Olur öyle saracim hiç motivasyonun düşmesine izin verme. Kilo senden korksunTatilde bile o kadar dikkat ettim hareket ettim ama kilo gitmemiş gerçi almamışım ama yinede insanın morali bozuluyor
Tatilde bile o kadar dikkat ettim hareket ettim ama kilo gitmemiş gerçi almamışım ama yinede insanın morali bozuluyor
Üşüdün muYaa saraycam üşüdüm kuzum esprine
Üşüdün mu
Ben içiyorum ödem benden korksun . Sana yeşil çay yaparım
Ama kacak çay içtenlerden öğrendim bunu size satayim dediydim olmamış mıOkadar soguk espiri olunca
Antep sıcağında iyi gider devam
Dur bi 60 olayım 55 sonra.Ayy kalmayım alayım senden hayır yok aklıma düşürdün iyi oldu
De hele ne zaman 55 olucan
Hayırdır kuzum hasta misinBen birazdan ayva yapraklı ıhlamur çayı içecem çünkü kendimi iyi hissetmiyorum
Canim yeni listene ne zaman basliybasun
Olur öyle saracim hiç motivasyonun düşmesine izin verme. Kilo senden korksun
Canım sen bu kiloda daha önce kaldı mı vucutum bazen direnç kiloları var direnci kırınca çok hızlı gider üzülme çok iyi gidiyorsun nerdeyse ayda 8kilo verdin daha ne olsun
Hayırdır kuzum hasta misin
Biz türk çayıyla karıştırıyoruz, yoksa acı oluyorBu gün bi arkadaşım kacak çay getirdi sever misin (kacak dediysem adı kacak yoksa kacirilmadi)
Ama kacak çay içtenlerden öğrendim bunu size satayim dediydim olmamış mı
Dur bi 60 olayım 55 sonra.
Sen ne zaman 99 olacam dermişim
Esas adı yaprak çay. Ilk geldiğimde burdada kaçak çay diyorlardıYaa saraycam üşüdüm kuzum esprine
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineVücudum kırgın canım bide iki gündür durduk yere kalbim çarpıyor nabzım 90 lara çıkmıştı dinlenince geçti ama korkuttu beni
Doktora gittinmiVücudum kırgın canım bide iki gündür durduk yere kalbim çarpıyor nabzım 90 lara çıkmıştı dinlenince geçti ama korkuttu beni
Bende karıştırıyorum yoksa içememBiz türk çayıyla karıştırıyoruz, yoksa acı oluyor
Vücudum kırgın canım bide iki gündür durduk yere kalbim çarpıyor nabzım 90 lara çıkmıştı dinlenince geçti ama korkuttu beni
1. Cavap bu gün formundasınSoğuk değil bayat diyosun
Vayy soruya bak kısmetse eylul sonu Ekim başı
Hee senin cevabın ne
aaa yoksa cevabın bilemi yok
Yeteri kadar gıcık ettimmi belkim biraz hirslanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?