Ayran aşı dediğimiz saram bu
Yanlız ben kuru fasulye yerine yarma kullanıyorum, saraycada gereçka adını neydiyaonu kullanır
Hatta ben kahvaltıdada bundan yerim 1-2 gün yaparım ödemim barsa 1-2 kilo gider
Adı değişsede bilindik şeyler sen ablana sor hangi diyet hangi detoks döksün ortayaGerçektenmi canım
ben ayran aşını aşurelik buğdayla yapıyorum içine nane yada maydanoz doğruyorum bu tarifi dün diyetisyenim önerdi ve baklagil detoksu dedi adına
Fatmanur tartılmadınmı daha senin sonucuda merak ediyorum artılar gitmiştir inşallah .
Bak bugun cuma diye salma sonra başa gidiyor verdiğin kilolar
Ben şimdiden uyarayımda
Fatmanur tartılmadınmı daha senin sonucuda merak ediyorum artılar gitmiştir inşallah .
Bak bugun cuma diye salma sonra başa gidiyor verdiğin kilolar
Ben şimdiden uyarayımda
Canım artiyim ama istediğim eksi değil 300 400gr ihtiyaç im var bı pazara gidip gelip ekrar tartilayim belki gitmistir
Geçen hafta : 95,5
Bu hafta : 94,8
Fark : 0,700 gr
Yüzde : 0,73
Kilo bildiyore
Geçen hafta 68,5
Bu hafta 66,8
Fark 1,7
Yüzde % 2,5
Artilarimi temizledim diyecektim canım 700gr eksim var şimdi biraz hareket Edip tekrar tartilayim hedefimi tutturmak için bekliyor um
Adı değişsede bilindik şeyler sen ablana sor hangi diyet hangi detoks döksün ortaya
Ee 30 yıldır diyet içindeyim
Başta benimde çok gidiyordu şimdi yavaşladı
Moral bozma al eline 700gr bak bakalım ne kadar kg gitmiş senden
Yani küçümseme 700gr diyom
Vay vayyy başkana bak senn
Tebrikler canim
Hadi bakalım 200gr daha gider bence
Hocam liseye giden oğlumla uzun zaman önce bı etkinliğimizin var bu güne aldım okul kıyafetleri ni alıp biryerlere takilacaz Fatma bugün firarda olabilir
kuru baklagil detoksunu yazıyorum
altışar kaşık kuru fasulye nohut ve yeşil mercimeği haşlıyorsunuz iki litre kadar cıvık yoğurda ekliyorsunuz içine bir tutam maydanoz ve dereotu doğruyorsunuz iki tanede köy salatalığını rendeliyorsunuz hiç tuz atmıyorsunuz sonra bunları karıştırıp dörde bölüyorsunuz öğlende saat 15 te saat 18 ve saat 20 de birer kase yiyorsunuz gün içinde en az üç litre su içmelisiniz sabah kahvaltısınıda yumurta peynir domates salatalık gibi sağlam yapmalısınız bu kadar
Ben bugün başladım bakalım faydasını görecekmiyim
Önümüzdeki hafta bende yaparım
Hafta sonu müsait olmaya bilirim
Ögleden sonraya kadar hiç tok tutmuyor açıkçası hatta 2 saate bir içerim , ama dediğim gibi kahvaltıyıda bunla yapıyorum . Fakat ikindiden sonra acaip bir doygunluk geliyor akşama yemiyorum hiç , gerçekten güzel verdiriyorhmmmm peki canım tok tutuyormu içinde hiç tuz olmaması beni düşündürüyor biraz
Ögleden sonraya kadar hiç tok tutmuyor açıkçası hatta 2 saate bir içerim , ama dediğim gibi kahvaltıyıda bunla yapıyorum . Fakat ikindiden sonra acaip bir doygunluk geliyor akşama yemiyorum hiç , gerçekten güzel verdiriyor
Yok canım ben en uzun 2 gün yaptım , genelde ödem ve yeni alınan kilolarda çok etkili oldugundan 1 gün yapar geçerimhmmmm sabah kahvaltım var canım öğlenden itibaren üç saatte bir yiyecem kilo verdiyor demek inşallah bendede işe yarar birde sadece dört gün yapılmalıymış sende öylemi yapıyorsun
Yok canım ben en uzun 2 gün yaptım , genelde ödem ve yeni alınan kilolarda çok etkili oldugundan 1 gün yapar geçerim
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta: 68.7
Bu hafta : 67.7
Fark: 1
Yüzde : 1.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?