evet bende severim habibecimgeçmiş olsun çoçukların neyi var?
Haklısın abla evde değildim komşuya gitdiydim.evde akşam sadece yogurt yedimhabibem pazara ne zaman gidecedin
Su böregi olmamış hemde perşembe perşembe
7 puan
Geçmiş olsun habibem bişi çıkmaz inşallah.Abla küçük sürekli pipisini tutuyor tırnak yiyor.devamlı burnunu karistiriyo.buyugununde kanına baktirdim bende tiroit var onlarada baktirdim.anca geldim
Inş abla gelişim testi istedi benden ayin 27gun verdi.büyüğüne de pisiatriye goturcemGeçmiş olsun habibem bişi çıkmaz inşallah.
Inş abla gelişim testi istedi benden ayin 27gun verdi.büyüğüne de pisiatriye goturcem
Bu haftam berbatdi bu hafta toparlicam ins kendimi
Amin ablam yoruldum dinlencem.benim herif tatli istedi onu yacam daha.çocuklar yoruyo insaniGeçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin yavrularına
Saracim onu ben soyle yapiyom daha doğrusu yapıyordumİnşallah canım bende bu hafta kilo veremedim ama ne yapıyoruz geçmişi geçmişte bırakıp önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Okumadım desem
Bencede habibem artık toparlamalısın gr larla olmaz bu iş kendini oyalıyorsun canımBu haftam berbatdi bu hafta toparlicam ins kendimi
Heh yaseminden kopya çekeyimSaracim onu ben soyle yapiyom daha doğrusu yapıyordum
1 limon
1 kabuk tarcın
1 yeşil elma
4 5 top karabiber
Zencefil
Kaynatıp süzüyorsun
Gezegen bacı büyüğümsün neyin demiycem artık
Çok haklısın ablam regli de oldum bide en yakın zamanda troitlrimede baktircam.çok sınırlı çok agresifim böyle zamanlarda kendimi yemege verirdim fazlada yiyemiyorum.yapmaya calisicam.Bencede habibem artık toparlamalısın gr larla olmaz bu iş kendini oyalıyorsun canımsık biraz dişini
Takımınıda düşün bak listededesin herkes çaba gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?