Gecmis olsun cnmAslında tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.Ameliyatım erkene alındı.Dün akşam.Bugün de hastane de kalabilirmişim.Ama kesin değil.O yüzden bildirimde de bulunamadım.Özür dilerim.Haber vermek istedim
sağlıkla git gel canımKizlar hepinizi topluca tebrik ediyorum.Supersiniz.Az sonra yola cikicaz.Kayseriye gidiyoruz 2 gunlugune.Hic zamanim olmadi yazmaya.Kostur kostur bi halimi gorseniz.Bi de disari ciktim geldim.Simdiden 10.000 adim olmus.
Monicim,Kayseri merkezde degil koyde olucaz.Insallah internet cekerse yine yazicam mutlaka.Sizlersiz yapamam ben.Bagimlilik yapti burasi.Hepinizi opuyorum.Sonuclari da hepimiz dort gozle bekliyoruz
Aslında tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.Ameliyatım erkene alındı.Dün akşam.Bugün de hastane de kalabilirmişim.Ama kesin değil.O yüzden bildirimde de bulunamadım.Özür dilerim.Haber vermek istedim
Slm arkadaşlar.....
Bugün eve geldim oğlum yemek hazırlamış banapilav yapmis dedi anne tadinada bakmayacanmi bakacam sen yapmissin kuzum dedim köfte patetes te yapmis hepsinin tadına baktim birer kaşık üzülmesin diye
Kizlar hepinizi topluca tebrik ediyorum.Supersiniz.Az sonra yola cikicaz.Kayseriye gidiyoruz 2 gunlugune.Hic zamanim olmadi yazmaya.Kostur kostur bi halimi gorseniz.Bi de disari ciktim geldim.Simdiden 10.000 adim olmus.
Monicim,Kayseri merkezde degil koyde olucaz.Insallah internet cekerse yine yazicam mutlaka.Sizlersiz yapamam ben.Bagimlilik yapti burasi.Hepinizi opuyorum.Sonuclari da hepimiz dort gozle bekliyoruz
ay kıyamadım saracım derlemiş toplamış mutfagıda bi hoşuma gitti . gerçi küçük değil ama genede bunu düşünmesi hoşuma gittiİyi yapmışsın canım diyet yapmak adına evlat kırılmaz hem evladın yaptığı yemekler kilo değil şifa olur insana afiyet bal olsun arkadaşıma yediklerin
Güle güle git güle güle gel canım yolun açık olsun kendini özletme
ay kıyamadım saracım derlemiş toplamış mutfagıda bi hoşuma gitti . gerçi küçük değil ama genede bunu düşünmesi hoşuma gitti
günaydın kızlar, hayırlı Cuma'larınız olsun
geçen hafta kilom 66.3 kg
bu hafta kilom 65.0 kg
fark 1.3
% 1.96
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta: 68.7
Bu hafta : 67.7
Fark: 1
Yüzde : 1.45
haberi yok sürprizOoo Saraycam listesin senin listeyi ne kadar onemsedigini bilirim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Sarayca
Canım, ameliyatın nasıl geçtiAslında tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.Ameliyatım erkene alındı.Dün akşam.Bugün de hastane de kalabilirmişim.Ama kesin değil.O yüzden bildirimde de bulunamadım.Özür dilerim.Haber vermek istedim
O
haberi yok sürpriz
O
haberi yok sürpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?