- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Saracim onu ben soyle yapiyom daha doğrusu yapıyordum
1 limon
1 kabuk tarcın
1 yeşil elma
4 5 top karabiber
Zencefil
Kaynatıp süzüyorsun
Okumadım desem. Bakim dur
Heh yaseminden kopya çekeyim
Saram ben oek böyle şeyler yapmadım ama fatdasını görenler oldu bak yasemin zaten sana önerilerde bulunmuş
Ayran aşı zaten , birde 4 gün yapacaksan ödem bırakmaz
Kahvaltındada tuza dikkat et .
1 hafta müsadeGezegen bacı büyüğümsün neyin demiycem artıkgeliyo haaa Başla artık yahu bak senden başka artı gelen varmı
Yazdimya kilomu
500 gr artıdayım
Saracim, nacizane fikrim, zencefili kocaman koymussunya, zencefil en önemli metabolizma hızlandıran besinlerden biri.hmmm canım ben soğuk suyun içine atıp geceden sabaha beklettim diyetisyen öyle dedi diye salı gününden sonra sorayım olur derse senin tarifinide yaparım çok sağol canım senin yorumlarında çok faydalı ve bilgili ben çok istifade ediyorum senide seviyorum ben yaseminim
hiiiiine ayıp beni görmezden mi geldin bütün hayallerimi yıktın
teşekkür ederim
Sirke kullanYa benim limona tikim var çok zor oluyo benim için.çok faydaliymis zayıflamaya çok faydasi oluyumus
Niye soyluyon belki gormeyeceklerdisilik yazınca kimse görmüyoiyi taktik
Abla sorunun büyüğü orda küçük hicbirseyden korkmuyo agresif kasimda 4gircek.Konusma zorluğu kendini ifade etme zorluğu cekiyo çok.benide tam dinlemiyoHabibecim geçmiş olsun canım. Benim büyük oğlanda küçükken tırnak yiyordu. Tr.de hastalandı, acile götürdük. Röntgen çektiler, serum verdiler. Serumu beklerken röntgen filmini gördü. O siyahlar ney dedi.
O anda "tırnak yiyorsunya, karnında böcekler olmuş " dedim.
O son oldu. Dahada yemedi.
Görümcemin oğlu 22 yaşında hala yiyor
Sende üstüne düşmeden böyle taktikler uygulasan
Saracim, nacizane fikrim, zencefili kocaman koymussunya, zencefil en önemli metabolizma hızlandıran besinlerden biri.
Metabolizma hızın düştüğü yada durduğu zaman kullansan daha iyi olmazmi?
Yada miktarını azaltsan.
Detoks suyunu kızımda aynı yasemin gibi yapıyor, hatta karışıma bir çeşit çay ekliyor
( yeşil çay, kuşburnu yada herhangi biri)
Niye soyluyon belki gormeyeceklerdi
Abla sorunun büyüğü orda küçük hicbirseyden korkmuyo agresif kasimda 4gircek.Konusma zorluğu kendini ifade etme zorluğu cekiyo çok.benide tam dinlemiyo
Eski parçayı bikac sefer kullan fakat yeni su hazırladığında küçük bi parca ekle. Ben öyle yapıyorum.kızlar bir sorum daha olacak
şimdi ben zencefili çiğden kabuklarını soyup suyumun içine atıyorum ya yeni suyu hazırlayacağım zaman o zencefili atıyorum yenisini ekliyorum amam attığım parçayada üzülüyorum o atılmalımı yoksa nasıl değerlendirmeliyim
Eski parçayı bikac sefer kullan fakat yeni su hazırladığında küçük bi parca ekle. Ben öyle yapıyorum.
Bi önceki mesajında burdan cevap veriyim.
Mesela ben işaret parmağının 1 boğumu kadar kullaniyorum.
Kızlar aylin kilosunu yazdımı
Kaçırdım mı
Durumumuz ne
Bi toparlayan yokmu
Şehir dışına gidecekti moniye bildirmiştir ...Kızlar aylin kilosunu yazdımı
Kaçırdım mı
Durumumuz ne
Bi toparlayan yokmu
Aslında tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.Ameliyatım erkene alındı.Dün akşam.Bugün de hastane de kalabilirmişim.Ama kesin değil.O yüzden bildirimde de bulunamadım.Özür dilerim.Haber vermek istedimTabiki herbirinizin eksikliğiniz hissediliyor. Bak mesela @MorVampirella veevinizinmimari kaç gündür uğramıyor. Yogunluktandir, işleri vardır diye bişey demiyorum. Aslında kaptanımız gibi bilgi verip görünmez olmak gerekiyor
Aslında tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.Ameliyatım erkene alındı.Dün akşam.Bugün de hastane de kalabilirmişim.Ama kesin değil.O yüzden bildirimde de bulunamadım.Özür dilerim.Haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?