Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saracim onu ben soyle yapiyom daha doğrusu yapıyordum
1 limon
1 kabuk tarcın
1 yeşil elma
4 5 top karabiber
Zencefil
Kaynatıp süzüyorsun

hmmm canım ben soğuk suyun içine atıp geceden sabaha beklettim diyetisyen öyle dedi diye salı gününden sonra sorayım olur derse senin tarifinide yaparım çok sağol canım senin yorumlarında çok faydalı ve bilgili ben çok istifade ediyorum senide seviyorum ben yaseminim

Okumadım desem . Bakim dur

hiiiii ne ayıp beni görmezden mi geldin bütün hayallerimi yıktın

teşekkür ederim

Saracim, nacizane fikrim, zencefili kocaman koymussunya, zencefil en önemli metabolizma hızlandıran besinlerden biri.
Metabolizma hızın düştüğü yada durduğu zaman kullansan daha iyi olmazmi?
Yada miktarını azaltsan.
Detoks suyunu kızımda aynı yasemin gibi yapıyor, hatta karışıma bir çeşit çay ekliyor
( yeşil çay, kuşburnu yada herhangi biri)

Habibecim geçmiş olsun canım. Benim büyük oğlanda küçükken tırnak yiyordu. Tr.de hastalandı, acile götürdük. Röntgen çektiler, serum verdiler. Serumu beklerken röntgen filmini gördü. O siyahlar ney dedi.
O anda "tırnak yiyorsunya, karnında böcekler olmuş " dedim.
O son oldu. Dahada yemedi.
Görümcemin oğlu 22 yaşında hala yiyor
Sende üstüne düşmeden böyle taktikler uygulasan

Abla sorunun büyüğü orda küçük hicbirseyden korkmuyo agresif kasimda 4gircek.Konusma zorluğu kendini ifade etme zorluğu cekiyo çok.benide tam dinlemiyo

hmmmm demekki çeşitleri var bu şekilde bile o kadar yumuşak içimli ve hoş bir tadı var ki insana suyu sevdiriyor

zencefilin miktarı bir yeşil erik büyüklüğündeydi çokmu fazla olmuş bende acaba biraz daha artırsamıydım demiştim

Niye soyluyon belki gormeyeceklerdi

Abla sorunun büyüğü orda küçük hicbirseyden korkmuyo agresif kasimda 4gircek.Konusma zorluğu kendini ifade etme zorluğu cekiyo çok.benide tam dinlemiyo

Allah yardımcın olsun canım

kızlar bir sorum daha olacak

şimdi ben zencefili çiğden kabuklarını soyup suyumun içine atıyorum ya yeni suyu hazırlayacağım zaman o zencefili atıyorum yenisini ekliyorum ama attığım parçayada üzülüyorum o atılmalımı yoksa nasıl değerlendirmeliyim

Eski parçayı bikac sefer kullan fakat yeni su hazırladığında küçük bi parca ekle. Ben öyle yapıyorum.
Bi önceki mesajında burdan cevap veriyim.
Mesela ben işaret parmağının 1 boğumu kadar kullaniyorum.

Aslında tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.Ameliyatım erkene alındı.Dün akşam.Bugün de hastane de kalabilirmişim.Ama kesin değil.O yüzden bildirimde de bulunamadım.Özür dilerim.Haber vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…