İnsanların dar zamanında gidipte gülme simileyi koyarsan ayıp edersin , seni üzenlere sende böyle yaparsan onlardan hiç farkın kalmaz , ayrıca çabaladıkları şey yalancı birinin tekrar listeye elini kolunu sallayıp girmesi , yani tüm takımları ilgilendiren bir konuki haklılar .ben kötu bi şey yazmadim abla . Kötü düşünen düşünür . Sen kınama bu uzer beni . çok uzdu onlar beni şimdi banlanmalari komik geldi o kadar . Kötü niyet yok yani.
Seni sevmeyen banlanınca gülmeni kınıyorum zaten vero .Amaninn hele ki o konuyu okudukça ..anladım ki .Mucadelelerinde haklılar ben işin o tarafinda hiç olmadım.
kimse kimseyi sevmek ZORUNDA değil beni sevmeyen banlaninca guldm gulmusken selam verdim o kadreski takımıma kaptanı değişince yazma fikrim vardı .
Git dedi yeni kaptan geldim ben de.
Ablacm diyorm ya ben konularıni falan okumadim bilmiorum . Sadece banlanma sebebini paylasmsti ona güldüm.İnsanların dar zamanında gidipte gülme simileyi koyarsan ayıp edersin , seni üzenlere sende böyle yaparsan onlardan hiç farkın kalmaz , ayrıca çabaladıkları şey yalancı birinin tekrar listeye elini kolunu sallayıp girmesi , yani tüm takımları ilgilendiren bir konuki haklılar .
İnsanoglu işte bu hissime engel olamadim. OH olsun diyesim geldi . Yanlış mı evet. haklisn da kinamak da. Ama işte beni çok üzduler bu hissime engel olamiyormSeni sevmeyen banlanınca gülmeni kınıyorum zaten vero .
İyi geceler abla. Sen de kusura bakma. Benim de kusuruma bakmayin. ..Neyse hayırlı geceler, kusuruma bakmayın ...
Aylinim 2 kişi 1. Liği paylsşıyırsunuz ama o 4,1 sen 4,5Bireysel de kim 1. Olmus diye sorucaktim.Ama artik 4 un ustu yuzdeyi kabul etmiyorlarmis.O zaman bir kisi degil daha cok 1.cikicak
Evet kuzum 2 birinci var. Sadece 4 kabul edilşyor, üstü edilmiyor. Takım ortalamadında da sadece 4 ü alıyıruz.moni kaptanım paylaşıma baktım 2 tane % 4 üstü var
Aylin %4.05
14. Takımdan başka bir arkadaşta 4.01 sıralama neye göre oluyor aceba yeni kuralın bunun için açıklaması varmı?
Hoşgeldin kuzum, tabiikihanımlar iyi akşamlar nasılsınız
benim okul ve taşınma yerleşme işleri bitti,çok koşturmalı ve yoğundu ama hallettik şükür,şimdi biraz izin kullanıyorum,diyeti bir süre devam ettirdim ama sonra bırakmak durumunda kaldım yarın tartılıp yeniden başlamak istiyorum inşallah,biraz da regl şişliği var ama olsun çabuk gidiyor nasıl olsa,
şimdii kaptanım kanatların altına alcan mı beni yine
Geçmiş olsun canımŞimdilik her şey yolunda.Biraz ağrıbaşladı ağrı kesici vermişlerdi zaten.
Başarılar gülümaeben
@yasom7272
Yemek tarifim kabul edildi.
Yalnız mantarlı et yemeği, tadını bildiğim, ayda iki üç kez yaptığım yemeği yapacam
@divinity bana foto yüklemeyi öğret
Selam canım, hoşgeldin.Selamm
Eline emeğine sağlık gülümGelelim takım içi yarışmamızda kimler 1. Olmuş
Günün kahramanından başlayalım
@Aylin42Konya
Geçen hafta 76.5
Bu hafta. 73.4
Fark % 4.05
@yasom7272
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 71.7
Fark % 0.42
@mavili38
Geçen hafta 70.3
Bu hafta bildirim yok
@gezegenfeza
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 71.0
@Aylin42Konya arkadaşı tebrik ederim.
Açık ara rakiplerini geride bırakıp 1. Olmuştur
moni
Geçen hafta 97.6
Bu hafta 94.9
Fark % 2.77
@Zhre_
Geçen hafta 97.5
Bu hafta 94.8
Fark % 2.77
@Ya habibi
Geçen hafta 98.7
Bu hafta 98.2
Fark % 0.51
moni ve @Zhre_ arkadaşlar kıyasıya yarışıp 1. liği kimseye kaptırmamış, yarışı berabere tamamlamıştır.
@Antepia27
Geçen hafta 106.6
Bu hafta 105.5
Fark %1.03
sara_28
Geçen hafta 95.5
Bu hafta 94.8
Fark %0.73
@Ssy8491
Geçen hafta 91.9
Bu hafta bildirim yapmamıştır
@Antepia27 arkadaşımız bu hafta 1. Olmuştur
aeben
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 66.8
Fark %2.48
@Sarayca
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 65.0
Fark % 1.96
@divinity
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 67.7
Fark % 1.46
@Drdentist
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.0
Fark % 1.45
@gamze21
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Fark % 1.25
@zeynepleyya
Geçen hafta 69.4
Bu hafta bildirim yapmamıştır
Etap birincileri kupalarını almıştır
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar
Henüz görmedim ve okumadım. Sana katılıyırum kuzum.vorones 7. Takıma gidipte yazdığın mesajlar hiç hoş olmamış , kimseyi sevmek zorunda değilsin ama gidip bunu yapman Çok Ayıp olmuş . Mucadele ettikleri konu tüm takımları ilgilendiriyor .
kınadım seni bilesin ....
"SchonerDuft, post: 57208740, member: 370397"]
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 586. ETAP
( 31 AĞUSTOS - 7 EYLÜL )
TAKIM DERECELERİ
1.............. %1,604........ 10. TAKIM
2.............. %1,230........ 7.TAKIM
3................ %1.177...… 2. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1.......... % 4 .....
@segus ( 14. Takım ) ve @Aylin42Konya ( 10.Takım )
2.......... %3,10 …… @giustizia_ ( 6. Takım )
3.......... %2,77……moni ve @Zhre_ ( 10. Takım )
Etap sonuncusu
....% - 1,83 .... @DeryaOnDiet ( 4. Takim)
haklısın tabi saracim hele ben 75 lerdé iken böyle hissediodum gene. Kilo böyle olsada kendimi iyi hissetmiom. Acilen bişiler yapmaliyim.
Hoş şu An bile ekmek arası peynir yiyorum çay ile. Neden mi eşim maç izlerken yemek istedi. É ben de emzirme şu ara çılgın gibi aciktirio beni . Hem kondum sofranin başına
7. Takıma giripŞu an uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim. 1. Olduk fırsat bulıp kutlayamadım bile.
Herkesden rica ediyorum, hiçbir takıma ne olursa oldun menfi nir şey yaxılmayscsk.
Ooo listenize tam uyulmuş süper mende şimdi 24 kaşık uslatyim sabaha pişirelim 3oglan bide men yapicam bana takılmak istediler mende ne yiycem bilmiyorum başladık bakalım 4 günlük belki 103 ler gelir diye heyecan yaptim
Başarılar baskanim
Aleyküm selam hosgehoşg iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?