Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben kötu bi şey yazmadim abla . Kötü düşünen düşünür . Sen kınama bu uzer beni . çok uzdu onlar beni şimdi banlanmalari komik geldi o kadar . Kötü niyet yok yani.
İnsanların dar zamanında gidipte gülme simileyi koyarsan ayıp edersin , seni üzenlere sende böyle yaparsan onlardan hiç farkın kalmaz , ayrıca çabaladıkları şey yalancı birinin tekrar listeye elini kolunu sallayıp girmesi , yani tüm takımları ilgilendiren bir konuki haklılar .

Seni sevmeyen banlanınca gülmeni kınıyorum zaten vero .

Ablacm diyorm ya ben konularıni falan okumadim bilmiorum . Sadece banlanma sebebini paylasmsti ona güldüm.

moni kaptanım paylaşıma baktım 2 tane % 4 üstü var
Aylin %4.05
14. Takımdan başka bir arkadaşta 4.01 sıralama neye göre oluyor aceba yeni kuralın bunun için açıklaması varmı?
Evet kuzum 2 birinci var. Sadece 4 kabul edilşyor, üstü edilmiyor. Takım ortalamadında da sadece 4 ü alıyıruz.

Hoşgeldin kuzum, tabiiki

Eline emeğine sağlık gülüm

Henüz görmedim ve okumadım. Sana katılıyırum kuzum.

Tebrik ederim herkesi çok sevindim hem takım olarak hem aylinin adına birinci olduğumuza çok sevindim herkesi ve hepimizi tebrik ediyorum yeniden

Emzirdiğin için acıkman normal canım

Şu an uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim. 1. Olduk fırsat bulıp kutlayamadım bile.
Herkesden rica ediyorum, hiçbir takıma ne olursa oldun menfi nir şey yaxılmayscsk.
7. Takıma girip Mune ye bir teşekkür edecektim monim menfi değildi gerçide ,ama bu mesajından dolayı vazgeçtim burdan yazmak istedim.

Mune sevgili mune olayların üzerinden aylar geçti ama nasılda unutmamışsın bizleri yaşadıklarımızı Allah razı olsun 7. Takımdaki mesajın için .

Zamanında iki şahıs için ne diller dökmüştüm sana ve Kazen e ve ne ilginçtirki o iki şahıs tarafından dışlandım ve hakarete uğradım ,sırf gelişen olaylarda YANLIŞLARINI yüzlerine vurup DURUN artık dediğim için . olayların gidişatını görünce hayal kırıklıgıyla kabuguma çekilip aldım başımı gittim.
Hata insanlara mahsustur değilmi? bende hata yaptım itiraf ediyorum.

O günlerde yaptıgım en güzel ve doğru şey. seaBahAR 'la aynı pencereden bakmaktı

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…