- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Miktar az olabilir, kalorisi fazladir, indeksi fazladir, vakitsiz yemissindirAz yedim abla gi. .artık dikkat etcem .
Evet vakitsizdiMiktar az olabilir, kalorisi fazladir, indeksi fazladir, vakitsiz yemissindir
Bak biyerde illaki yanlis varEvet vakitsizdi
Sen nerden hatırlıyom bacım hadi ben hatırlıyomdaHoşgeldin canım
Beni hatirladinmi
Yarın bakayım menülereValla canım yarışma listesini ekledim, foto yüklemeyi öğrendim, bu arada cuma menülerini ve puanlarını bekledim. Gelmeyince bugün dursun dedim.
Yarın vaktim olursa yaparım
Ablasıyla ugrasmaktan kardesine sira gelmiyorSen nerden hatırlıyom bacım hadi ben hatırlıyomda
Ya seni niye hatırlamıyom bennn
Ben eskiden çok aktiftimSen nerden hatırlıyom bacım hadi ben hatırlıyomda
Ya seni niye hatırlamıyom bennn
Ahanda itiraf ettiBen eskiden çok aktiftim
O bebek isterken bizde uğraşıyorduk bebek için
Senide çok iyi hatırlıyorum
Samimiyetimiz yoktu gizli gizli takip ediyordum ben seni
Gizli Hayranındim
GizlememistimkiAhanda itiraf etti
İyi geceler herkeseIyı geceler kızlar
Şarjım bitmek üzere
Tabi abla ya . Yanlış var zaten de işte kutlama için şey ettimdi. Tememmm katilmam madem . Ee şimdi yastık savaşı neyin mi yapceniz yoksa . Bitti kutlama ben kaçırdım miBak biyerde illaki yanlis var
Hadi yaBen eskiden çok aktiftim
O bebek isterken bizde uğraşıyorduk bebek için
Senide çok iyi hatırlıyorum
Samimiyetimiz yoktu gizli gizli takip ediyordum ben seni
Gizli Hayranındim
He vallaHadi ya
Hee bilirim hiç sır tutamazGizlememistimki
Ne kadar şeffaf olduğumu sen iyi bilin
ben kötu bi şey yazmadim abla . Kötü düşünen düşünür . Sen kınama bu uzer beni . çok uzdu onlar beni şimdi banlanmalari komik geldi o kadar . Kötü niyet yok yani.vorones 7. Takıma gidipte yazdığın mesajlar hiç hoş olmamış , kimseyi sevmek zorunda değilsin ama gidip bunu yapman Çok Ayıp olmuş .
kınadım seni bilesin ....
Amaninn hele ki o konuyu okudukça ..anladım ki .Mucadelelerinde haklılar ben işin o tarafinda hiç olmadım.vorones 7. Takıma gidipte yazdığın mesajlar hiç hoş olmamış , kimseyi sevmek zorunda değilsin ama gidip bunu yapman Çok Ayıp olmuş . Mucadele ettikleri konu tüm takımları ilgilendiriyor .
kınadım seni bilesin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?