Ben yarinsan itibaren menu vercem inshaAllah, bugun geldik Almanyadan ve o yorgunluk yetmemis gibi bide cocugu luna parka goturdukBu hafta gezegen bacının torunlar var puanları toplayamaz daha önceki haftanın puanlarınıda açıklayamadı
Bende bu ara düzenli giremiyorum .
Zaten menü veren 3-5 kişi olmuş
Neden düzenli menü verilmiyor anlayamıyorum , monim geldin aktiflaeşsin bu konuya el atacaktır
Kısmen doğru. Birde inatçılık varBütün özelliklerini bilmiyorum ama gelenekçi bir burçtur katı kuralları vardır yeniliğe çabuk adapte olmuyorlar
Ne uyuması yahu, pijamalı sinema partisi yapıyoruz
Zeki olmasa şu anki işini yapabilirmiydi?Canım zeka anneden geçiyor diye duydum kendine haksızlık etme
Kuzuum, gözümden kaçmış, özür dilerim.tabi ki abla çok teşekkür ederimm ilk kutlayan sensin
ay fatmam ne kadar seviniyorum biliyonmu senin adına kesinlikle kilo elimizi kolumu bağlıyor inşllah bundan sonra almadan vermeyi nasip eder rabbim hepimize
İyi akşamlar hanımlar evimize döndük
Ev dışında bi yerde kaldık mı
Ucundan ucundan baya kaçıyor
Evde vede kk da kalmak en iyisi benim
İçin
Ablam, nasılsın ? Nasil gidiyor diyet seruveni ... ben bi türlü konsantre olamadim artik kış moduna girip diyete hız vermek istiyorum ) bi slm vereyim istedim sana ...
tabi ki abla çok teşekkür ederimm ilk kutlayan sensin
teşekürler canım
doğru söyledin canım dün az yemekten gece açlık çektim bugün güya daha fazla yiyeyim dedim ama bulgur şişirdi,daha iyi olacak inşallah
teşekkürler canım,öğretmenliğe pek niyeti yok gibi bakalım zaman ne gösterecek,mezun olup dille ilgili başka alanlara yönelebilir,ben tercümanlığa geçiş yap diyorum babası akademik kariyer yap diyo
benimkiler de öyle,bu yıl biri lise biri üniversite sınavına girdi ler,büyük hiç çalışmadığı ingilizceden iyi puan aldı çünkü iyi biliyordu,küçük vasat bir fen lisesi kazandı,emin,m çalışsalardı daha iyi olabilirdi,tavsiyeler işe yaramıyor,ama nasipten öte yol yok,rabbim hayırlı kapılar açsın hepsine
şükür canım daha da iyi olacak inşallah,ben de en çok 111 kiloyu gördüm şişmiş balon gibiydim yürürken belim ağrırdı
Ay ne zaman buyucek bunlar diyorum 3yude doğurmak istiyorum iki çocukla çektiğim zorluk yani.abla valla torun baldan tatli diyolarya çok yormazlar belki de seni
Abla bu diyet çok gaz yapma mi doyucu ama
Aslında yaramaz deyiller, ikiside kız, bıcır bıcırlar. Küçüğümüz afacan, büyük daha hanım. Emanet oldukları için evden, kendimden zaman çalıyorum. Sürekli olsa bi düzenim olurduAy ne zaman buyucek bunlar diyorum 3yude doğurmak istiyorum iki çocukla çektiğim zorluk yani.abla valla torun baldan tatli diyolarya çok yormazlar belki de seni
Kısmen doğru. Birde inatçılık var
Hep kızımla eşimin suçu
Ben küçük kızımla evcilik oynuyorum yemeği ikisi yapıyor
İkizler sandım seni
Ben ikizlerim ve bütün özelliklerini taşıyorum
Beni hiç tanımayanlar ikizler olduğumu şıp diye anlıyor
Abla torunlar kaç yasindaNe uyuması yahu, pijamalı sinema partisi yapıyoruz.
Büyük 4,5Abla torunlar kaç yasinda
Yok öyle demek istemedimNiyeki çokmu değişkenim
Ay abla işin zor ikiside ufakmisBüyük 4,5
Küçük 3
Torun baldan tatli derler dogrumu ablaBüyük 4,5
Küçük 3
O zaman bizimkilerden birsey olmaz desene canmCanım zeka anneden geçiyor diye duydum kendine haksızlık etme
şükür canım daha da iyi olacak inşallah,ben de en çok 111 kiloyu gördüm şişmiş balon gibiydim yürürken belim ağrırdı
Bende boga burcunun çok haklısın valla canmçok .... bide kuralları çiğneme kimse bize istemediğimiz bişeyi yaptıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?