Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yarinsan itibaren menu vercem inshaAllah, bugun geldik Almanyadan ve o yorgunluk yetmemis gibi bide cocugu luna parka goturduk gecmise hizlicanokuyorum

ay fatmam ne kadar seviniyorum biliyonmu senin adına kesinlikle kilo elimizi kolumu bağlıyor inşllah bundan sonra almadan vermeyi nasip eder rabbim hepimize

Ayy canım Rabbim razı olsun kardeşim

İyi akşamlar hanımlar evimize döndük
Ev dışında bi yerde kaldık mı
Ucundan ucundan baya kaçıyor
Evde vede kk da kalmak en iyisi benim
İçin

Hoşgeldin canım

Ablam , nasılsın ? Nasil gidiyor diyet seruveni ... ben bi türlü konsantre olamadim artik kış moduna girip diyete hız vermek istiyorum ) bi slm vereyim istedim sana ...

Ooo adam hoşgeldin canım arada bakıyorum listede adını göremedim
Sen sporlarını yapar istikrarlı bir şekilde verirsin canim

Bebiş okula başladım i

tabi ki abla çok teşekkür ederimm ilk kutlayan sensin

Ayyy canım hayırlı olsun mezuniyet in elini başımıza köy bizde mezun olalım

Aynen canım haklarına hayırlısı olsun severek yapacak karı bı işleri olsun inşallah

şükür canım daha da iyi olacak inşallah,ben de en çok 111 kiloyu gördüm şişmiş balon gibiydim yürürken belim ağrırdı

Canım zorluğunu bedenen ve ruhen ancak yaşayan bilir

Ay ne zaman buyucek bunlar diyorum 3yude doğurmak istiyorum iki çocukla çektiğim zorluk yani.abla valla torun baldan tatli diyolarya çok yormazlar belki de seni

Okadar hızlı büyüyorlar ki canım tadını cikar

Abla bu diyet çok gaz yapma mi doyucu ama

Yok canım geceden malzemeleri ıslatıp suyunu döktüm gazı gitmistir gercgerçe çok doyurucu 5 kase yeniyor bugün men 2 kase 2kadik. Yiyebildim

Ay ne zaman buyucek bunlar diyorum 3yude doğurmak istiyorum iki çocukla çektiğim zorluk yani.abla valla torun baldan tatli diyolarya çok yormazlar belki de seni
Aslında yaramaz deyiller, ikiside kız, bıcır bıcırlar. Küçüğümüz afacan, büyük daha hanım. Emanet oldukları için evden, kendimden zaman çalıyorum. Sürekli olsa bi düzenim olurdu

Sabah
Patasli yumurta omlet
Şekersiz cay

Ara
2 erik

Öyle
Semiz otu yemeği 5kasik
Yogurt
Yarım kepçe ezogelin corba

Ara
2 erik

Akşam
Semiz otu
Yogurt

Spor
100ip atlama
20 dk yürüyüş
2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…