Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeni mi kazandı canım ne mühendisliği hayırlı ugurlu olsun

teşkler canım bitirdi üniversiteyi çok şükür enerji sisitemleri mühendisliği 5senede bitti.
Gözünüz aydın hayırlısı yla iş bulabilir inşallah
Benimki bu yıl girdi ingilizce öğretmen ligine ama kalır mı bilmem birdaha girecekmis sınava
Bu sınavda istediği yerler olmadi ama ingilizce si cok iyiydi o da degdegerlendirdi kendince bizi karistirmadi

Senin çocuğunkide hayırlı olsun canım

Menü vereyim
11.00 2 yumurtadan omlet
Peynir, iki dilim salam,köz biber, 10 çiğ fıstık
16.00 1tabak taze fasulye
Salata
Birkac kaşık sebzeli bulgur pilavi
Birkac parça karpuz
Spor yapamadim bugün
Su 2.5 litre
özlemcim ben yapayım menüne yorum çok az yemişsin ama akşam bulgur ve meyve hem karbon hem şeker gerçi erken yemişsin ama yoğurt eklesen yada ayran daha tok olursun canım.
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun
teşekkür ederim saracımallah razı olsun.
Bende 89 u ucundan görmek istiyorum
saracım sen bu azimle 89 mutlaka görürsün
inşallah özlem hayırlısı daha askerlik var belki alese girer. şimdi 4aylık bir staj yapacak bakalım .

Zaten tuz konmadığı için bu kadar ödem atıyor canım. Tuzlu yenmiş olsa aynı etkiyi göstermez

Ayy ne mutlu, benim büyük kendini kurtardı, darısı küçüğe inşallah

Seninki de hayırlı uğurlu olsun canım. Çok kutsal meslek.

Ooo hayırlı olsun canım darısı bizim kilerin ve tüm cocçocukin başına olsun

amin fatmacım darısı başına ama senin çoçuklar maşallah zeki çoçuklar benimki zeki tembellerden anasına çekmiş . zeki kısmı hariç ben zeki değilim.

Canım çok şükür zekiler ama ders çalışmayı sevmiyorlar yeteri kadar çalışıp bırakıyorlar biraz üzerine birşeyler köyün oğlum ikna edemiyor um kısmet canım binada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…