ay fatmam ne kadar seviniyorum biliyonmu senin adına kesinlikle kilo elimizi kolumu bağlıyor inşllah bundan sonra almadan vermeyi nasip eder rabbim hepimizeYaa bugün bir kere daha şükret tim 140 kilolarda sandalyeye çıkıp dolapları mi temizleyemezdim yardım.ci tutardım içime sinmeden yaptırdım
Çok şükür bu halime inşallah dahada hafifleriz hep birlikte
Aminn canım sizin mutlu olmanızaay fatmam ne kadar seviniyorum biliyonmu senin adına kesinlikle kilo elimizi kolumu bağlıyor inşllah bundan sonra almadan vermeyi nasip eder rabbim hepimize
AblamYaa bugün bir kere daha şükret tim 140 kilolarda sandalyeye çıkıp dolapları mi temizleyemezdim yardım.ci tutardım içime sinmeden yaptırdım
tabi ki abla çok teşekkür ederimm ilk kutlayan sensinVampirellam kuzum mezuniyetini tebrik ederim fıstıgım geri alma bak döverim.
Buralarda ol ve kilo bildir.
teşekürler canımSenin çocuğunkide hayırlı olsun canım
doğru söyledin canım dün az yemekten gece açlık çektim bugün güya daha fazla yiyeyim dedim ama bulgur şişirdi,daha iyi olacak inşallahözlemcim ben yapayım menüne yorum çok az yemişsin ama akşam bulgur ve meyve hem karbon hem şeker gerçi erken yemişsin ama yoğurt eklesen yada ayran daha tok olursun canım.
inşallah özlem hayırlısı daha askerlik var belki alese girer. şimdi 4aylık bir staj yapacak bakalım .
teşekkürler canım,öğretmenliğe pek niyeti yok gibi bakalım zaman ne gösterecek,mezun olup dille ilgili başka alanlara yönelebilir,ben tercümanlığa geçiş yap diyorum babası akademik kariyer yap diyoSeninki de hayırlı uğurlu olsun canım. Çok kutsal meslek.
benimkiler de öyle,bu yıl biri lise biri üniversite sınavına girdi ler,büyük hiç çalışmadığı ingilizceden iyi puan aldı çünkü iyi biliyordu,küçük vasat bir fen lisesi kazandı,emin,m çalışsalardı daha iyi olabilirdi,tavsiyeler işe yaramıyor,ama nasipten öte yol yok,rabbim hayırlı kapılar açsın hepsineCanım çok şükür zekiler ama ders çalışmayı sevmiyorlar yeteri kadar çalışıp bırakıyorlar biraz üzerine birşeyler köyün oğlum ikna edemiyor um kısmet canım binada şükür
şükür canım daha da iyi olacak inşallah,ben de en çok 111 kiloyu gördüm şişmiş balon gibiydim yürürken belim ağrırdıYaa bugün bir kere daha şükret tim 140 kilolarda sandalyeye çıkıp dolapları mi temizleyemezdim yardım.ci tutardım içime sinmeden yaptırdım
vampirellam 2.de ben olayım hayırlı olsun bitanem inşallah atanırsın esas kutlama o olurtabi ki abla çok teşekkür ederimm ilk kutlayan sensin
Abla bu diyet çok gaz yapma mi doyucu amaAyran aşı diyeti, özellikle bayanların tercih ettiği kısa vadeli bir diyet türüdür. Aslında diyetten ziyade belli bir süre mideyi ve bağırsakları detoksa sokmak diyebiliriz. En fazla iki üç gün süren bu diyeti uzun süre yapmamak gerekir. Ayran aşı diyeti yaptığınızda 2-3 gün içerisinde ortalama 1.200 gr kadar verebilirsiniz. Diyetteki mantık vücuda kalsiyum, karbonhidrat ve protein vererek yağların yakılmasını hedeflemektir. Diyet süreci başladığında midede var olan eski katı atıklarda azalacağından vücut ağırlığı düşecektir. Bakalım ne varmış bu diyetin içeriğinde.
Malzemeler
Hazırlanışı
- 100 gr nohut
- 100 gr yeşil mercimek
- 100 gr buğday
- 100 gr kuru fasulye
- 6 adet orta boy salatalık
- 3 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı ayran
- Çok az tuz
- 1 yemek kaşığı nane
Yeşil mercimek hariç diğer bakliyatları akşamdan suda bekletiyoruz. Ertesi gün bütün malzemeleri haşlıyoruz. Bakliyatlar haşlandığı zaman iki katına çıkacağı için isterseniz küçük buzdolabı poşetlerine koyarak buzlukta saklayabilirsiniz. Bu şekilde daha sonra ayran aşı diyeti yaptığınızda tekrardan uğraşmak zorunda kalmazsınız. Tabi kalabalık bir şekilde diyet yapacaksanız tabi ki tüketebilirsiniz. Daha sonra yoğurt, ayran, nane ve az tuz koyarak çırpıyoruz. İçerisine salatalıkları doğruyoruz. Bu hali cacık gibi görünüyor ama daha koyu yapacağız. Bu arada yoğurt ve ayran az yağlı olursa kalori alımımız açısından daha iyi olur. Bakliyat karışımından 6 yemek kaşığı ilave ediyoruz. Bu şekilde diyetimizin ana karakterini oluşturmuş oluyoruz.
Aklınıza takılabilir belki. ''Bütün gün bumu yenecek'' Ayran aşı diyeti yaparken bütün gün ayran aşı yemiyoruz tabi ki. Kahvaltıda 1 kepek yada çavdar ekmeği, 50 gr light beyaz peynir, bir adet haşlanmış yumurta, domates, salatalık, siyah yada yeşil çay. Yeşil çay olursa daha iyi olur. Bunda sonraki süreçte yaptığımızı karışımdan yiyeceğiz. Akşam saat sekize kadar 2-3 saat arayla bir kase bu karışımdan tüketiyoruz. Detoks 2-3 gün sürecek daha fazla yapmıyoruz. Bu süreçte tatlı yada şekerli, hamur işi gıdalardan uzak duruyoruz. Kısacası sadece bunları tüketiyoruz. Bu diyeti uzun süre yapmanız vücuda gerekli olan diğer mineral ve vitaminleri almanıza engeller. Bu şok bir süreçtir. Sadece midenizin ve bağırsaklarınızın rahatlamasını sağlar.
habibecim ben hiç yapmadım inan bilmiyom sara ve fatmaya sormak lazım ben böyle şeyler yiyemediğim için hiç yanaşmıyom bileAbla bu diyet çok gaz yapma mi doyucu ama
kaçaklar geliyor hgdin gamze ne yedin yaz bakimİyi akşamlar hanımlar evimize döndük
Ev dışında bi yerde kaldık mı
Ucundan ucundan baya kaçıyor
Evde vede kk da kalmak en iyisi benim
İçin
Ablam teşekkür ederim okul mezuniyetim hazirandaydı :)vampirellam 2.de ben olayım hayırlı olsun bitanem inşallah atanırsın esas kutlama o olur
kaçaklar geliyor hgdin gamze ne yedin yaz bakim
iyi bakalım cıs cıs yarın yeni bir başlangıç yaparsın gamzecim inş.Yazmiyim canım ya
benimkiler baya cıs cıs ve cıs
Hep kızımla eşimin suçuAblam gezegen senin açılma payınıda kendi aldıgı için sen sönük kalmışsın anladım
Yaz sen açılırsın
Menülerine gelince. Az yiyorsun ama karbon agırlıklı biraz proteine agırlık vermelisinneyseki sporla gemi yürüyor
İkizler sandım seniKova burcuyum niye kız
Tebrik ederim mezuniyetini canım :)Ablam teşekkür ederim okul mezuniyetim hazirandaydı :)
Gezegen ablam takım mezuniyetimi kutluyor
bende onu kutladım zati canım bide atanırsın özellerden kurtulursun esas kutlama o olur dedim bitanem.özellerde çalışmak çok zor bide gençsiniz diye çok yükleniyorlardır.Ablam teşekkür ederim okul mezuniyetim hazirandaydı :)
Gezegen ablam takım mezuniyetimi kutluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?