Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa bugün bir kere daha şükret tim 140 kilolarda sandalyeye çıkıp dolapları mi temizleyemezdim yardım.ci tutardım içime sinmeden yaptırdım
Çok şükür bu halime inşallah dahada hafifleriz hep birlikte
ay fatmam ne kadar seviniyorum biliyonmu senin adına kesinlikle kilo elimizi kolumu bağlıyor inşllah bundan sonra almadan vermeyi nasip eder rabbim hepimize

Yaa bugün bir kere daha şükret tim 140 kilolarda sandalyeye çıkıp dolapları mi temizleyemezdim yardım.ci tutardım içime sinmeden yaptırdım
Ablam , nasılsın ? Nasil gidiyor diyet seruveni ... ben bi türlü konsantre olamadim artik kış moduna girip diyete hız vermek istiyorum ) bi slm vereyim istedim sana ...

Senin çocuğunkide hayırlı olsun canım
teşekürler canım

doğru söyledin canım dün az yemekten gece açlık çektim bugün güya daha fazla yiyeyim dedim ama bulgur şişirdi,daha iyi olacak inşallah
Seninki de hayırlı uğurlu olsun canım. Çok kutsal meslek.
teşekkürler canım,öğretmenliğe pek niyeti yok gibi bakalım zaman ne gösterecek,mezun olup dille ilgili başka alanlara yönelebilir,ben tercümanlığa geçiş yap diyorum babası akademik kariyer yap diyo
Canım çok şükür zekiler ama ders çalışmayı sevmiyorlar yeteri kadar çalışıp bırakıyorlar biraz üzerine birşeyler köyün oğlum ikna edemiyor um kısmet canım binada şükür
benimkiler de öyle,bu yıl biri lise biri üniversite sınavına girdi ler,büyük hiç çalışmadığı ingilizceden iyi puan aldı çünkü iyi biliyordu,küçük vasat bir fen lisesi kazandı,emin,m çalışsalardı daha iyi olabilirdi,tavsiyeler işe yaramıyor,ama nasipten öte yol yok,rabbim hayırlı kapılar açsın hepsine

şükür canım daha da iyi olacak inşallah,ben de en çok 111 kiloyu gördüm şişmiş balon gibiydim yürürken belim ağrırdı

Ay ne zaman buyucek bunlar diyorum 3yude doğurmak istiyorum iki çocukla çektiğim zorluk yani.abla valla torun baldan tatli diyolarya çok yormazlar belki de seni

Abla bu diyet çok gaz yapma mi doyucu ama

Hep kızımla eşimin suçu
Ben küçük kızımla evcilik oynuyorum yemeği ikisi yapıyor

Kova burcuyum niye kız
İkizler sandım seni
Ben ikizlerim ve bütün özelliklerini taşıyorum
Beni hiç tanımayanlar ikizler olduğumu şıp diye anlıyor

Ablam teşekkür ederim okul mezuniyetim hazirandaydı :)
Gezegen ablam takım mezuniyetimi kutluyor
bende onu kutladım zati canım bide atanırsın özellerden kurtulursun esas kutlama o olur dedim bitanem.özellerde çalışmak çok zor bide gençsiniz diye çok yükleniyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…