AA niye öylee olduu76.2 ile takıma girip 64.900 'le mezun oldum.
Şimdi 71 kiloyum, tekrar kilo vermeye başlamaya uğraşıyorum
Sonunda dayanamadım, yürüyün yatağa dedim. Onları yerleştirdim, ben daha yatağa girmeden uyudulargünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta geçirmeniz dilegiyle......
Antepia27 ve Sarayca canlarım bugün sizin için çok heyecanlı rabbim kolaylıklar versin size çoçukları benim yerime öpün
akşam kitap okurken pat uyuyakalmışım ne çok konuşmuşsunuz cadılar
gezegenfeza bacım çoçuklar uyutmadmı akşam çağırsaydın beni itinayla uyuturdum işim bu
Tatilde fazla kaçtı, dahada toparlayamadım canım. Bi başlasam arkası gelirde ah bi başlasamAA niye öylee olduu
Maşallah, işte istemek başarmanın yarısıevet ilk ben yazayım kilomu
cuma 71.700
bugün 71 .00
fark 700
ama cuma daha azdım bence2güne 700 gr vermişim
Benimde kocamın memeletetinde ne oldu olduysa kaynanam beni gördükçe o kalabalık sofrada banada yer acıyordu yerime gösterim gel gel diyodu Ah kaynana ahhhhTatilde fazla kaçtı, dahada toparlayamadım canım. Bi başlasam arkası gelirde ah bi başlasam
Maşallah, işte istemek başarmanın yarısı
Hamile kaldım 9 ağustosta düşük yaptım iki kilo aldım buralardayım o 8000 sayfa bitti coktannn
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta geçirmeniz dilegiyle......
Antepia27 ve Sarayca canlarım bugün sizin için çok heyecanlı rabbim kolaylıklar versin size çoçukları benim yerime öpün
akşam kitap okurken pat uyuyakalmışım ne çok konuşmuşsunuz cadılar
gezegenfeza bacım çoçuklar uyutmadmı akşam çağırsaydın beni itinayla uyuturdum işim bu
sara_28 canım kilonu merak ediyom tabi@Antepia27 fatma seninde kaç kilo verdiniz?
evet ilk ben yazayım kilomu
cuma 71.700
bugün 71 .00
fark 700
ama cuma daha azdım bence2güne 700 gr vermişim
Kızlar eve yeni girdim ancak hesapladım listeyi, kontrol edip paylaşıcam.
@evinizinmimariHercai91 kızlar hani kilo bildirimleri
Az daha bekletiyorum listeyi.
Geldim ablam evi taşidim ALLAHIN izniyle az biraz işim kaldi ama bittim hem evi topla hem bu evin inşaat pisliğini temizle hemde evi buraya taşi takat kalmadi bendeHercai91 canım nerelerdesin
Bende 117yi gordum canm
Kolay gelsin canım ev taşımak zor oluyor ben de yeni hallettim yeni evinde Güle güle oturunGeldim ablam evi taşidim ALLAHIN izniyle az biraz işim kaldi ama bittim hem evi topla hem bu evin inşaat pisliğini temizle hemde evi buraya taşi takat kalmadi bende
Güle güle oturun canım zordur ama şimdi tertemiz yeni ev süperGeldim ablam evi taşidim ALLAHIN izniyle az biraz işim kaldi ama bittim hem evi topla hem bu evin inşaat pisliğini temizle hemde evi buraya taşi takat kalmadi bende
günaydın kızlar hepimiz için sağlıklı huzurlu umut dolu bir gün olsun
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Benim kiloda degisme yok Dünkü bulgurdan sanırım
Bizimde oryantasyon var birazdan çıkarız gerçi bizimki lise tüm öğrencilere başarılı bir yıl olur inşallah
Ben aramistim okulu bir saat kadar gelebilir yoklama almicaz dedilerYaa bizimkide liseye başlayacak gitmek istemedi okuldan haber gelmedi diyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?