- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Hoş bulduk :)Ezgi osman canım tekrar hoşgeldin
sara_28 canim çok sevindim motive olmuşsundur.
@Antepia27 fatmacim demekki kuru yiyecekler sana çok yaramıyor bu detoxsu yapma bide sen dün çok yoruldun ödem olmuştur.
@ozlemkartal canim senin bulgurdan degil az suyu artır ve meyveleri akşam yeme.
@Ssy8491 canim yeni evin hayırlı olsun
E Ezgi osman ve @ada81 hg diniz arkadaşlar .
Üzülme bak benim annem en küçük kardeşimi 25 yıl önce doğurdu ve bi daha hamile kalamadı kist çıktı bir yumurtaligi alındı şimdi 45 yaşında ve 3 aylık hamile Ayrıca ms hastası Allahtan hiç ümit kesilmez
Fatmacım ne diyim detoskla bile artını temizleyemediysen cuma cumartesi ne yiyonda bu kadar artı çıkıyorsun anlamıyorum benCuma günü 105.5
P.tesi 105.9
Gelecek ablam gelecek sen merak etme şimdi kilonuz kacÇok sağol canım benim annende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır ve sağlığına kavuşur Allahtan hiç ümidimi kesmedim hiç isyan etmedim insanız bir çok kez isyanın eşiğine geldim ama geri döndüm olacak biliyorum hemde çok yakında niye bilmiyorum hissediyorum yavrum gelecek inşallah seninkide gelir canım
Pazartesi kilo bildirimim
Cuma 66,8
Pazetesi 66,6
Günaydın gunaydin güzel bol eksili bir haftamiz olsun hanımlar
Hafta sonu hiç gelemedim Cumartesi oğlumu hastaneye tekrar götürdüm iltihap kapmış yarasi şimdi antibiyotik kullanıyor ama bileginde herhangi bir sorun yok elhamdülillah tabi hâla elini kullanmiyor nazli kuzum
Bu arada ben 7 rakamını kırdım
Bugünün güncel kilosu 69.5. Evet fazla girwmiyorum ama sizlerin sayesinde kilolarim gidiyor iyiki burdayim
4 günde 4 kilo zor saram senin metan iyi olmasına ragmenteşekkür ederim canım bugün detoksun son günü yarım kiloda bugün versem 2,5 kilo gitmiş olacak diyetisyenime göre 4 kilo vermeliydim ama benim metabolizmam bu kadarına izin verdi demekki yinede iyi değilmi
Dünki menüm
Sabah
Yr. Tost
Domates
Salatalık
Akşam
Yr. Kepç. Çorba
Az kıymalı patates
4 biber turşusu
Bol çoban salata .
Su 2 ye yakındı
Spor yok
4 günde 4 kilo zor saram senin metan iyi olmasına ragmen
Bence gayet iyi detoksa göre verdiğin rakam .
Gelecek ablam gelecek sen merak etme şimdi kilonuz kac
Yasak koymuyorum saracım kendime tabi agır cıslar hariç , az yediğimdende kilo gidiyor hamdolsun.ben patates yemeyeli aylar oldu nasılda özlemişim ama malesef yasak bana
Heh taze gelin geldiGünaydınnlar herkesleree :)
Heh taze gelin geldi
Ben guruptan Kaç kiloyla ayrıldım hiç hatırlamıyorum ama şimdi 73 75 arası değişiyor. Ama 82 ile başladım diyeteinşallah canım
şuanki kilo 92,8 sen kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?