Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sağol canım benim annende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır ve sağlığına kavuşur Allahtan hiç ümidimi kesmedim hiç isyan etmedim insanız bir çok kez isyanın eşiğine geldim ama geri döndüm olacak biliyorum hemde çok yakında niye bilmiyorum hissediyorum yavrum gelecek inşallah seninkide gelir canım

Gelecek ablam gelecek sen merak etme şimdi kilonuz kac

Günaydın gunaydin güzel bol eksili bir haftamiz olsun hanımlar
Hafta sonu hiç gelemedim Cumartesi oğlumu hastaneye tekrar götürdüm iltihap kapmış yarasi şimdi antibiyotik kullanıyor ama bileginde herhangi bir sorun yok elhamdülillah tabi hâla elini kullanmiyor nazli kuzum
Bu arada ben 7 rakamını kırdım
Bugünün güncel kilosu 69.5. Evet fazla girwmiyorum ama sizlerin sayesinde kilolarim gidiyor iyiki burdayim

Geçmiş olsun tekrardan canım kilon içinde tebrik ederim

teşekkür ederim canım bugün detoksun son günü yarım kiloda bugün versem 2,5 kilo gitmiş olacak diyetisyenime göre 4 kilo vermeliydim ama benim metabolizmam bu kadarına izin verdi demekki yinede iyi değilmi
4 günde 4 kilo zor saram senin metan iyi olmasına ragmen
Bence gayet iyi detoksa göre verdiğin rakam .

ben patates yemeyeli aylar oldu nasılda özlemişim ama malesef yasak bana
Yasak koymuyorum saracım kendime tabi agır cıslar hariç , az yediğimdende kilo gidiyor hamdolsun.
Şimdilik böyle iyi hem biraz serbest yediğimde tekrar diyeti bıraktıgımda bünye hızlı kilo almıyor , yılların deneyimi ve bünyemi tamımamla alakalı yani

Hele birde taze gelinimiz var.
Zerosima
Kuzum gelip düğün nasıl geçti anlatsan

Geldim abla geldim :)

Çok şükür kazasız belasız atlattık derken baktık 2 hafta bile geçti zaman su gibi akıyor valla :) şimdilik iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok aman nazar değmesin :) ben hep korkularla evlendim ya şu anlık bir şey yok herşey istediğim gibi valla eşimde saolsun beni yanılttı ben aynı evin içine geçince daha farklı olur dedim evet oldu ama olumlu yönde :)

Sizler neler yaptınız ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…