Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugunden itibaren basladim diyetimeee )sporsuz olmaz sporada basliyacam..
Bugun kizim anaokuluna başlıyor uyum haftasi ayyy ben cok heyecanlıyım
Senin kuzuda okula başlıyormuş hayirli olsun basarilar diliyorum. Rabbim unv mezuniyetlerini gostersin insallah

Oooo buyumus maşallah inşallah canım darısı mezuniyet lerine olsun
Başlama na sevindim canım diyet spor kolay gelsin

Yok öyle demek istemedim
Banada doktorum ne dese harfiyen uyarım asla sözünden çıkmam
Bir salatalık yemek için aradım deyince ikizler sandim

hmmm anladım canım

Ellerine emeğine sağlık canım bu hafta spora daha çok önem verecem kendi adıma

Hele birde taze gelinimiz var.
@Zerosima
Kuzum gelip düğün nasıl geçti anlatsan

Evet onu bende merak ediyorum ama o şimdi mutluluk sarhoşudur

Hamile kaldım 9 ağustosta düşük yaptım iki kilo aldım buralardayım o 8000 sayfa bitti coktannn

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin

sara_28 canım kilonu merak ediyom tabi@Antepia27 fatma seninde kaç kilo verdiniz?

toplamda iki kilo verdim canım

Geldim ablam evi taşidim ALLAHIN izniyle az biraz işim kaldi ama bittim hem evi topla hem bu evin inşaat pisliğini temizle hemde evi buraya taşi takat kalmadi bende

kolay gelsin canım böylesi bir telaşda beni bekliyor bir an önce evim bitsede evime geçsem huzuru bulsam

Amin canım teşekkür ederim Allah sizinkileri bagislasin

Bende aralıkta bi doğum yaptım 9 saat yaşadı ılk acı değil malesef son acılarımız olsun inş kilolar gitsin bebekler gelsin diyorum :)

başka bebeğiniz varmı

benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı sonrasında bir sürü tüp bebek tedavisi gördüm ve oğluma hamile kaldım 35 haftalıkken dünyaya getirdim ama yemek borusu gelişmediği için malesef ameliyat oldu ama 9 gün direnebildi yaşama sonra melek oldu yavrum sonrasında yeniden tüp bebek tedavisi yine hamile kaldım ama onunda iki aylıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum şimdi kilo verip yeniden denemek istiyorum yaşımda 44 olunca elimi çabuk tutmam gerek bu yüzden diyet işini çok ciddiye alıyorum benim öyküm böyle canım dilerim sende bende en kısa zamanda yeniden anne oluruz

sara_28 canim çok sevindim motive olmuşsundur.
Antepia27 fatmacim demekki kuru yiyecekler sana çok yaramıyor bu detoxsu yapma bide sen dün çok yoruldun ödem olmuştur.
ozlemkartal canim senin bulgurdan degil az suyu artır ve meyveleri akşam yeme.
@Ssy8491 canim yeni evin hayırlı olsun
E Ezgi osman hg din arkadasim.

Son düzenleme:
Üzülme bak benim annem en küçük kardeşimi 25 yıl önce doğurdu ve bi daha hamile kalamadı kist çıktı bir yumurtaligi alındı şimdi 45 yaşında ve 3 aylık hamile Ayrıca ms hastası Allahtan hiç ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…