Günaydınnlar herkesleree :)
Geldim abla geldim :)
Çok şükür kazasız belasız atlattık derken baktık 2 hafta bile geçti zaman su gibi akıyor valla :) şimdilik iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok aman nazar değmesin :) ben hep korkularla evlendim ya şu anlık bir şey yok herşey istediğim gibi valla eşimde saolsun beni yanılttı ben aynı evin içine geçince daha farklı olur dedim evet oldu ama olumlu yönde :)
Sizler neler yaptınız ne var ne yok
Ben guruptan Kaç kiloyla ayrıldım hiç hatırlamıyorum ama şimdi 73 75 arası değişiyor. Ama 82 ile başladım diyete
Yasak koymuyorum saracım kendime tabi agır cıslar hariç , az yediğimdende kilo gidiyor hamdolsun.
Şimdilik böyle iyi hem biraz serbest yediğimde tekrar diyeti bıraktıgımda bünye hızlı kilo almıyor , yılların deneyimi ve bünyemi tamımamla alakalı yani
iyi insan lafının üstüne gelirmiş hoşgeldin canım
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım dilerim hep mutlu olursun yüzün hep güler canım benim
sen bu diyetle kilomu aldın
başka bebeğiniz varmı
benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı sonrasında bir sürü tüp bebek tedavisi gördüm ve oğluma hamile kaldım 35 haftalıkken dünyaya getirdim ama yemek borusu gelişmediği için malesef ameliyat oldu ama 9 gün direnebildi yaşama sonra melek oldu yavrum sonrasında yeniden tüp bebek tedavisi yine hamile kaldım ama onunda iki aylıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum şimdi kilo verip yeniden denemek istiyorum yaşımda 44 olunca elimi çabuk tutmam gerek bu yüzden diyet işini çok ciddiye alıyorum benim öyküm böyle canım dilerim sende bende en kısa zamanda yeniden anne oluruz
cuma günü : 94,8
bugün : 92,8
fark : -2 kilo
Fatmacım ne diyim detoskla bile artını temizleyemediysen cuma cumartesi ne yiyonda bu kadar artı çıkıyorsun anlamıyorum ben.
Günaydınnlar herkesleree :)
Canım cuma günü yedim o sebepten
Aminn canim
Vaaaav super
Canım yanlız a cuma yedim c.tesi pazar detoks yaptım cumalarimida acil çözüm bulmak lazim
Oooo Hemşom hoşgeldin kuzum iyi olmana sevindim hadi artık aramıza don
Oooo Hemşom hoşgeldin kuzum iyi olmana sevindim hadi artık aramıza don
Rabbım önünü açık etsin inşAllah ...ay ne güldümçay demlemiştim batu geldi dedim oğlum çay taze içermisin ? bu arada dersini verdi çok şükür anne.... mühendis bey çay içermisin diyeceksin bundan sonra mühendisini yiyim dedim bende
Canim ne detoxu yapiyosunteşekkür ederim canım bugün detoksun son günü yarım kiloda bugün versem 2,5 kilo gitmiş olacak diyetisyenime göre 4 kilo vermeliydim ama benim metabolizmam bu kadarına izin verdi demekki yinede iyi değilmi
Canim ne detoxu yapiyosun
Bi arastirayim, diyetisyeninmi verdi bu detoxu?kuru baklagil detoksu canım ama namı diğer ayran aşı detoksu
Hoş geldin evine gamzem daha sık gelirsin artıkİyi akşamlar hanımlar evimize döndük
Ev dışında bi yerde kaldık mı
Ucundan ucundan baya kaçıyor
Evde vede kk da kalmak en iyisi benim
İçin
Geçmişi okursan baya ayrıntı verdik zehracım ayran aşı diyetiBi arastirayim, diyetisyeninmi verdi bu detoxu?
evet tatlım dört günlük bir detoks bugün sonuncu günüm detokstaBi arastirayim, diyetisyeninmi verdi bu detoxu?
Yok habibem gaz neyinAbla bu diyet çok gaz yapma mi doyucu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?