Allah kolaylık versin kuzum, huzurla mutlulukla oturun inşallah.Geldim ablam evi taşidim ALLAHIN izniyle az biraz işim kaldi ama bittim hem evi topla hem bu evin inşaat pisliğini temizle hemde evi buraya taşi takat kalmadi bende
O zaman 74.9 la başlayalım tekrarHolgeldin hadi bakalım pazartesi kilo bildiriminle başla
Tekrar geçmiş olsun canım.Günaydın gunaydin güzel bol eksili bir haftamiz olsun hanımlar
Hafta sonu hiç gelemedim Cumartesi oğlumu hastaneye tekrar götürdüm iltihap kapmış yarasi şimdi antibiyotik kullanıyor ama bileginde herhangi bir sorun yok elhamdülillah tabi hâla elini kullanmiyor nazli kuzum
Bu arada ben 7 rakamını kırdım
Bugünün güncel kilosu 69.5. Evet fazla girwmiyorum ama sizlerin sayesinde kilolarim gidiyor iyiki burdayim
Kaçak gelin geldiGünaydınnlar herkesleree :)
Çok sevindim, maşallah ağzınızın tadı hiç bozulmasınGeldim abla geldim :)
Çok şükür kazasız belasız atlattık derken baktık 2 hafta bile geçti zaman su gibi akıyor valla :) şimdilik iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok aman nazar değmesin :) ben hep korkularla evlendim ya şu anlık bir şey yok herşey istediğim gibi valla eşimde saolsun beni yanılttı ben aynı evin içine geçince daha farklı olur dedim evet oldu ama olumlu yönde :)
Sizler neler yaptınız ne var ne yok
Keşke bende dönmemek üzere veda etsem Şu 7 li rakamlaraTekrar geçmiş olsun canım.
Harikasın 7 li rakamlara birdaha dönmemek üzere veda etmiş ol inşallah
Merhabaaa
Tebrikler canimm
Tebrik ederim saram.Bireyselde birincilik senincuma günü : 94,8
bugün : 92,8
fark : -2 kilo
İnşallah kuzum olacakKeşke bende dönmemek üzere veda etsem Şu 7 li rakamlara
Tebrik ederim saram.Bireyselde birincilik senin
Hosgeldin cnm.Sorunsuz atlattin cok sukurBen geldimmm.Sağlık açısından şu an hiç sıkıntı yok.Yalnız ağır egzersiz yasak.Bugün diyetime geri döndüm akşam menü paylaşırım.Umarım çok bir şey kaçırmamışımdır
Hosgeldiin, senin adına sevindimBen geldimmm.Sağlık açısından şu an hiç sıkıntı yok.Yalnız ağır egzersiz yasak.Bugün diyetime geri döndüm akşam menü paylaşırım.Umarım çok bir şey kaçırmamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?