Ben geldimmm.Sağlık açısından şu an hiç sıkıntı yok.Yalnız ağır egzersiz yasak.Bugün diyetime geri döndüm akşam menü paylaşırım.Umarım çok bir şey kaçırmamışımdır
Seni yaramaz pisicik niye gelmiyon bakim , sen şimdi kiloda almışındır
Nerde oturuyorsun varones cim eğer deniz olan yerdeysen kendinj hiç yorma çünkü nemden kurumuyor ..bende çok severim kuruluk hazırlamayı kışa ama maalesef Antalya'da olmuyor cürüyor
Nerde oturuyorsun varones cim eğer deniz olan yerdeysen kendinj hiç yorma çünkü nemden kurumuyor ..bende çok severim kuruluk hazırlamayı kışa ama maalesef Antalya'da olmuyor cürüyor
ankarada canım.ya aslında güzel.de güneş alıyorduama sanırım valla bak nazar değdi. parka glen her kadın laf etti patlıcanlarımiNerde oturuyorsun varones cim eğer deniz olan yerdeysen kendinj hiç yorma çünkü nemden kurumuyor ..bende çok severim kuruluk hazırlamayı kışa ama maalesef Antalya'da olmuyor cürüyor
kuzum tekrar geçmiş olsunBen geldimmm.Sağlık açısından şu an hiç sıkıntı yok.Yalnız ağır egzersiz yasak.Bugün diyetime geri döndüm akşam menü paylaşırım.Umarım çok bir şey kaçırmamışımdır
Çook sevindim senin adına canım, Allah mutluluğunu bozmasın
İnşallah canım evdemisin Ekim başı büyük oğlanları da ünv.gonderirsem müsait olurum inşallah mende beklerim evimin yeri çok kolay
Çok sevindim, maşallah ağzınızın tadı hiç bozulmasın
Canım yanlış anlamaz san kaç yasindasin ezginin.bu arada ben habibe tanistigima memnun oldumMerhabaaacnm
Gelmek için neyi bekliyon
Hemde nasıl aldım ablaa
Ne olacak simdiSuna çok sinirliyom canlarim ya o kadar dedim su çocuğu sabahci yapmayın evim uzak diye yine sabahci yapmışlar.kuraylaymis
Gelmek için neyi bekliyon
miyaww__ bir an önce gel canm ozletdin kendini
Idare birşey yapamayız deyip duruyo yakinimdaki okulu yıktılar güçlendirme için bu okul uzak anlatıyorum.biraz goturim bakalım degistirebilirsem bakacak artık.kura diyolar hep torpil yaNe olacak simdi
Abovvvİzne ayrıldığım kiloda olmam lazım dimi ben 10 kilo fazlayım galiba
Ben kuralları biliyorum ama kaptanim birşey yaparİzne ayrıldığım kiloda olmam lazım dimi ben 10 kilo fazlayım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?