Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben buralardayım hep abla müsait bir günde seni bize bekliyorum zaten kahve içmeye aklımdasın :)

İnşallah canım evdemisin Ekim başı büyük oğlanları da ünv.gonderirsem müsait olurum inşallah mende beklerim evimin yeri çok kolay

Saraycam puanlar spora değil menülere

Evet haklısın spor bakanı yangel yap yapıyor sopasını bile saklamış diyolaa

Yaaa mende şaşırdım hiç spor yapmadan nasıl bu kadar puan aldım diyom

Tebrik ederim mezuniyetini canım :)

bende onu kutladım zati canım bide atanırsın özellerden kurtulursun esas kutlama o olur dedim bitanem.özellerde çalışmak çok zor bide gençsiniz diye çok yükleniyorlardır.

Kuzuum, gözümden kaçmış, özür dilerim.
Kutlarım canım. Insallah tekrar almazsın

Mor Vampirella canm mezuniyetin hayırlı olsun canmdarısı başımıza ins.

Ya bu gezen neymiş alala , ilk ben kutkadım bi kerem kız bak dövecem

tebrik ederim canım inan gözümden kaçmış

Ayyy canım hayırlı olsun mezuniyet in elini başımıza köy bizde mezun olalım

Hepinize çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah hemencik verin kilolarınızıı :) Ben de biraz dinleneceğim sonra da diyetisyen kontrolünde devam edeveğim o zaman yine menülerimi paylaşırım :)

***10. Takım 587. ETAP ***

Moni(94,9///%)
zhre_ (94,8///% )
Ssy8491(91,9///%)B
evinizinmimari(75,8///%)B
Divinity(67,7///%)
Sara_28(94,8///%)
ya habibi(98,2/// %)
Gamze21(63,3///%)

Dtdentist(68,0///%)
Aylin42konya(73,4//%%)
Aeben(66,8///% )
Antepia27 (105,5//%)
Sarayca (65,0//%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Vorones(61,0)Mezun üye.
Mavili38(70,3)bYeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60
Zeynepleyya(69,4)bYeni üye, baş. Tar:30 Temmuz 2018 baş. Kil:70,5 Hedef: 60
Yasom7272(72,0)b428. Etapta 66,6 kg. İle 7. Tk.dan bildirimli izne ayrılan üye(28.08.2015). Ekstrem durum b. Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 31 temmuz 2018 gel.kil:75)

Ozlemkartal(///%)

Olur tabi, onun için ciddi zaman ayırmam lazım. Bunda bile 1 saate yakın vakit ayirdim. Haftaya bu şekil olsun

Tebrikler canimm

Olur tabi, onun için ciddi zaman ayırmam lazım. Bunda bile 1 saate yakın vakit ayirdim. Haftaya bu şekil olsun
Bu hAfta yok zaten canım

Biliyorum çok emek ister şimdiden ellerine sağlık

İşte hanımlar bu emeklerin boşa gitmemesi için lütfen hergün menü bildirimi yapın!
Zaten bu takım kuralı unutmayın!

Bu hAfta yok zaten canım

Biliyorum çok emek ister şimdiden ellerine sağlık

İşte hanımlar bu emeklerin boşa gitmemesi için lütfen hergün menü bildirimi yapın!
Zaten bu takım kuralı unutmayın!

ben kendi adıma takım kurallarına uymaya çalışıyorum canım tatilde sanırım bir iki gün menü yazamadım ondada ya yoldaydık yada fırsatım olmadı bu cuma yarışmalarını çok ciddiye alıyorum ben hem kendi adıma hemde takımımız adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…