Ben buralardayım hep abla müsait bir günde seni bize bekliyorum zaten kahve içmeye aklımdasın :)
Saraycam puanlar spora değil menülere
Evet haklısın spor bakanı yangel yap yapıyor sopasını bile saklamış diyolaa
Onada takılacak bişey buldunya, pes diyorum, başka bişey demiyorum.Adı üztünde işte KEÇİ burcu.D
Onada takılacak bişey buldunya, pes diyorum, başka bişey demiyorum.
Ne bildin küçükken annemin bana kuru keçi dediğini
Tebrik ederim mezuniyetini canım :)
bende onu kutladım zati canım bide atanırsın özellerden kurtulursun esas kutlama o olur dedim bitanem.özellerde çalışmak çok zor bide gençsiniz diye çok yükleniyorlardır.
Kuzuum, gözümden kaçmış, özür dilerim.
Kutlarım canım. Insallah tekrar almazsın
Ya bu gezen neymiş alala , ilk ben kutkadım bi kerem kız bak dövecem
tebrik ederim canım inan gözümden kaçmış
Ayyy canım hayırlı olsun mezuniyet in elini başımıza köy bizde mezun olalım
Ya bu gezen neymiş alala , ilk ben kutkadım bi kerem kız bak dövecem
Didikya 6. Hissim guvvetli diyiOnada takılacak bişey buldunya, pes diyorum, başka bişey demiyorum.
Ne bildin küçükken annemin bana kuru keçi dediğini
Sen 10 verdin ama ben puan toplayamiyorumHabibem şimdiye kadarki en güzel menün
10 tam puan
Hoşgeldin kuzum. Geçmiş olsun, rabbim hayırlısıyla yine verir üzülme.Hamile kaldım 9 ağustosta düşük yaptım iki kilo aldım buralardayım o 8000 sayfa bitti coktannn
Olur tabi, onun için ciddi zaman ayırmam lazım. Bunda bile 1 saate yakın vakit ayirdim. Haftaya bu şekil olsungezegenim ellerine sağlık canım emek verdin
Fakat puanlama sporla karışmış anlaşılmamış ( ilkbaşta bende anlamadım)
Cancazım puan siztemi şöyle olsun :
Kişi kaç gün menü vermiş ve yanına toplam puanı ve verdiği güne bölümü .
Bunları liste halinde yapalım .
Sporla karıştırmayalım olurmu canım
Misal :
Aeben
Menü 7 gün
59puan = 8,5
Verdiği kilo: 1,6
Gibi
Hem böylelikle kim haftanın kaç günü menü verdiği kayda geçmiş olukimoni kaptanımız uyarı verir
Tebrikler canimmHepinize çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah hemencik verin kilolarınızıı :) Ben de biraz dinleneceğim sonra da diyetisyen kontrolünde devam edeveğim o zaman yine menülerimi paylaşırım :)
Amin ablacım bende diyete tekrar baslayacam ama önce son bi kaçamak yapmam için ocağın başında çok sevdiğim birşeyi yapiyorumHoşgeldin kuzum. Geçmiş olsun, rabbim hayırlısıyla yine verir üzülme.
Bu hafta sopa filan yok. Yumuşatıcılarım yanımdaSaraycam puanlar spora değil menülere
Evet haklısın spor bakanı yangel yap yapıyor sopasını bile saklamış diyolaa
Bu hAfta yok zaten canımOlur tabi, onun için ciddi zaman ayırmam lazım. Bunda bile 1 saate yakın vakit ayirdim. Haftaya bu şekil olsun
Bu hafta sopa filan yok. Yumuşatıcılarım yanımdapammuk gibiyim
Bu hAfta yok zaten canım
Biliyorum çok emek ister şimdiden ellerine sağlık
İşte hanımlar bu emeklerin boşa gitmemesi için lütfen hergün menü bildirimi yapın!
Zaten bu takım kuralı unutmayın!
Holgeldin hadi bakalım pazartesi kilo bildiriminle başlaBurdan tüm yetkililere duyurulur gelmek istiyorum guruba tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?