Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi günler hanımlar

moni kaptanım sabah aceleden üstünkörü kıyafetle tartıldım. Onu yazmayayım. Bu pazartesi beni mazur görürsen sevinirim.

Menü vereyim ama pek güzel değil

Sabah yani 12 gibi
1 armut

Akşam 15 gibi
4 köfte
Y.kase mercimek çorba
Domates salatası

Su 1.5 lt var

Spor gün boyu koşuşturmaca.

aeben gezegenfeza moni divinity

Tamam canım bu gün tek öğün oldu ama yarin daha düzenli olurum.

Ayrica Liste olmasa ben yine salardım. Çocuklar geldi bir sürü cıs yaptım tatlarına dahi bakmıyorum moni m tam zamanında aldı listeye

Evet çok heyecanlı. Çok teşekkür ederim canım. Sanırım çabuk alışacaklar benim için en önemli mevzu bu. Öptüm seni

slm iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ? bugün herkes bir telaş içindeydi okul açıldı yavrulara rabbim zihin açıklığı versin.
@evinizinmimarı cnm geçmiş olsun şuan iyisin inşallah ?
@ Sarayca canım bügün yemeğine bile yansımış telaşınheyecanın sen kızından daha heyecanlısın.
sara_28 canım 1 lt detox 1 lt normal su iç hiç bişey olmaz bu arada haşimato olup bukadar hızlı kilo vermende süper bak bana ben gr lar kraliçesi ben zaten hızlı kilo istesemde veremiyorum .gerçi hiç detox falan yapmadım ben herşeyi yiyorum sadece paketli ürünler dokunuyordu arada 1tane tadımlık aldığım oluyordu şimdi onlarıda kestim yemiyorum.

Yinede kendimi beğenmedim ama bundan daha fazlasını yapamam galiba
Hosbuldum canım.

Yarından itibaren sıkı tutalim da aeben ı yenelim. Bu hafta 1. Olursa yine dilinden kurtulamayız
İnşallah yeneriz aebeni ama o hicbisey yemiyor
Benimde kocamın memeletetinde ne oldu olduysa kaynanam beni gördükçe o kalabalık sofrada banada yer acıyordu yerime gösterim gel gel diyodu Ah kaynana ahhhh
Aynı benim kaynanam
Bende kaynana maduruyum
+Çıkmama sebep tamamen kendisidir
Bu arada hoşgeldin canım
Yazdım ((((
ikimizin de menulerimize çeki düzen vermemiz lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…