,çeşidine göre değişiyordur kuzum. Genelde ayda en fazla 2 kez ve 3 ya da 4 gün içiliyor.detoks suları kaç gün süre ile ve üst üste içilebilir bilgisi olan varmı
Çok iradesizim abla çoköpsen de falakaya da yatırsan benden bi cacık olmuyor.
Caxık olmassa ayran yaparız kuzum. Olur olur çok da güzel olurÇok iradesizim abla çoköpsen de falakaya da yatırsan benden bi cacık olmuyor.
Hoş buldukkkkk :)Yinede kendimi beğenmedim ama bundan daha fazlasını yapamam galiba
İnşallah yeneriz aebeni ama o hicbisey yemiyor
Aynı benim kaynanam
Bende kaynana maduruyum
+Çıkmama sebep tamamen kendisidir
Bu arada hoşgeldin canım
Yazdım((((
ikimizin de menulerimize çeki düzen vermemiz lazım :)
Listeye girmesende benim gibi dışardan takıl. Koltuğun zaman emin ol kilo geri geliyor.Müsait bi köprü gösterirseniz oradan atlayabilirim.
Iyiyim şükür canım, eşine başarılar dilerim.Burdayim abla cok sukur iyiyim esim katiplik sinavina girecek sonrada tatile mersine gidecez Allahtan bisey olmazsa tabiki heyecanli bekleyis var yani bu aralar sen nasilsin iyimisin
Sporun gayet güzel canım. O puanlar menüler içindi. Menüyü düzeltmeye çalışYinede kendimi beğenmedim ama bundan daha fazlasını yapamam galiba
İnşallah yeneriz aebeni ama o hicbisey yemiyor
Aynı benim kaynanam
Bende kaynana maduruyum
+Çıkmama sebep tamamen kendisidir
Bu arada hoşgeldin canım
Yazdım((((
ikimizin de menulerimize çeki düzen vermemiz lazım :)
slm iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ? bugün herkes bir telaş içindeydi okul açıldı yavrulara rabbim zihin açıklığı versin.
@evinizinmimarı cnm geçmiş olsun şuan iyisin inşallah ?
@ Sarayca canım bügün yemeğine bile yansımış telaşınheyecanın sen kızından daha heyecanlısın.
sara_28 canım 1 lt detox 1 lt normal su iç hiç bişey olmaz bu arada haşimato olup bukadar hızlı kilo vermende süper bak bana ben gr lar kraliçesi ben zaten hızlı kilo istesemde veremiyorum .gerçi hiç detox falan yapmadım ben herşeyi yiyorum sadece paketli ürünler dokunuyordu arada 1tane tadımlık aldığım oluyordu şimdi onlarıda kestim yemiyorum.
,çeşidine göre değişiyordur kuzum. Genelde ayda en fazla 2 kez ve 3 ya da 4 gün içiliyor.
Iyi aksamlar hanimlar.Okul telasindan buralar sessiz kalmis.Menum :
Sabah : 1 yumurta peynir domates 1 grisini
Ara : 1 seftali yogurt
Ogle : Taze fasulye
Aksam : Kabak sote yogurt
Su 1,5 lt Spor yarim saat yuruyus
Evde 2305 adim.6000 alti sayilmiyor ama yinede yazayim dedim
bende yazayım menümü
sabah7.30
1yumurta biraz peynir ve maydonozlu omlet 5 zeytin ve domaates yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.30
4.5 türlü ve1kase cacık
akşam 17.30
4 köfte salata 2 kaşık taze fasülye
2.5 lt su yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 7824 adım gün içinde
ilaç bende kullanıyorum saracım tsh değerlerim ay ay değişebiliyor hiç bir aynı çıkmaz o yüzden 2ayda 1.5 ayda ilacın dozu değişebiliyor.benim geç farkedildiği için bütün siistemimi fazlaca bozmuş.Bugün bir litre detox iki litre normal yarım litrede limonlu su içtim canım haşimato da kilo vermek zormuş oluyor ben tiroit ilacıda kullanıyorum belki oda etkili oluyordur seninde TSH t3 ve t4 normal çıkıyor seninde öylemi ultrason kontrolünde haşimato tiroifi olduğumu anladı endokrin doktoru
Benimde dört gündü bugün sondu fazlasını yapamam canım bugün o kadar halsizimki spor bile yapamadım
teşk ederim canımMenün sporun suyun hepsi harika canım benim
Cok haklisin cnm.Sen 3,5 lt nasil iciyorsun hayret ediyorum.Canin icmek istiyor da mi iciyorsun.Yoksa zorlayarak mi hep sormak istemisimdir.Havalarda serinleyince su miktarim iyice azaldi.Hele kisin 1-2 bardakla gunum gecer.Menün güzel ama suyun ve sporun yetersiz Aylinim
10. TAKIM KIZÇELERİNE NOTLAR
moni acilen 8 li rakamlara düşmelisin.
Zre_ hafta sonu aldığın artıları hızlıca temizliyip , cumaya güzel eksi görmelisin.
@Ssy8491geçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@evinizinmimarigeçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@divinityhafta sonu aldığın artıları yemizleyip, cuma eksi görmelisin.
sara_28 bu hafta derece bekliyorum senden.
@Ya habibibi derecede senden gelebilir.
@gamze21pazartesi kilonu bildirmedin, kilon ne durumda.
@Drdentisttakıma dönmelisin artık.
Aylin42Konya bu cuma merakla kilonu bekliyorum.
@Saraycaliste sorumluluğu bakalım ne kadar eksi gerirecek.
Antepia27 artık cuma günü dahil asla kaçamak yapılmayacak.
@voronesartık 50 li kiloları görmelisin.
aeben mezuniyete adım adım.
@mavili38artık çabanı görelim ki listeye aday olabil.
@zeynepleyya29 Ağıstos'tan beri yoksun.
yasom7272 az az ama emin adımlarla.
ozlemkartal başladığın yere dönmüşsün, acilen toparlanmalısın.
E Ezgi osman 579. Etapta 71,5 kg İle izne ayrılmışsın, o kiloya dönene kadar listeye giremiyorsun.
O artilarin odem oldugunu dusunuyorum ki , oyledir heralde zannediyorum. Onun icin icim rahat Cumaya kadar inaniyorum kendime halledicem, onca ay sonra bireysele girmisim , artiya bilerek gecermiyim hic10. TAKIM KIZÇELERİNE NOTLAR
moni acilen 8 li rakamlara düşmelisin.
Zre_ hafta sonu aldığın artıları hızlıca temizliyip , cumaya güzel eksi görmelisin.
@Ssy8491geçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@evinizinmimarigeçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@divinityhafta sonu aldığın artıları yemizleyip, cuma eksi görmelisin.
sara_28 bu hafta derece bekliyorum senden.
@Ya habibibi derecede senden gelebilir.
@gamze21pazartesi kilonu bildirmedin, kilon ne durumda.
@Drdentisttakıma dönmelisin artık.
Aylin42Konya bu cuma merakla kilonu bekliyorum.
@Saraycaliste sorumluluğu bakalım ne kadar eksi gerirecek.
Antepia27 artık cuma günü dahil asla kaçamak yapılmayacak.
@voronesartık 50 li kiloları görmelisin.
aeben mezuniyete adım adım.
@mavili38artık çabanı görelim ki listeye aday olabil.
@zeynepleyya29 Ağıstos'tan beri yoksun.
yasom7272 az az ama emin adımlarla.
ozlemkartal başladığın yere dönmüşsün, acilen toparlanmalısın.
E Ezgi osman 579. Etapta 71,5 kg İle izne ayrılmışsın, o kiloya dönene kadar listeye giremiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?