- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Her zamanki gibi menun suyun cok guzel Yasemincim.Cnm bisey sorucam.Yuruyus bandinda adimsayarini kullaniyor musun?bende yazayım menümü
sabah7.30
1yumurta biraz peynir ve maydonozlu omlet 5 zeytin ve domaates yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.30
4.5 türlü ve1kase cacık
akşam 17.30
4 köfte salata 2 kaşık taze fasülye
2.5 lt su yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 7824 adım gün içinde
aylinim bende çok içemem çay içtiğim için ama gün içinde 1.5 lt su götürüyorum sende yanınan koy yudum yudum içCok haklisin cnm.Sen 3,5 lt nasil iciyorsun hayret ediyorum.Canin icmek istiyor da mi iciyorsun.Yoksa zorlayarak mi hep sormak istemisimdir.Havalarda serinleyince su miktarim iyice azaldi.Hele kisin 1-2 bardakla gunum gecer.
yok canım kullanmıyorum.Her zamanki gibi menun suyun cok guzel Yasemincim.Cnm bisey sorucam.Yuruyus bandinda adimsayarini kullaniyor musun?
Yarından itibaren sıkı tutalım canımYinede kendimi beğenmedim ama bundan daha fazlasını yapamam galiba
İnşallah yeneriz aebeni ama o hicbisey yemiyor
Aynı benim kaynanam
Bende kaynana maduruyum
+Çıkmama sebep tamamen kendisidir
Bu arada hoşgeldin canım
Yazdım((((
ikimizin de menulerimize çeki düzen vermemiz lazım :)
Güzel bir eksi gelir umarım kaptanım. Yarın bi tartılayım. Artı olursam zaten çaresine bakarım saf pro detoks vs. Menümden anlarsın10. TAKIM KIZÇELERİNE NOTLAR
moni acilen 8 li rakamlara düşmelisin.
@Zhre_hafta sonu aldığın artıları hızlıca temizliyip , cumaya güzel eksi görmelisin.
@Ssy8491geçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@evinizinmimarigeçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@divinityhafta sonu aldığın artıları yemizleyip, cuma eksi görmelisin.
sara_28 bu hafta derece bekliyorum senden.
@Ya habibibi derecede senden gelebilir.
@gamze21pazartesi kilonu bildirmedin, kilon ne durumda.
@Drdentisttakıma dönmelisin artık.
Aylin42Konya bu cuma merakla kilonu bekliyorum.
Sarayca liste sorumluluğu bakalım ne kadar eksi gerirecek.
@Antepia27artık cuma günü dahil asla kaçamak yapılmayacak.
@voronesartık 50 li kiloları görmelisin.
@aebenmezuniyete adım adım.
@mavili38artık çabanı görelim ki listeye aday olabil.
@zeynepleyya29 Ağıstos'tan beri yoksun.
yasom7272 az az ama emin adımlarla.
@ozlemkartalbaşladığın yere dönmüşsün, acilen toparlanmalısın.
@Ezgi osman579. Etapta 71,5 kg İle izne ayrılmışsın, o kiloya dönene kadar listeye giremiyorsun.
Bende iş yerinde 1.5 lt bitiriyorum. Yemeğe çıkarsam 400 ml ordan içiyorum. Akşam en az 400 olsa 2-2.5 lt su içiyorum.aylinim bende çok içemem çay içtiğim için ama gün içinde 1.5 lt su götürüyorum sende yanınan koy yudum yudum iç
geri kalınınıda evde tamamlıyorum evde ama hep yudum yudum.
ölçü olmayınca içemiyorum saraycam unutuyorum yoksa.Bende iş yerinde 1.5 lt bitiriyorum. Yemeğe çıkarsam 400 ml ordan içiyorum. Akşam en az 400 olsa 2-2.5 lt su içiyorum.
Bende bardak sayamam illa şişe olacak.ölçü olmayınca içemiyorum saraycam unutuyorum yoksa.
iyiyim saraycam sen nasılsın? malum koşturmaca günlük hayat.
Cok haklisin cnm.Sen 3,5 lt nasil iciyorsun hayret ediyorum.Canin icmek istiyor da mi iciyorsun.Yoksa zorlayarak mi hep sormak istemisimdir.Havalarda serinleyince su miktarim iyice azaldi.Hele kisin 1-2 bardakla gunum gecer.
Aynen canım. Kosusturmayla geçiyor. Kilo durumları nasıl.iyiyim saraycam sen nasılsın? malum koşturmaca günlük hayat.
ilaç bende kullanıyorum saracım tsh değerlerim ay ay değişebiliyor hiç bir aynı çıkmaz o yüzden 2ayda 1.5 ayda ilacın dozu değişebiliyor.benim geç farkedildiği için bütün siistemimi fazlaca bozmuş.
valla bu cuma 82.6 ydım. 4-5 ay önce bir 77.2 gördüm sonra aldım. 2 ay ara verdim takıma. işim vardı. 10 gün falan önce döndüm ki tatil bile yapmadım doğru düzgün. o halde birden motivasyonum arttı (2 zayıflama kitabı okuyorum) döndüm diyete başladım. şimdi de takım kapandıAynen canım. Kosusturmayla geçiyor. Kilo durumları nasıl.
10. TAKIM KIZÇELERİNE NOTLAR
moni acilen 8 li rakamlara düşmelisin.
@Zhre_hafta sonu aldığın artıları hızlıca temizliyip , cumaya güzel eksi görmelisin.
@Ssy8491geçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@evinizinmimarigeçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@divinityhafta sonu aldığın artıları yemizleyip, cuma eksi görmelisin.
sara_28 bu hafta derece bekliyorum senden.
@Ya habibibi derecede senden gelebilir.
@gamze21pazartesi kilonu bildirmedin, kilon ne durumda.
@Drdentisttakıma dönmelisin artık.
Aylin42Konya bu cuma merakla kilonu bekliyorum.
Sarayca liste sorumluluğu bakalım ne kadar eksi gerirecek.
@Antepia27artık cuma günü dahil asla kaçamak yapılmayacak.
@voronesartık 50 li kiloları görmelisin.
@aebenmezuniyete adım adım.
@mavili38artık çabanı görelim ki listeye aday olabil.
@zeynepleyya29 Ağıstos'tan beri yoksun.
yasom7272 az az ama emin adımlarla.
@ozlemkartalbaşladığın yere dönmüşsün, acilen toparlanmalısın.
@Ezgi osman579. Etapta 71,5 kg İle izne ayrılmışsın, o kiloya dönene kadar listeye giremiyorsun.
şöyle saraycam aslında hamileyken başlamış ama tsh değerlerim hep normal çıktığından hep başka şeylerden dolayı tedavi olmuşum benim hikayem uzun milletin başını ağrıtmayım ama zor bir süreç geçirdim 10 12 yılHmmm anladım canım benimde anlaşılmazdı çünkü değerlerim referans aralığındaydı ancak tüp bebek tedavisi de değerin 2.5 un altında olması gerektiği için ilaç kullanmaya başladım sonrasında haşimato olduğu anlaşıldı
esf hgdin arkadaşım kimin kitaplarını okuyorsunuz sakıncası yoksa?bu arada arkadaşlar iyi akşamlar herkese. iki gündür takıma geliyorum arkadaşlarla konuşuyorum. size selam vermeyi unuttum. kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?