Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Her zamanki gibi menun suyun cok guzel Yasemincim.Cnm bisey sorucam.Yuruyus bandinda adimsayarini kullaniyor musun?

Cok haklisin cnm.Sen 3,5 lt nasil iciyorsun hayret ediyorum.Canin icmek istiyor da mi iciyorsun.Yoksa zorlayarak mi hep sormak istemisimdir.Havalarda serinleyince su miktarim iyice azaldi.Hele kisin 1-2 bardakla gunum gecer.
aylinim bende çok içemem çay içtiğim için ama gün içinde 1.5 lt su götürüyorum sende yanınan koy yudum yudum iç
geri kalınınıda evde tamamlıyorum evde ama hep yudum yudum.

Yarından itibaren sıkı tutalım canım

Güzel bir eksi gelir umarım kaptanım. Yarın bi tartılayım. Artı olursam zaten çaresine bakarım saf pro detoks vs. Menümden anlarsın

aylinim bende çok içemem çay içtiğim için ama gün içinde 1.5 lt su götürüyorum sende yanınan koy yudum yudum iç
geri kalınınıda evde tamamlıyorum evde ama hep yudum yudum.
Bende iş yerinde 1.5 lt bitiriyorum. Yemeğe çıkarsam 400 ml ordan içiyorum. Akşam en az 400 olsa 2-2.5 lt su içiyorum.

Cok haklisin cnm.Sen 3,5 lt nasil iciyorsun hayret ediyorum.Canin icmek istiyor da mi iciyorsun.Yoksa zorlayarak mi hep sormak istemisimdir.Havalarda serinleyince su miktarim iyice azaldi.Hele kisin 1-2 bardakla gunum gecer.

Zorlayarak içiyorum canım şişemi doldurup yanıma alıyorum yudum yudum gidiyor önceleri bende içemiyordum ama diyete başlayınca zorunlu olarak içmeye başladım alıştımda sayılır

Bir iki bardakta az be canım kışın ılık olarak içsen suyun içine bir iki damla limon yada elma sirkesi damlatsan daha içilebilir olur

Hmmm anladım canım benimde anlaşılmazdı çünkü değerlerim referans aralığındaydı ancak tüp bebek tedavisi de değerin 2.5 un altında olması gerektiği için ilaç kullanmaya başladım sonrasında haşimato olduğu anlaşıldı

Aynen canım. Kosusturmayla geçiyor. Kilo durumları nasıl.
valla bu cuma 82.6 ydım. 4-5 ay önce bir 77.2 gördüm sonra aldım. 2 ay ara verdim takıma. işim vardı. 10 gün falan önce döndüm ki tatil bile yapmadım doğru düzgün. o halde birden motivasyonum arttı (2 zayıflama kitabı okuyorum) döndüm diyete başladım. şimdi de takım kapandı artık şans mı derler buna ne derler bilmiyorum 3 gündür normal yedim. bu akşam gittim mutfağa birşeyler hazırladım yarın devam sağlıklı beslenmeye

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım inşallah fazlaca kilo veririmde hem kendime hem takıma faydalı olur

şöyle saraycam aslında hamileyken başlamış ama tsh değerlerim hep normal çıktığından hep başka şeylerden dolayı tedavi olmuşum benim hikayem uzun milletin başını ağrıtmayım ama zor bir süreç geçirdim 10 12 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…