Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Motivasyonu kaybetme canım. Bir hafta düzenli beslensen gelir 7 li rakamlar. Başarılar diliyorum

esf hgdin arkadaşım kimin kitaplarını okuyorsunuz sakıncası yoksa?
hoşbulduk. yasemin soysal ın tek şişman beynimiz ve prof dr Mehmet öz ün iyileştiren yiyecekler. beni çok motive etti. tavsiye ederim. ikisinin içeriği de farklı.

Saraycama klavyen bile alışmış

Şimdi biliyorsun ve gayet dikkatlisin. Bence kilo verince herşey normale donecek

Geçmiş olsun canım, detoksu tuzsuz yapıyorsunuz ya, vücut suyla birlikte faydalı minarelleride atıyor. Bencede bugün bitsin

hoşbulduk. yasemin soysal ın tek şişman beynimiz ve prof dr Mehmet öz ün iyileştiren yiyecekler. beni çok motive etti. tavsiye ederim. ikisinin içeriği de farklı.
evet tek şişman beynimiz buna katılıyorum tugçe ışınsuyu dinlemiştim tvde bilinçaltının bir yerinde bir hasar var ve onu düzeltmeden kilo veremiyoruz teşekkür ederim.

moni kaptanım şikayetim var cumadan beri takımdaki arkadaşlarda bir gevşeklik var çok az kişi menü veriyor en başta gezegenfeza
geçen hafta @ aeben ve sizde hergün menü verilecek diye bir konuşma yaptığınız halde açıkçası verenlerde bir müddet sonra bu disiplini kaybedecek. ve burayı ciddiye almayacak . rahatsız olanlar hariç bu arada

Ben sadece cuma vermedim. Listeye gireceğimi bilmiyordum ki

Kutlarım canım men senin kadar disiplin li yapamadım
Başarıyla bitirdin bu süreci yarın yeni listeni merak ediyorum

Haklısın kuzum kırıcam hepsinin kafasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…