Motivasyonu kaybetme canım. Bir hafta düzenli beslensen gelir 7 li rakamlar. Başarılar diliyorumvalla bu cuma 82.6 ydım. 4-5 ay önce bir 77.2 gördüm sonra aldım. 2 ay ara verdim takıma. işim vardı. 10 gün falan önce döndüm ki tatil bile yapmadım doğru düzgün. o halde birden motivasyonum arttı (2 zayıflama kitabı okuyorum) döndüm diyete başladım. şimdi de takım kapandıartık şans mı derler buna ne derler bilmiyorum 3 gündür normal yedim. bu akşam gittim mutfağa birşeyler hazırladım yarın devam sağlıklı beslenmeye
hoşbulduk. yasemin soysal ın tek şişman beynimiz ve prof dr Mehmet öz ün iyileştiren yiyecekler. beni çok motive etti. tavsiye ederim. ikisinin içeriği de farklı.esf hgdin arkadaşım kimin kitaplarını okuyorsunuz sakıncası yoksa?
Saraycama klavyen bile alışmışşöyle saraycam aslında hamileyken başlamış ama tsh değerlerim hep normal çıktığından hep başka şeylerden dolayı tedavi olmuşum benim hikayem uzun milletin başını ağrıtmayım ama zor bir süreç geçirdim 10 12 yıl
evet inşallah bir an önce 79 u görmek istiyorum. 2 haftaya görürüm herhalde.Motivasyonu kaybetme canım. Bir hafta düzenli beslensen gelir 7 li rakamlar. Başarılar diliyorum
Haftaya cuma göreceksin benceevet inşallah bir an önce 79 u görmek istiyorum. 2 haftaya görürüm herhalde.
Saraycama klavyen bile alışmış
Şimdi biliyorsun ve gayet dikkatlisin. Bence kilo verince herşey normale donecek
Haftaya cuma göreceksin bence
Geçmiş olsun canım, detoksu tuzsuz yapıyorsunuz ya, vücut suyla birlikte faydalı minarelleride atıyor. Bencede bugün bitsinBende menümü yazayım
Sabah
Yarım litre limonlu su
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir tutam maydanoz
Bir dilim peynir
Bir fincan kayısılı form çayı
Öğle
Kurubakligil detoxu
Ara
Kurubakligil detoxu
Akşam
Kurubakligil detoxu
Su 3.5 litre spor yok (çok halsizim bugün işyerinde de bayılacak gibi oldum elim ayağım boşaldı bir anda o yüzden spor yapacak gücü bulamadım)
@aebengezegenfeza Antepia27
evet tek şişman beynimiz buna katılıyorum tugçe ışınsuyu dinlemiştim tvde bilinçaltının bir yerinde bir hasar var ve onu düzeltmeden kilo veremiyoruz teşekkür ederim.hoşbulduk. yasemin soysal ın tek şişman beynimiz ve prof dr Mehmet öz ün iyileştiren yiyecekler. beni çok motive etti. tavsiye ederim. ikisinin içeriği de farklı.
İyi akşamlar canım, hoşgeldin.bu arada arkadaşlar iyi akşamlar herkese. iki gündür takıma geliyorum arkadaşlarla konuşuyorum. size selam vermeyi unuttum. kusuruma bakmayın
iyi akşamlar canım hoşbuldukİyi akşamlar canım, hoşgeldin.
10. Takım bayram haftası hariç hep güzel % lerle geldi.iyi akşamlar canım hoşbuldukbu arada tebrik ederim bu haftaki başarınızı
Zaten her şey beyinde bitiyor.evet tek şişman beynimiz buna katılıyorum tugçe ışınsuyu dinlemiştim tvde bilinçaltının bir yerinde bir hasar var ve onu düzeltmeden kilo veremiyoruz teşekkür ederim.
Ben sadece cuma vermedim. Listeye gireceğimi bilmiyordum kimoni kaptanım şikayetim var cumadan beri takımdaki arkadaşlarda bir gevşeklik var çok az kişi menü veriyor en başta gezegenfeza
geçen hafta @ aeben ve sizde hergün menü verilecek diye bir konuşma yaptığınız halde açıkçası verenlerde bir müddet sonra bu disiplini kaybedecek. ve burayı ciddiye almayacak . rahatsız olanlar hariç bu arada
Kankitom sorma yazlık dönüşü evde bende bitik durumdaydim
Bende menümü yazayım
Sabah
Yarım litre limonlu su
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir tutam maydanoz
Bir dilim peynir
Bir fincan kayısılı form çayı
Öğle
Kurubakligil detoxu
Ara
Kurubakligil detoxu
Akşam
Kurubakligil detoxu
Su 3.5 litre spor yok (çok halsizim bugün işyerinde de bayılacak gibi oldum elim ayağım boşaldı bir anda o yüzden spor yapacak gücü bulamadım)
@aebengezegenfeza Antepia27
Haklısın kuzum kırıcam hepsinin kafasınımoni kaptanım şikayetim var cumadan beri takımdaki arkadaşlarda bir gevşeklik var çok az kişi menü veriyor en başta gezegenfeza
geçen hafta @ aeben ve sizde hergün menü verilecek diye bir konuşma yaptığınız halde açıkçası verenlerde bir müddet sonra bu disiplini kaybedecek. ve burayı ciddiye almayacak . rahatsız olanlar hariç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?