Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun miniğine, bende başarılar dilerim.benim kızım 6 oğlum 4.5 yaşında daha küçükler, geç anne oldum

benim yegane detoksum, çok severim

Menum:
Sabah09.00
1 kupa kahve sutlu

Kahvalti:10.15
2 catal sucuk
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim ekmek

Oglen: 13.45
1 kase corba
1 kase yogurt

Aksam yemegi: 16.15
1 kase ispanak corbasi
1 yesil dolma
Su

Son arada cay icerim heral

Toplam su: 2ye tamamlicam
Spor: zumbaya gidecem aksama gunceller yazarim

slm hayırlı akşamlar hanımlar umarım herkes iyidir?
Sarayca canım ben sabah biraz erken gittim bugün acil ameliyat vardı gün içindede yogundum mesai çıkışındada acil vaka gelince 6da eve geldim.yemek ortalığı topladım ahanda şimdi çayımı aldım oturdum.
gamze21 kız ne kıskanıyon bizi senin yerin ayrı benimki ayrı biz reelden arkadaştık ah gitti bıraktı benisaraycam
sara_28 canım diyetisyene gitmişssin sudan gitti diyede üzülmüşsün canım yağdan vermeni beklemen yanlış olurdu çünkü bir detox yapılan bütün detoxlardaki amaç yağdan değil sudan kayıptır birazda diyetisyenler bunu hastanın pardon hasta demeyelim danışanlarını mutlu etmek için verirler.bundan mutsuz olma bide haşimato hastaları gluten hassaiyeti olduğu için çok ödem tutar.
@mavili38 canım geçmiş olsun deprem sesi gerçekten çok korkutucu rabbim beterinden korusun.
@Miyaww_ yeniden hgdin ben tanımasamda takımdaki eski arkadaşlar tanıyor seni ve sevilen birisin belli yeniden aramızda görmek güzel hgdin
G guziss35 sende hgdin arkadaşım.

Hoş bulduk canım

Evine geçersen herşey daha güzel olur canım
Nezaman bitiyor

bende menümü yazayım
sabah 7.00
2 kaşık
yulaf 4 badem 2 kaşık normal yoğurt 1activa yogurt
öğlen12.30
2 kıymalı biber dolma yogurt
ara
sütlü kahve şekersiz
akşam 18.30
3parça palamut salata 2parça kavun
bugün ne çok şey yemişim
2lt su yarım saat yürüyecem birazdan dinleneyim.

esgicim saat 10dan sonra diyeti unutmuşssun

Sağol canım ya yorumların çok bilgilendirici oluyor belkide ikimizde haşimato olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…