geçmiş olsun miniğine, bende başarılar dilerim.Senin çocukların o kadar küçükmüydü ortim
Benim küçük kizimda ana okuluna basliycak hatta bugün oryantasyon için cagirildik ama gidemedik ayağı kırık
İyileşince gidecez
Sabirsizliktan ölecek inşallah bu hevesi geçmez
Kızına başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin
benim yegane detoksum, çok severimGeçmiş olsun canım 2 yıl önce biz nersiM de iken oldu yerden bir gumburtu geldi yatak hafif biri deyse korkuyordum
Ooo çok güzel saracim men bugün tekrar başladım dün ara vermiştim 2 gün daha yapayım inşallah
Zaten ayran aşı diyince aklıma hemen gelirdin
Aaaa mende ozledöz 90 ti 3 basamaklar dan sıkılıyorum
Teşekkür ederim canım kaptanım
ayran aşı deyip durdunuz yapasım geldi, yarın yapma ihtimalim var, zaten yarın için nohut yapmayı planlıyordum akşamdan yemeği de aradan çıkartmış olurum
Beni aramiyon yanii
Hoş bulduk canımslm hayırlı akşamlar hanımlar umarım herkes iyidir?
Sarayca canım ben sabah biraz erken gittim bugün acil ameliyat vardı gün içindede yogundum mesai çıkışındada acil vaka gelince 6da eve geldim.yemek ortalığı topladım ahanda şimdi çayımı aldım oturdum.
gamze21 kız ne kıskanıyon bizi senin yerin ayrı benimki ayrı biz reelden arkadaştık ah gitti bıraktı beni saraycam
sara_28 canım diyetisyene gitmişssin sudan gitti diyede üzülmüşsün canım yağdan vermeni beklemen yanlış olurdu çünkü bir detox yapılan bütün detoxlardaki amaç yağdan değil sudan kayıptır birazda diyetisyenler bunu hastanın pardon hasta demeyelim danışanlarını mutlu etmek için verirler.bundan mutsuz olma bide haşimato hastaları gluten hassaiyeti olduğu için çok ödem tutar.
@mavili38 canım geçmiş olsun deprem sesi gerçekten çok korkutucu rabbim beterinden korusun.
@Miyaww_ yeniden hgdin ben tanımasamda takımdaki eski arkadaşlar tanıyor seni ve sevilen birisin belli yeniden aramızda görmek güzel hgdin
G guziss35 sende hgdin arkadaşım.
Teşekkür ederim canım
başla canım aksatmadan yaparsan başarırsın hem iki günde bişey yok bunca yediğimiz günlere say gitsin
bencede bir an önce 100 lü kiloları terk et artık bende 90 lardan sıkıldım sözde ağustosun sonuna 89 u görürüm diyodum ama olmadı hoş belli bir düzenimde yok evimin tamiratı bitse evime geçsem herşey daha güzel olacak
nasıl gidiyor şeker orucun?Hoş bulduk canım
esgicim saat 10dan sonra diyeti unutmuşssunMenü
Sabah
Bir dilim peynir
Ikı dilim çavdar ekmeği
Saat 10
Bir tane elma
Saat 1 de
Bir iki kaşık makarna yedim
Saat üçte
Ikı kaşık dondurma
Ve çay :) burda biraz saçmaladım
Akşam yemeği saatini kaçırdığım için
Saat 7 de iki mandalina yedim
Evine geçersen herşey daha güzel olur canım
Nezaman bitiyor
slm hayırlı akşamlar hanımlar umarım herkes iyidir?
Sarayca canım ben sabah biraz erken gittim bugün acil ameliyat vardı gün içindede yogundum mesai çıkışındada acil vaka gelince 6da eve geldim.yemek ortalığı topladım ahanda şimdi çayımı aldım oturdum.
gamze21 kız ne kıskanıyon bizi senin yerin ayrı benimki ayrı biz reelden arkadaştık ah gitti bıraktı beni saraycam
sara_28 canım diyetisyene gitmişssin sudan gitti diyede üzülmüşsün canım yağdan vermeni beklemen yanlış olurdu çünkü bir detox yapılan bütün detoxlardaki amaç yağdan değil sudan kayıptır birazda diyetisyenler bunu hastanın pardon hasta demeyelim danışanlarını mutlu etmek için verirler.bundan mutsuz olma bide haşimato hastaları gluten hassaiyeti olduğu için çok ödem tutar.
@mavili38 canım geçmiş olsun deprem sesi gerçekten çok korkutucu rabbim beterinden korusun.
@Miyaww_ yeniden hgdin ben tanımasamda takımdaki eski arkadaşlar tanıyor seni ve sevilen birisin belli yeniden aramızda görmek güzel hgdin
G guziss35 sende hgdin arkadaşım.
Vallah makarnadan ıkı kaşık alıp bıraktım. Dondurmadan ıkı kaşık bugün aç gezdim evde hiç birşey yoktu alışverişe gittim ve eve yetisene kadar yemek saati geçtiesgicim saat 10dan sonra diyeti unutmuşssun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?