Tabii canım ne ameliyatı dediğin gibi en kısa zamanda bı salonla anlas çok güzel kol sıkılaştiran aletler var
Mende Ekim'de oğlanları ünv.gonderince gitmeyi düşünüyorum bakalım belki evde pilates lesli yaparım daha tam karar vermedim
o halde cumayı merakla bekleyecem inşallah derece yaparsın gülüm benim
Yok kuzum derecelik değilde hedefimi tuturayim yeter
Ama haftaya gaz verirsen yıllardır burdayım derecem yok olabilir
Veeee detoxa basladim, yapabilirsem rahatsiz olmassam 2 gun yapicam
canım 14 aylık oğlum var az da olsa emiyo canım o yüzden emzirebildiğim kadar emzirmek istiyorum canımmyaptığın diyet güzel canım ama keşke akşamlar ekmek yemesen belki daha fazla kilo verirsin naçizane fikrim
bakicinin iki bebesi vardı bugunluk onları getrmsti onlar la benim büyük oğlan çok mutlu olmuş oynuyor lardu falan . ben zaten 2 saatten az bıraktım bakiciya. sorun yok şimdilik ablam. bakalım süre uzaynca iki bebele napar bilmiom. yani kendi çocukları benim oglani dün hiç degilse oyalamislardi da. hayırlısı. ben şu ara mutsuzm abla ya. gece yemeleri ekmegi çok yemeler. . hele ki tatlı krizler m . P. tsi bu işi halletmem menu falan vermem lazım. .58 hayal oldu. 60 küsür lerdeyimetipufum bugün ne yapmış çoçuklar bakıcıyla?
canım 14 aylık oğlum var az da olsa emiyo canım o yüzden emzirebildiğim kadar emzirmek istiyorum canımm
haklısın kaptanım sporu disipline etmem lazım öncelikle,spor olunca diyet de daha verimli oluyor10. TAKIM KIZÇELERİNE NOTLAR
moni acilen 8 li rakamlara düşmelisin.
Zre_ hafta sonu aldığın artıları hızlıca temizliyip , cumaya güzel eksi görmelisin.
@Ssy8491geçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@evinizinmimarigeçen etap kilo bildirmediğin için bu hafta kilon 2'ye bölünecek.
@divinityhafta sonu aldığın artıları yemizleyip, cuma eksi görmelisin.
sara_28 bu hafta derece bekliyorum senden.
Y Ya habibi bi derecede senden gelebilir.
@gamze21pazartesi kilonu bildirmedin, kilon ne durumda.
@Drdentisttakıma dönmelisin artık.
@Aylin42Konyabu cuma merakla kilonu bekliyorum.
@Saraycaliste sorumluluğu bakalım ne kadar eksi gerirecek.
Antepia27 artık cuma günü dahil asla kaçamak yapılmayacak.
vorones artık 50 li kiloları görmelisin.
aeben mezuniyete adım adım.
@mavili38artık çabanı görelim ki listeye aday olabil.
@zeynepleyya29 Ağıstos'tan beri yoksun.
@yasom7272az az ama emin adımlarla.
ozlemkartal başladığın yere dönmüşsün, acilen toparlanmalısın.
@Ezgi osman579. Etapta 71,5 kg İle izne ayrılmışsın, o kiloya dönene kadar listeye giremiyorsun.
yıllar önce 3 ay kadar haftada 3 gün hoca eşliğinde pilates yapmıştım çok güzel incelmiştim,hiç kilo vermediğim hafta 22 cm incelme olmuştu hiç unutmuyorum,bi de vücudum güçlenmişti resmen keşke yine yapabilsem,kardiyo ile kilo verip pilates gibi sporlarla sıkılaşmak lazım aslında taş gibi oluruzTabii canım ne ameliyatı dediğin gibi en kısa zamanda bı salonla anlas çok güzel kol sıkılaştiran aletler var
Mende Ekim'de oğlanları ünv.gonderince gitmeyi düşünüyorum bakalım belki evde pilates lesli yaparım daha tam karar vermedim
Sen yeterki iste ben sana gaz veririm yeterki sen kararlılıkla diyetine uy canım arkadaşım
günaydına yetiştim kızlar herkese iyi günler
dün şehir dışındaki işleri hallettik geç ve yorgun döndüm sızmışım,menüm de düzensizdi yemek yerine kuruyemiş atıştırdım,bugünden ititbaren düzenli spor yapmaya özen göstereceğim,iş bitmiyo nasıl olsa,önce spor sonra iş
günaydına yetiştim kızlar herkese iyi günler
dün şehir dışındaki işleri hallettik geç ve yorgun döndüm sızmışım,menüm de düzensizdi yemek yerine kuruyemiş atıştırdım,bugünden ititbaren düzenli spor yapmaya özen göstereceğim,iş bitmiyo nasıl olsa,önce spor sonra iş
boş ver dinlen canım işler bitmiyo nasılsaYaa diyette mi bilmiyorum acaip bı tembellik edesim var günlük işlerimi yaptim guya yapacak başka planlarim vardı
Neyse bugün dünya kadınlar dinlenme günü olsun bana
Hahah ablaa cok tatlisin, yani bugunu dinlenme gunu olarak ilan ettinYaa diyette mi bilmiyorum acaip bı tembellik edesim var günlük işlerimi yaptim guya yapacak başka planlarim vardı
Neyse bugün dünya kadınlar dinlenme günü olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?