Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canım leslie yapıyorum zaten pilatesede başlayacam bu gidişle

etipufum bugün ne yapmış çoçuklar bakıcıyla?
bakicinin iki bebesi vardı bugunluk onları getrmsti onlar la benim büyük oğlan çok mutlu olmuş oynuyor lardu falan . ben zaten 2 saatten az bıraktım bakiciya. sorun yok şimdilik ablam. bakalım süre uzaynca iki bebele napar bilmiom. yani kendi çocukları benim oglani dün hiç degilse oyalamislardi da. hayırlısı. ben şu ara mutsuzm abla ya. gece yemeleri ekmegi çok yemeler. . hele ki tatlı krizler m . P. tsi bu işi halletmem menu falan vermem lazım. .58 hayal oldu. 60 küsür lerdeyim

haklısın kaptanım sporu disipline etmem lazım öncelikle,spor olunca diyet de daha verimli oluyor

yıllar önce 3 ay kadar haftada 3 gün hoca eşliğinde pilates yapmıştım çok güzel incelmiştim,hiç kilo vermediğim hafta 22 cm incelme olmuştu hiç unutmuyorum,bi de vücudum güçlenmişti resmen keşke yine yapabilsem,kardiyo ile kilo verip pilates gibi sporlarla sıkılaşmak lazım aslında taş gibi oluruz

günaydına yetiştim kızlar herkese iyi günler
dün şehir dışındaki işleri hallettik geç ve yorgun döndüm sızmışım,menüm de düzensizdi yemek yerine kuruyemiş atıştırdım,bugünden ititbaren düzenli spor yapmaya özen göstereceğim,iş bitmiyo nasıl olsa,önce spor sonra iş

Kolay gelsin canım

Günaydın canım kolaylıklar dilerim sağlığını ihmal edecek kadar beslenmeyi ihmal etme

Yaa diyette mi bilmiyorum acaip bı tembellik edesim var günlük işlerimi yaptim guya yapacak başka planlarim vardı
Neyse bugün dünya kadınlar dinlenme günü olsun bana
Hahah ablaa cok tatlisin, yani bugunu dinlenme gunu olarak ilan ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…