- 25 Şubat 2016
- 7.767
- 13.004
- 248
- 31
Sagol ablaHayırlı yolculuklar kuzum, eşinede başarılar.
Aman abla benim hersey yalan oldu cok dertliyim cook 4 yillik bolumu iki yilda bitrip onlisans olacaktim olursun dediler okuldakiler ama benim bolumumn onlisansi olmuyormusum duz uni olarak oluomusum sdece yani iste okudgm bolum yalan oldu kps yede giremiorum egitim yilim bttgi halde diplomami almadgm icin onlisans olarakda giremiorum aman karma karisik isler ne yapacagimi bilemiorumSende bi ara sınavlara giriyordunya onlar ne oldu
InanmiyorumAnam yam yatağa girdim acil sezaryan
Insallah saram.Rabbim yardimcin olsunAmin canım inşallah biliyormusun aynı durumları yaşıyormuşuz ama benim eşimin anlaması için ne gerekli bilmiyorum Allahım hayırlı bir sebeple bizimde tayinimizi çıkarsa buralardan
Amin Gamzem.Trambolin mı alcan eveuctun mu kız
Hem de ne ucmus.Park yada olimpik olanlari alirsa hic sasirmam
Senin durumlar baya fena canım
Allah yardım etsin
Gamzeeemm kizartma neyin nesi.Cok ayip ama,hic yakisti mi sana.Kizartma yemeseydin bi de aksami eklerdin ne guzel menu olurdu.Iyi geceler cnmMenü
Sabah
1 yumurta
1 kapya biber
Zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Biber kizarmasi soslu
Ekmek
Akşam yok
Su 2 lt
İyi geceler hatun kisiler
Insallah saram.Rabbim yardimcin olsun
Sarjim bitti iyi geceler diyemeden cikmak zorunda kaldim.Sonrada uyuyakalmisim.Kusura bakma saram yasminim.
Sorma kankitom
3 4 gündür pek dikkat etmedim
Menü vercem buraDan da utanıyorm
Menü
Sabah
1 yumurta
1 kapya biber
Zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Biber kizarmasi soslu
Ekmek
Akşam yok
Su 2 lt
İyi geceler hatun kisiler
hadi uyanın suyunuzu içip duşunuzu alın ve hareketlenin cuma ya ne kaldı şurada bu hafta birinci olmalıyız
Aman abla benim hersey yalan oldu cok dertliyim cook 4 yillik bolumu iki yilda bitrip onlisans olacaktim olursun dediler okuldakiler ama benim bolumumn onlisansi olmuyormusum duz uni olarak oluomusum sdece yani iste okudgm bolum yalan oldu kps yede giremiorum egitim yilim bttgi halde diplomami almadgm icin onlisans olarakda giremiorum aman karma karisik isler ne yapacagimi bilemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?