Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bizede bir diyet menü örneği versen bizde ne yediğini görsek merak ediyorum çünkü.
yazayım tabi ne demek:)
kahvaltıda
1 yumurta 3 kaşık lor ya da 1 kk kadar peynir 5-6 det zeytin çiğ sebzeler 1 dilim ekmek

ara 1 hurma 1 sade türk kahvesi

öğle iş yerinde çıkan yemklerdn uygun olanı alıyorum pilav makarna tatlı vs ekmek gibi şeyler tüketmiyorum

ikindşi arada küçük küçük tek lokmalık tahıllı galetalarım var 3 adet yiyorum

akşam sebze ya da köfte evde ne pişerse 1 dilim ekmek

yatmadan öncede 1 bardak süt

bu şekilde canım ortada çok bi liste yok zaten kendimce dengelemeye çalışıyorum hergün en az 6000 adım atıyorum akşamları uyumadan önce blgesel hareketler yapıyorum eliptik bisikletim var ona biniyorum öyle işte 14 ağusto işe başladığım gün 80 kiloyu görmüştüm şu an 76,9 um

Malesef bir birbuçuk ay sürebilir canım

Varmış biraz sayılı gün canım bide çalışıyorsun dahada hızlı geçer zamam

Güzel menü canım yarın tam uy listeni bı görelim kuzum

Burada da varmı ben bi araştırayım varsa giderim kollarımı çok kafaya takıyorum bugünlerde bugünde diyetisyenim 70 kiloya düşünce ameliyatla aldırırsın dedi iyice canım sıkıldı

Canım nerdeyse 50 kilo vermiştim çok rahatsız etmedi kollarım lesli ve spor salonu çok iyi geliyor

Menimkide çoğaldı fazlasını derin dondurucuda attım tekrar gerek olur diye

ahanda eve geldim nerdeyse 2. sezeryanıda alacaktık kıl payı kurtardık

Yaa Yasemin 4 kere ameliyat oldum biz kurbanlık koyun gibi yatarken korkudan bitmisken siz nasıl maçtan günlük olaylardan sohbet ediyorsunuz şaşırıyorum sizdedemi öyle bilmiyorum basimizdakiyapilan konuşmalara çok sasardim

Canım benimde aman aman bir sarkmam yok sporla düzeleceğine inanıyorum ne bileyim diyetisyende öyle deyince kafaya taktım sanırım ama ben bunuda ameliyatsız başaracam

Canım benimde aman aman bir sarkmam yok sporla düzeleceğine inanıyorum ne bileyim diyetisyende öyle deyince kafaya taktım sanırım ama ben bunuda ameliyatsız başaracam

Tabii canım ne ameliyatı dediğin gibi en kısa zamanda bı salonla anlas çok güzel kol sıkılaştiran aletler var
Mende Ekim'de oğlanları ünv.gonderince gitmeyi düşünüyorum bakalım belki evde pilates lesli yaparım daha tam karar vermedim

yaptığın diyet güzel canım ama keşke akşamlar ekmek yemesen belki daha fazla kilo verirsin naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…