Anam yam yatağa girdim acil sezaryan
omadııı lahmacun
ne
Ne ettin kız kafam bulandi
Bide hizli hızlı okudum yazdiklarini
kız bebek oldu darısı sana canım ve tüm isteyenlere rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsinBebek ne oldu kızmı erkekmi
kız bebek oldu darısı sana canım ve tüm isteyenlere rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin
Gunaydin
yazayım tabi ne demek:)bizede bir diyet menü örneği versen bizde ne yediğini görsek merak ediyorum çünkü.
Tesekkur ederim aynen oyle ama iste yinede insanin emekleri bosa gttigi icin cani skliyor Rabbim daha buyuk dert vermesindeSağlık olsun canım bence sen şu anda dünyanın en güzel mucizesine sahipsin bunun tadını çıkar
Malesef bir birbuçuk ay sürebilir canım
Bende menümü yazayım
Sabah
Bir kase ezo gelin çorbası
Salata
Öğle
İki tane alabalık kızartma
Salata
Bir lokma ekmek
Akşam
Bir tabak yağsız salata
Bir kase yoğurt
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş 7000 adım attım
@gezegenfezayasom7272 Antepia27
Burada da varmı ben bi araştırayım varsa giderim kollarımı çok kafaya takıyorum bugünlerde bugünde diyetisyenim 70 kiloya düşünce ameliyatla aldırırsın dedi iyice canım sıkıldı
Hele sukurnbuldum tarifi ama internetten buldum onu yaptim nohutu felan hasladim bile simdi, onda salatalik tuz ve fasulye yok, koymadim. Acaba 100 gr pismis nohutmu,
Internetteki buldugum tarif: 8 kaşik nohut, 8 kaşik bulgur 8 kaşik yesil mercimek, bunlari haslayip az yagli 1000gr yogurt ve 1 lt suyla karistirip icirtiyor 2 veya 3 saatte bir ve kahvaltisi yumurta vs vs vs diyor.
Ama bakliyatlar psitikce cogaldi, o kadari fazla degilmi ya, yersem catlarim aksamleyin heralde. yoksa pismismi 8 kaşik acaba anlamadim.
ahanda eve geldim nerdeyse 2. sezeryanıda alacaktık kıl payı kurtardık
Tesekkur ederim aynen oyle ama iste yinede insanin emekleri bosa gttigi icin cani skliyor Rabbim daha buyuk dert vermesinde
Gunaydinnnn
GunGünay hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Varmış biraz sayılı gün canım bide çalışıyorsun dahada hızlı geçer zamam
Güzel menü canım yarın tam uy listeni bı görelim kuzum
Canım nerdeyse 50 kilo vermiştim çok rahatsız etmedi kollarım lesli ve spor salonu çok iyi geliyor
Menimkide çoğaldı fazlasını derin dondurucuda attım tekrar gerek olur diye
Yaa Yasemin 4 kere ameliyat oldum biz kurbanlık koyun gibi yatarken korkudan bitmisken siz nasıl maçtan günlük olaylardan sohbet ediyorsunuz şaşırıyorum sizdedemi öyle bilmiyorum basimizdakiyapilan konuşmalara çok sasardim
Günaydın tatlım nasılsın ayran aşına devamm mı varmı bir gelişme
Var canım bakalım cuma ne olacak
Bugün son günüm yarın ya protein veya kabak yaparım insallah
Canım benimde aman aman bir sarkmam yok sporla düzeleceğine inanıyorum ne bileyim diyetisyende öyle deyince kafaya taktım sanırım ama ben bunuda ameliyatsız başaracam
yazayım tabi ne demek:)
kahvaltıda
1 yumurta 3 kaşık lor ya da 1 kk kadar peynir 5-6 det zeytin çiğ sebzeler 1 dilim ekmek
ara 1 hurma 1 sade türk kahvesi
öğle iş yerinde çıkan yemklerdn uygun olanı alıyorum pilav makarna tatlı vs ekmek gibi şeyler tüketmiyorum
ikindşi arada küçük küçük tek lokmalık tahıllı galetalarım var 3 adet yiyorum
akşam sebze ya da köfte evde ne pişerse 1 dilim ekmek
yatmadan öncede 1 bardak süt
bu şekilde canım ortada çok bi liste yok zaten kendimce dengelemeye çalışıyorum hergün en az 6000 adım atıyorum akşamları uyumadan önce blgesel hareketler yapıyorum eliptik bisikletim var ona biniyorum öyle işte14 ağusto işe başladığım gün 80 kiloyu görmüştüm şu an 76,9 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?