Ben standart 5-10 kg alıp geliyorumevet malesef öyle oluyor saraycam kaç senedir burdayız böyle aç gezip kilo verenler verdikleri kadar kilo alıp döndüler örnek çok sende aslında dikkat etmesen arada 5 katı kilo alırsın
Nasılsın vampirimSarayca teşekkürler abla :)
hahha fatma öğrenciyken hep öyleydim doğru tespit
Canım omlet lokma kadardı tadımlık
Fasulye de öyle
Çok halsizim bugün canım inşallah yarinida atlatayim bu kadar ağır diyet yapmamaya calusacagim
Planladigim işlerim hep jaldi
Ohh afiyet olsun canım bu listen çok gugüz olmuş
Aynı Yasemin im sınavdan bazı ogrencilwr çıkar ayy yazılım çok kötü geçti der sonra yüksek puan alırlarne güzel ilerliyorsun maşallah
Ayy çok hoşsun yaa
mehtap müşteri memnuniyeti diyince sandım özel hastanede oldunYok devlet Hastanesi'nde oldum
Nereni bağlıyorlardı
Belden aşağın uyusuktu
Genel anestezide bağlıyorlar elleri
inşşalah saracım temenni ediyom çıkarken bir apendisit var diye haber geldi belli olmaz gidebilirim.İnşallah bu gece bişey çıkmaz canım
saraycam bu düğündede 60 kilo ol ne olacak sen çok kilolu gözükmüyorsun zaten.yasom7272 Canım ay sonunda yeğenimin düğünü var. Verebildigim kadar vereyim istedim ama evdeki hesap çarşıya uymuyor işte.
60 olmak için uğraşıyorum zaten 61 hatta 62 ye bile razıyım yanisaraycam bu düğündede 60 kilo ol ne olacak sen çok kilolu gözükmüyorsun zaten.
AMIINN insallah.Saramin da insallah ikizleri olurkız bebek oldu darısı sana canım ve tüm isteyenlere rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin
Insallah ikinizden de derece bekliyorum canlaro halde cumayı merakla bekleyecem inşallah derece yaparsın gülüm benim
Hosgeldin cnm.ozlettin kendini sensiz olmuyor buralar.Gerci herkesin yoklugu ayri bi belli oluyorSelam güzeller sıfırcı hocanız gellldiii
Alisir canim zamanla.Eli mahkum ya alisacak ya alisacak.Sen uzme kendini2gündür çocukla ugrasiyom okula alışması için ilkgun çok ağladı ikinci gün daha iyi pazartesiye kadar böyle nasıl alisr bilmiyom valla
Bende hemsire olmayi cok istemistim.Ama senin ki bayagi bi cesaret isterHayalimdeki meslek
Benimkinin anlaması 18 sene sürdü
Benimkinin anlaması 18 sene sürdü
Gezegenim hosgeldin.Ozlettin kendini cnm.Bi daha bir yerlere kaybolma sakin.Aeben ve sende olmayinca pek bi garip kaldik buralardaOoyy, bunu okumadan ne sitemler ettim.farketmedi diye
Eyvah Saram yandin.Allah sabir gucu versin sana cnm.Sizin kac sene oldu?hadi yaaaaa ben ne edem nerelere gidem
Gezegenim hosgeldin.Ozlettin kendini cnm.Bi daha bir yerlere kaybolma sakin.Aeben ve sende olmayinca pek bi garip kaldik buralarda
@seaBahAR
Tekrar tebrikler cnm.Darisi basimiza
10. TakımdanMor Vampirella 28 haftada 5,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?