Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ucuz dorduz hic oldu mu yasemincim.Bebek dogunca sen eline aliyor musun merak ettim

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı erkenden yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Insallah monicim.Tek temennimiz 1. Olmak

Son düzenleme:
mehtap müşteri memnuniyeti diyince sandım özel hastanede oldun biz devlet hastanelerinde hastalara müşteri gözüyle bakmayız onlar bizim anamız bacımız kardeşimiz çoçuğumuz diye bakarız.
Biliyorum abla Allah razı olsun çalışanlardan
Acayip güzel muamele gördüm çok memnun kaldım
Benim Dr özelde olsa özele giderdim ama devletteydi o zaman
Şimdi özele geçti bende peşinden gidecem benden kurtuluşu yok
İki dogumumda da özel hastane hizmeti gördüm devlet hastanesinde
İlk doğumdaki anesteziciyide hatırlıyorum net
İkinci doğumum da miyoş var kadının adını unuttum lakabını unutmadım
Geçen kış ziyaretine gittim
Bana üşüyorum diye sıcak hava getirmişti janim miyoşum
Sanada ondan sempati duymuş olabilirim

sen işe başla diyet yapmadan gidecek kiloların okadar koşturmaya kolay değil çünkü işe git gel yemek çoçuklar ay kabus gibi
Ayy sorma ablm ya . Iste o kadar çok yorulmya Hani kendimi ödüllendirmek kafasiyla gece 10 dan sonra yemek yiyorum yapmamam lazım !!!

Oowww menüye gelllll. .harika gidiosun abla

Ben beğendim çok güzel

Zormuş bacım bu ayran aşı bakalım buzluğa attım uygun zamanda yeniden yaparim inşallah
Yılma abla . Zor gelse de hedef e emin adımlarla gidion. Ben de gelecem. 2 kilo aldım çok zoruma gidio ve eteklerim sıkio falan . Gıcık oluom kendime

Iyı geceler kızlar
Iyi geceler gezgez ablis. Sen yatmadin biliooooommm acikmadin mi.. hadi yatak .benim mide dolu . Ama niyetim cumadan sonra diyete baslamak. Habern olsun. Ben den menu Istersen çok memnun olurum. Senin sopan acitio beni. Ben sopalanmadan uslanmiom da

evet bazen hastalara herzaman yaptığımız şeyler hastaların hafızasına kazınıyor asla unutmuyor. 15sene önce bir hastaya elini tutup tm ben yanındayım demişim 15sene sonra dolmuşun içinde bana sarılıyor yanındakilere beni anlatıyor dolmuş bizi dinliyor okadar utanmıştımki . ama ben hatırlamıyom bile çünkü o yaptığım normal sıradan bişey benim için çünkü o an empatı yapıyorsun hastanın yerine koyuyorsun kendini ama sonra hastayı bile unutuyorsun.tayinim çıktığında vedalaşırken kaç kişi yasemin abla sezaryanıma gelmiştin işte şöle böyle asla unutmayacağız demişlerdi ne mutlu bana.sağlıkta çalışmak hengi işi yaparsan yap vicdan işi hep vicdanımla çalıştım çok şükür rabbim vicdanı hep taze tutsun inş.

Zevkle şimdiden başladım

Amin inşallah, ne mutlu sanaki böyle güzel hatırlanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…