burası ilçe hastanesi olduğu için aylinim ücüz gebelikler ileri merkeze gider ama ikiz çok bazen alıyoz elimize ama genelde bebekler doğduğunda bizim anneyle işimiz oluyor.Ucuz dorduz hic oldu mu yasemincim.Bebek dogunca sen eline aliyor musun merak ettim
Antepia27 ayran asi kaçamak kabul etmeyen bir detoks.
Kızlar ayran asi hazırlayamadımen kolay patates haslayip gun boyu yemek her halde. ay cumayı bi atlatsam anlımın akıyla
Yok arkadaş en güzeli düzenli beslenmekyasom7272 gibi.
Oowww menüye gelllll. .harika gidiosun abla
evet bazen hastalara herzaman yaptığımız şeyler hastaların hafızasına kazınıyor asla unutmuyor. 15sene önce bir hastaya elini tutup tm ben yanındayım demişim 15sene sonra dolmuşun içinde bana sarılıyor yanındakilere beni anlatıyor dolmuş bizi dinliyor okadar utanmıştımki . ama ben hatırlamıyom bile çünkü o yaptığım normal sıradan bişey benim için çünkü o an empatı yapıyorsun hastanın yerine koyuyorsun kendini ama sonra hastayı bile unutuyorsun.tayinim çıktığında vedalaşırken kaç kişi yasemin abla sezaryanıma gelmiştin işte şöle böyle asla unutmayacağız demişlerdi ne mutlu bana. sağlıkta çalışmak hengi işi yaparsan yap vicdan işi hep vicdanımla çalıştım çok şükür rabbim vicdanı hep taze tutsun inş.
Amin cnm.Gunaydin bu arada iyi calismalar tatlimevet bazen hastalara herzaman yaptığımız şeyler hastaların hafızasına kazınıyor asla unutmuyor. 15sene önce bir hastaya elini tutup tm ben yanındayım demişim 15sene sonra dolmuşun içinde bana sarılıyor yanındakilere beni anlatıyor dolmuş bizi dinliyor okadar utanmıştımki . ama ben hatırlamıyom bile çünkü o yaptığım normal sıradan bişey benim için çünkü o an empatı yapıyorsun hastanın yerine koyuyorsun kendini ama sonra hastayı bile unutuyorsun.tayinim çıktığında vedalaşırken kaç kişi yasemin abla sezaryanıma gelmiştin işte şöle böyle asla unutmayacağız demişlerdi ne mutlu bana. sağlıkta çalışmak hengi işi yaparsan yap vicdan işi hep vicdanımla çalıştım çok şükür rabbim vicdanı hep taze tutsun inş.
Ayy ne guzel.Gormeyi cok isterdimburası ilçe hastanesi olduğu için aylinim ücüz gebelikler ileri merkeze gider ama ikiz çok bazen alıyoz elimize ama genelde bebekler doğduğunda bizim anneyle işimiz oluyor.
Ilk gunaydini saram derdi.Bugun geciktisara_28 canım nerdesin bu sabah ?
Sanada gunaydin Ezgicim. -200 gr vermisin sevindim cnm.Hadi bakalim yarina herkes bol eksili olur insallahGünaydın kızLar bu sabah tartildi 200 gram vermişim bugün daha fazla aç kalarak daha çok verecem bide çıkıp kendime yulaf alacam kullanan kızlar faydasını nasıl goruyorsunux
Amin cnm sizindeSanada gunaydin Ezgicim. -200 gr vermisin sevindim cnm.Hadi bakalim yarina herkes bol eksili olur insallah
günaydınnn kızlar bende bugün menü yazıcam bende artık buraya daha disiplinli olurum inşşş
Hadi gel gellllgünaydınnn kızlar bende bugün menü yazıcam bende artık buraya daha disiplinli olurum inşşş
geldim geldimmHadi gel gellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?