- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bencede dogru diyor yasemin.En yaslimiz sensinne ablası gezegen en yaşlımız sensinnikah büyüklüğün var torunların var
Yasmin çözüldü, yarın benim herife gebelik testi yaptırayımYasminim nasil okdun cnm,iyi misin biraz dahs.Regl de oldun bu cuma fazlasiyla eksiyi gorcez desene
Yaa bahane sende nikah tarihini yazBencede dogru diyor yasemin.En yaslimiz sensin
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim inşallah40 bin kere masallah canim yaa.Cok tatli.Kizim olsun cookk istemistim ama olmadi kismet
rabbim cocuklarimizi korusunhay maşşallah rabbim kötü gözlerden korusun ay onu yiyesim geliyor.
hamdolsun iyiyim canım çok şükür ama dün ve gecesi kötü geçti bugünde başım çok ağrıdı ama uzun sürmedi allahtan.ödüm patlıyor migrenim tutacak diyeYasminim nasil okdun cnm,iyi misin biraz dahs.Regl de oldun bu cuma fazlasiyla eksiyi gorcez desene
23.08.1992 benin de.94 de oglum dogduSizin orda bitmeyen düğün mü var
Her zamanki gibi süpersin canım
Ooo o tarihte ünv. 1. Sınıftayım ya
Ablacim
14.4 98 nekadan küçüğüm ayy yoksa evde mi kalmışım size gore
Yasmin çözüldü, yarın benim herife gebelik testi yaptırayım
Yapma yapma bosverBir davet daha kazasız bitti çok şükür
Yeğenim ekşili köfte istedi Tatlısu börgi vs.yiruldum
İlk defa hatırladığım kadarıyla yanlız yaptım annem yazliktan gelmedi annem i cagirirdim o gelirdi
Neyse alnimin akıyla çıktık çok beğendiler artık yanlız yaparım çok severdim kendin yaparım inşallah
Amiiinnn cnmrabbim cocuklarimizi korusun
Allah kavustursun OzlemcimAllah kavuştursun canım
Ahahaaa kart hatunlar sizi23.08.1992 benin de.94 de oglum dogdu
Ben bağlıyım, acep annesi kimadam hamile çıkıyomuş vuuuuuuuuuu
Hangi sehir ? Ben de burdayim :)Almanyadayım
Ben bağlıyım, acep annesi kimgebertirim benden değilse
Saol ablacım RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizlerin yüzünü güldürsün INŞAALLAHHer şey güzel olacak böyle düşün hep canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?