Belki de o yüzden pisbogazlik edip yiyorum. Şöyle sağlam kilo aldigmi görsem yemem belki de. Ne bilim ya. An itibariyle gene çok sis ve yemiş hissediyorum.Ne güzel canım
Teşekkür ederim canım inşallah bir gün oda olur teklif etmen bile yeterli
Menün güzel canım o koşturmacaya etli ekmek çoktan erimiştir inan bana
Teşekkür ederim canım menünde bulgur pilavı fazlaydı ama çok özlemiştim ve bir yemek kaşığı zeytinyağı yla ve bol sebzeyle pişirdim
Tövbe tövbe kaçırmakda nedir ya Allahın emriyle isteyin olursa olur olmazsa olmaz Allah iyikerle karşılaştırsın canım hakkınızda hayırlısı olsun canım
Bencede susma bunun yükünü ömür boyu taşırsın ben olsam annesine söylerdim
Tebrik ediyorum Fatmam işte benim Fatmam bu sahalara geri döndün bu hafta güzel bir eksiyle geleceksin inşallah kuzum benim
Sen bu yemeye iyi kilo almıyorsun ben bu kadar yesem ohoooo şimdi kaç kiloydum kimbilir yinede maşallah canım
Kıyamam çok geçmiş olsun böylesi durumlarda rezene çayı iç canım midedeki ve bağırsaktaki gazı hemen çözüyor rahat edersin regl sancısı için ayaklarını sıcak tut sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzan dinlen kasların rahatlar sende rahatlarsın bitanem
AMİN inşallah canım benim allah razı olsunAllah herşeyin hayırlısını versin canım
ben heç zorlanmadımBen katılmasam İnan seçim yapmakta zorlanırdım, Harika yemekler var
canım benim inşallah rabbim hayırlısını nasip eder hem yiğenin hemde kızın için .kızlar cok teşekkür ederim gösterdiğiniz ilgiye
benimde aklim yegenimde ..
ablasiyla konusamadim 29 haftalik hamile ve erken dogum demiş doktor kendisi bartinda oturuyor sali günü istanbula sevk edilecek yani buraya gelecek..
yegenimle konusacagim kacacak olanla yengemlede konusurum ..
gerekirse çocuğun annesiyle konusurum ...
bizde bugün kv demle birlikte çay takimlari aldik misafir icin
evdekilerin ya tabagi kirildi ya bardagi kimi 6 li takim degisik olmasin diye 12 tane tabakli takim aynisindan 6 tanede tabaksiz aldik evde cam tabaklar var su takimi aldik ..
simdi ne yapacagiz ikramlik onu düşünüyoruz
inşallah canım benim inşallahcanım benim inşallah rabbim hayırlısını nasip eder hem yiğenin hemde kızın için .küçük cadıyıda benim yerime
Hiç yememişsinkiGun boyu aklim sizdeydi,osledim sizleri kislar.Menumu vereyim gecmise doneyim
Yine istahsiz bir gundu aeben kizicak yine.Bi isle ugrasirken yemek yemeyi unutuyorum inanin ki.Hic acikmiyorum da.Misafirlerim gelmedi iyi de oldu.Oglenden beri manti yapiyorum.Yarina bitirmem gerkiyor cunku.
1 fincan limonlu yesil cay
1 saat sonra 1 fincan yari sutlu neskafe
Sabah : Yok
Ögle : 1 yumurta
Aksam : 3 kasik yogurtlu+ 3 kasik kabak sote
Su 1.5 lt Spor 6172 adim
Sanirim puanim cookk dusuk olucak
aeben moni
bak buna çok sevindim ayderde uzungölde araplarla doldu trabzonun yarısnı aldılar ve çok üzülüyorum bu durumayasom7272 canım benim
hani ben uzungöl ee gicegim demistim sende ıyy orda cok arap var sana iyi gezmeler demistin
ben oraya 4/5 yil once gitmistim ne dedigini anlayamadim o anda
ama gittigimde orada adim atılacak yer kalmamis cok kalabalikti ve çoğu arapti orada kalamadik ..
biz uzungöl ün yaylalarina ciktik ogun cok guzel gecti :)
Yerim ben o miniği yaa, maşallahAllah nazardan korusuninşallah canım benim inşallah
öperim canım öperim Eki Görüntüle 2191672
AMİN inşallah canım benim allah razı olsun inşallah rabbim hemizinde cocuklarini korusunYerim ben o miniği yaa, maşallahAllah nazardan korusun
Cuma gecesi eşimde senin gibi sancılandı, az daha apandisit diye acile gidecektik, neyseki sabaha bişey kalmadı. Ama onun regl bi türlü gelmedi
Bak o hiç aklımıza gelmediGunu gecmis bi test yapaydiniz
Hosgeldin caninistanbul sarıyer deyim. sınıf öğretmeniyim..kırklı yaşlardayım (kusurat vermeyim şimdi)
biri erkek biri kız iki çocuğum var.oğlum yurt dışında yaşıyor,sekizinci sınıfa giden kızım ve annemle birlikte yaşıyoruz..sigarayı bırakmaya çalışırken bayaa bir kilo aldım..onları vermeye çalışıyorum.
bugün ekmeksiz bir gün geçirdim.akşam yemeğinde et ve cacık yedim..benim için büyük başarı ekmeksiz doymayacağımı sanırdım ama doydum
Profilde ki siz misiniz ?benim oğlumda 26 yaşında.senin ki erken evlenmiş mutluluklar dilerim..danimarka da okudu oğlum şimdi de işe girdi orda çalışıyor.
40 bin kere masallah canim yaa.Cok tatli.Kizim olsun cookk istemistim ama olmadi kismetEki Görüntüle 2191673 iyi geceler teyzelerim
hay maşşallah rabbim kötü gözlerden korusun ay onu yiyesim geliyor.inşallah canım benim inşallah
öperim canım öperim Eki Görüntüle 2191672
Bende 47yok yaş kompleksi değil de şimdi hepinizden büyük çıkıcağımı bildiğimden..kırk küsür elliye iki kaldı yani 48 im..
Yasminim nasil okdun cnm,iyi misin biraz dahs.Regl de oldun bu cuma fazlasiyla eksiyi gorcez desenehay maşşallah rabbim kötü gözlerden korusun ay onu yiyesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?