Yapilacak ( bence ) düzen kurnayi beklemekten ziyade mevcut olan düzende saglikli beslenebilmektir belki :) yani sabah erken kahvaltu yapmaliyim diye kendimi sartlarsam bastan kaybederim mesela cünkü memkpn degil benim icin :)Al bendende o kadar, ama yapacak bişey illaki vardır
sara_28 senin orda hava ne kadar güzel ve huzurluysa bizim burda bir o kadar kapalı, yağmurlu. Resmen insanın içi kararıyor. Hava soğuk, kalorifer açtım, yeni boyadığı icin koku yaptı, geri kapattım
iyi geceler kızlar gidip uyumaya çalışayım çok iş var hem evde hem işte yarın görüşürüz
Her şey güzel olacak böyle düşün hep canım benimAminnn bitanem ALLAH razı olsun dua edin bana şimdiden heyecan kapladı beni daha 2 ay
aol ablam o enerji sizden kaynaklanıyo ALLAH sizden razı olsun hiç tanımadan sizleri çok sevdim gerçkten
herkese iyi geceler arkadaşlar güzel sohbetiniz için teşekkürlerİyi geceler sevgili takımım
Artık mende yatayım
Tatlı rüyalar
Çok soğuk, üstümde kalın hırka var ve battaniyeyle oturuyorumKaloriferi yakacak kadar soğukmu Allah yardımcınız olsun canım ama bu sene kış erken gelecek burası içinde öyle diyorlar ama bugün hava çok güzeldi
kullandım oyumu basarılar diliyom gezegenim sana vermedim amaYemekler için oylama bu gece başlıyor kızlar
pardon hangi gezegen sizin kiÇok soğuk, üstümde kalın hırka var ve battaniyeyle oturuyorum
Sağol canım, ilk kullanan bendim ve kendime verdim iyimikullandım oyumu basarılar diliyom gezegenim sana vermedim amadermişimm
nerde oturuyordun canım benimÇok soğuk, üstümde kalın hırka var ve battaniyeyle oturuyorum
Allah herşeyin hayırlısını versin canımkızlar cok teşekkür ederim gösterdiğiniz ilgiye
benimde aklim yegenimde ..
ablasiyla konusamadim 29 haftalik hamile ve erken dogum demiş doktor kendisi bartinda oturuyor sali günü istanbula sevk edilecek yani buraya gelecek..
yegenimle konusacagim kacacak olanla yengemlede konusurum ..
gerekirse çocuğun annesiyle konusurum ...
bizde bugün kv demle birlikte çay takimlari aldik misafir icin
evdekilerin ya tabagi kirildi ya bardagi kimi 6 li takim degisik olmasin diye 12 tane tabakli takim aynisindan 6 tanede tabaksiz aldik evde cam tabaklar var su takimi aldik ..
simdi ne yapacagiz ikramlik onu düşünüyoruz
Almanyadayımnerde oturuyordun canım benim
istanbulda yarin da sicak olacak sali günü dereceler düşüyor
Ben katılmasam İnan seçim yapmakta zorlanırdım, Harika yemekler vargezegenfeza bacım sen katılmasaydın valla en güzeli nevrestenin tavasıydı ne yalan diyim yani damak tadıma uygun ama senin tabak ve sunum muhteşem oldu. mantarla etide çok yakıştırır ve severim.
orasi soguk oluyorAlmanyadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?