Bende bu hafta ortasından çok ümitliyim bakalım
Dr kontrolune gidecez korktugumuza ugramak inşallah
Oluyor ama bi bacimiz divişimiz demek var bide baciN demek var yani
He iyi ettin hemen aradı eniştemin telefondan ulaştı bana
Bende bu hafta ortasından çok ümitliyim bakalım
Dr kontrolune gidecez korktugumuza ugramak inşallah
Oluyor ama bi bacimiz divişimiz demek var bide baciN demek var yani
He iyi ettin hemen aradı eniştemin telefondan ulaştı bana
Menün güzel saram tek uyarım öğlen mercimek akşam kuru , ikiside baklagil . Sabah ekmegin olmasada günde bir baklagil yeterliMenü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
3 tane çeri domates
İki fincan şekersiz çay
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Bir bardak şekersiz süt
Öğle
Bir kutu ton balığı
Bir kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış kabak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben Antepia27 yasom7272
oyy canım maşallah allah bağışlasın öp kokla bizim yerimize de,yiğenin konusunda da rabbim hayırlısını nasip etsinEki Görüntüle 2191673 iyi geceler
teyzelerim
sağol canımAllah kavustursun Ozlemcim
evet canım aynen biraz da duygusalsan daha zor,rabbim şanslarını güzel etsinÖzlemim Allah kavultursun , naparsın zor işte biz analar daha hassasız kıyamıyoruz işte
bidahakine olur canım ben de ilk seferde benzer bişey yüzünden alamamıştımKızımın önündeki diger aday birden durunca buda aniden durmuş araba istop etmiş . Direk sınavı kaybetme sebebiçok üzüldü başkasının hatası yüzünden kaybetmeye . Ama bundada vardır bir hayır biraz daha çalışsın hocayla . Benim araba otomatik o manuel alacak , ofisteki arabalarla çalışın diyor babası ama ben manuel kullanmayı unuttum
Dolgunmukart hatunlarmıhiçte bilem genç güzel olgun dolgunuz
Hadi gözün aydın,6 gelmiş sonundagünaydın hayırlı haftalar olsun hepinize
kilomuda yazayımda
cuma 70.00
pazartesi 69.800
fark 200
moni
Benim oğlumda buna benzer biseyden birakmislardi hatta parasını yatırdı sınava gidemedi yollar kardan kapanmıştı saglik olsun bidahakine ınsallahKızımın önündeki diger aday birden durunca buda aniden durmuş araba istop etmiş . Direk sınavı kaybetme sebebiçok üzüldü başkasının hatası yüzünden kaybetmeye . Ama bundada vardır bir hayır biraz daha çalışsın hocayla . Benim araba otomatik o manuel alacak , ofisteki arabalarla çalışın diyor babası ama ben manuel kullanmayı unuttum
Kızımın önündeki diger aday birden durunca buda aniden durmuş araba istop etmiş . Direk sınavı kaybetme sebebiçok üzüldü başkasının hatası yüzünden kaybetmeye . Ama bundada vardır bir hayır biraz daha çalışsın hocayla . Benim araba otomatik o manuel alacak , ofisteki arabalarla çalışın diyor babası ama ben manuel kullanmayı unuttum
Menün güzel saram tek uyarım öğlen mercimek akşam kuru , ikiside baklagil . Sabah ekmegin olmasada günde bir baklagil yeterlisu ve sporunda az biraz
Puanın 8 canım
Vermemişsin zatenHe demek başladı oylama .
Sana oy vermiycemmmm apla
Evet benim balimmmBaşka menü yorumu yapmadıgım kaldımı hıı kendi menüm
Vermemişsin zaten
günaydın kızlar yeni gün yeni hafta hayırlı uğurlu olsun hepimize
Günaydın canım, oyun için teşekkür ederim, aeben gör bak arkadaş dediğin sara gibi, yasom gibi olur
Moniii monişiiim, torunumuz var diye bize kart dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?