- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bizim burda araba istop attirme kaybetmeye sebep olmuyor, kural ihlali direk kaybetmeye sebep. Hayırlısı olsun yinedeKızımın önündeki diger aday birden durunca buda aniden durmuş araba istop etmiş . Direk sınavı kaybetme sebebiçok üzüldü başkasının hatası yüzünden kaybetmeye . Ama bundada vardır bir hayır biraz daha çalışsın hocayla . Benim araba otomatik o manuel alacak , ofisteki arabalarla çalışın diyor babası ama ben manuel kullanmayı unuttum
Moniii monişiiim, torunumuz var diye bize kart dediler
Kendileri kart evlenmiş kabul etmiyorlar
Sensin + 45oyy canım maşallah allah bağışlasın öp kokla bizim yerimize de,yiğenin konusunda da rabbim hayırlısını nasip etsin
sağol canım
evet canım aynen biraz da duygusalsan daha zor,rabbim şanslarını güzel etsin
ya hakikaten +45 bir takımız bide güzel kilo verirsek havamız 1500 olur altın kızlar
Hayırlısı olsun saracım, tarifler birbirinden iddialısonuçlar ne zaman belli olacak gezegenim bu arada oyumu kullandım ama zorlu bir yarışmaymış inşallah birinci sen olursun
asıl kart evlenen benim 34 yaşında evlendim ben
Herzamanki gibi zaten dikkatlisin yaseminimeee menüye gelelimbugün biraz düzensiz oldu yemek saatlerim misafirlerim geç kalktı.
sabah11.30
1 yumurta kk peynir 4 zeytin domates maydonoz yarım dilim tb ekmeği
ara
sade türk kahvesi
akşam17.00
5 6 kaşık taze fasülye 1 kaşık erişte makarna( misafirlerim kendi getirdi yemesem ayıp olur diye 1 yemek kaşık aldım) roka salatası domatesli 1 yemek kaşıgıda köz patlıcan yoğurtlu.
2 lt su spor yok
aeben moni @sara @ gezegenfeza
Bak kazeni etiketlerim zorla oy istiyo derim üstünde baskı var derim seni attırırımVermemişsin zaten
Hamburgdayim benAşağı saksonya, sen hangi taraftasın?
Aynen öyle abla hemde acilinden baslamam lazim,süpriz bi gebelikle 4.oglumu dogurdumBiryerden başlaman lazım mumum
Bak bizde hep buralardayız bi sen değilsin yani
Bak takımda yurtdışından arkadaşlarımızda var kaynaşırsın
Güle güle büyüt canım ne güzel ..Hamburgdayim ben
Aynen öyle abla hemde acilinden baslamam lazim,süpriz bi gebelikle 4.oglumu dogurdumaldim basimi gidiyorum bi bilinmeze
Sensin + 45
Ben 43,5 bikere, daha 45 olmaya 1,5 senem var
Hadi ben çok küçük evlendim, sen ne durdun bacım
Oy oy maşallah subhanallah kuzuyainşallah canım benim inşallah
öperim canım öperim Eki Görüntüle 2191672
Torunları saymayalım pliiz, yoksa monidende yaşlı oluyorum
Kuzucum torun sayısından yırttımHerkes menu verdi mi?Canim monimi kizdirmayin haa,o bizim bi tanecik kaptanimiz.
Monicim evlendigin yili ve yasini yazsaydin bacim.Kirli coraplar dokulur gobi dokuldu herkes.Hadi senden de bekliyoz
Evet kıstas torun sayısı olsun
Hayırlısı olsun canım üzülmesin vardır bir hayırKızımın önündeki diger aday birden durunca buda aniden durmuş araba istop etmiş . Direk sınavı kaybetme sebebiçok üzüldü başkasının hatası yüzünden kaybetmeye . Ama bundada vardır bir hayır biraz daha çalışsın hocayla . Benim araba otomatik o manuel alacak , ofisteki arabalarla çalışın diyor babası ama ben manuel kullanmayı unuttum
Ay evet hıhhhMoniii monişiiim, torunumuz var diye bize kart dediler
Kendileri kart evlenmiş kabul etmiyorlar
Birgün atılırsam senden bilerimBak kazeni etiketlerim zorla oy istiyo derim üstünde baskı var derim seni attırırımaboooo
sağlık olsun canım suyunu artır ve yeşil çay iç birde her ne kadar diyetisyenin demiş olsada sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın ekmek miktarını azalt derim ben tabi yinede sen bilirsin canım
asıl kart evlenen benim 34 yaşında evlendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?