- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlısı olsun canımbende 44,5
nasip işte canım bu işlertek sıkıntısı çocuk için daha erken evlensek yaş sıkıntımız olmazdı çocuk için ama bunda da bir hayır vardır
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | . | . | . | . |
@Zhre_ | - | + | - | . | . | . | . |
@Ssy8491 | - | - | - | . | . | . | . |
| - | + | - | . | . | . | . |
| - | - | - | . | . | . | . |
@sara_28 | + | + | . | . | . | . | |
@Ya habibi | - | + | . | . | . | . | . |
| - | + | + | . | . | , | . |
D Drdentist | - | - | - | . | . | . | . |
| - | - | + | . | . | . | . |
| + | + | - | . | . | . | . |
| - | + | + | . | . | . | . |
@mavili38 | - | - | - | . | . | . | . |
@Ezgi osman | + | + | + | . | . | . | . |
G guziss35 | - | - | - | . | . | . | . |
| + | + | + | . | . | , | . |
Sendemi bürümüş
Evet kıstas torun sayısı olsun
Rabbim sana , ssy ye Çifter Çifter versin insallahtorun sayısı kıstas olursa en genciniz ben olurum benim daha çocuğum bile yok
Son 3 günün menüsünü yazarım ama az sonra ortim valla koşturarak iş yapıyorum öğleden sonra bahce temizliycez komsularlaGene kayıplardasız bacıııı
Menüde yok kaç gündür
Cumaya bı bakicam canım İnşallah veririm listelerim yormuyor böyle devam etsin isterim
Oyyy canım sen daha taze gelinmissin
[td][/td]
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe moni + + + . . . . @Zhre_ - + - . . . . @Ssy8491 - - - . . . . evinizinmimari - + - . . . . divinity - - - . . . . @sara_28 + + . . . . @Ya habibi - + . . . . . gamze21 - + + . . , . D Drdentist - - - . . . . Aylin42Konya + + + . . . . aeben + + + . . . . Antepia27 - - + . . . . Sarayca + + - . . . . vorones - + + . . . . yasom7272 + + + . . . . @mavili38 - - - . . . . ozlemkartal + + + . . . . @Ezgi osman + + + . . . . G guziss35 - - - . . . . 60kiloyum + + + . . , .
[td+.[/td]
[/td]
Rabbim sana , ssy ye Çifter Çifter versin insallah
[td][/td]
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe moni + + + . . . . @Zhre_ - + - . . . . @Ssy8491 - - - . . . . evinizinmimari - + - . . . . divinity - - - . . . . @sara_28 + + . . . . @Ya habibi - + . . . . . gamze21 - + + . . , . D Drdentist - - - . . . . Aylin42Konya + + + . . . . aeben + + + . . . . Antepia27 - - + . . . . Sarayca + + - . . . . vorones - + + . . . . yasom7272 + + + . . . . @mavili38 - - - . . . . ozlemkartal + + + . . . . @Ezgi osman + + + . . . . G guziss35 - - - . . . . 60kiloyum + + + . . , .
[td+.[/td]
[/td]
eveeeeeet
ben pazar günü menü yazdım neden eksi verdin
Amin canım inşallah
Kontrol etcem kızlarKaptanim c.tesi davette gelince geç bı saatte menumu yazdım canim
Herkese hayirli mutlu gunler canlar.Kilomu bildirip is basi
Cuma : 73
Bugun : 72.7
Fark : -300
Kontrol etcem kızlar
Menü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
3 tane çeri domates
İki fincan şekersiz çay
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Bir bardak şekersiz süt
Öğle
Bir kutu ton balığı
Bir kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış kabak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben Antepia27 yasom7272
@divinity canm ne yapcan üçüncüyü gerçi bende istiyom çok yakın zamda kürtaj oldum.canm yaş kaç ona göre birşey soylrim sanaHiç haberim yok valla
Fırsat bulamadım dün doğum yapan Yiğenimin yanına gittik ..evi bana baya uzak pert oldum yolda
Ne kadar yorduysam akşam 8 de uyumuş kalmışım
11 de uyandım namaz kıldım benim küçük kızın dizleri ayakları ağrıyor ona masaj yaparken onun yatağında uyumuş kalmışım
Sabahta kahvaltıyı yapıp düğüne geldik
Geçen gün bisuru mesaj alıntıladim onlara cevap yazamadım hiç fırsatım olmadı
Bazen yapacak iş bulamıyorum bu son 3 gündür başımı kaşiycak vaktim yok malesef
Akşama da kaynanamlar gelecekmiş
Şimdi yoldayım eve gidip ev temizleyip hazırlık yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?