- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sabah 6 da işbaşı yapıyorlar.Mesai oralarda erken başlıyor herhalde
10_11 yıl oldu menimde ehliyet alalı bı kaza yaptım birdaha gecmedim direksiyon a eşim 99 olursan sana araba otomotik alicam dedi
99 oldum bu seferde ekonomik olarak farklı bı surece girdik
Velhasıl içimde ukte olarak kaldı araba sevdası
Merhaba kızlar diyetisyenden geliyorum haberler çok iyi diyetisyenim iltifat yağmuruna tuttu harika olmuşsun dedi bu kararlılık ve disiplinle kısa zamanda hedefine ulaşacaksın dedi çok mutluyum tabiri caizse bulutların üstündeyim
12.45Fsh in kac divi. 13-15 in ustunu tup bebek bile yapmiyorlar.Ama asil AMH cok onemli.Anti Mullerien Hormon.Menapoz yasini asagi yukari belirliyo
Ben isterdimde haftaya şehir dışına çıkacamselam kızlar benimle birlikte tekrar şeke orucuna başlamak isteyen var mı yarın ben başlıyorum 16 ekimde bitecek
Doktordan geldik alciyi çıkarttırdikDivii, napıyon bacıı
tamam canımBen isterdimde haftaya şehir dışına çıkacam
Perşembe bi arkadaşa hamurişi yapmaya gidecem, muhtemelen onlardan ikram eder.
Yinede elimden gelenin en iyisini yapmaya varım
Fatmam cok tsk ederim.Hepiniz iyi ki varsiniz,bende iyi ki bu takimi secmisimGünaydın canım
Doğum günü n kutlu olsun canım
Canım kalmaz küçük oğlan beslenmesinde pasta börek poğaça vs. Seviyor
HosHoşgel canım
Aylin42Konya abla doğum günün kutlu olsun..iyiki doğmuşsun
Sağlıklı mutlu uzun yılların olsun ailen ve sevdiklerinle insallah
Cok cok cooookkk tebrik ederim saram Pembe bulutlardan hic inme canim benim.Desene bireysel de 1.lik geliyoMerhaba kızlar diyetisyenden geliyorum haberler çok iyi diyetisyenim iltifat yağmuruna tuttu harika olmuşsun dedi bu kararlılık ve disiplinle kısa zamanda hedefine ulaşacaksın dedi çok mutluyum tabiri caizse bulutların üstündeyim
Gözünüz aydın olsun. Ayrıca geçmiş olsunDoktordan geldik alciyi çıkarttırdik
Bu hafta okula gitmiycek haftaya okul basliycak inşallah
Pelinle ben hastayız..üsütmüsüz
Öyle işte
Divi adin Mehtap di degil mi cnm.Gecen sene 10 ay ilac tedavisi gordum.Ve hayatimda ilk defa.Iki gebeligim oldu ikisinde de ilk ay hamile kaldim.Ama 2.gebelik 40 yasinda oldu ve bos gebelik oldu.6 yumurtam olusmasina ragmen bi daha hamile kalamadim.Bu arada 46 yasinda tedavi gordum.Kendi kendime ne cesaretmis diyorum.12.45
Amh baktirmadim
Zaten FSH duyunca çok moralim bozuldu
Daha kötüsünü duymaya tahammül edemem dedim
İnofolic kullandım 9 ay
Hücre yenileyici ve oluşturucu folik asit
Yumurtam her ay 2 tane oluştu
Dr sadece inofolic ve glifor ile hamile kalabilirsin dedi
Cok gecmis olsun cnm.Doktordan geldik alciyi çıkarttırdik
Bu hafta okula gitmiycek haftaya okul basliycak inşallah
Pelinle ben hastayız..üsütmüsüz
Öyle işte
Doğum günün kutlu olsun Aylinim, nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah.Bende bugun 25 Eylul de girdim 48 e.5 gun buyugum senden.
Taşikardim vardı hemşom oda bu ara baya yokluyo beni bende kontrole geldim holter taktı şimdi dr bekliyorum sonuç göstermek içinGeçmiş olsun hemşom tansiyon sorununmu var?
Ayy utandımBeceriksizler,her isi beceriyorsunuz da manueli mi kullanamiyorsunuzTembeller sizi otomatik rahat tabii,yokus da arabayi geri kaydirma ihtimaliniz de yok.Ohh ne rahat.Ben de manueli daha cok seviyorum.Ama sizleri daha cok seviyorum
Hoşgeldin canım, tüm talihsizliklerin geçip bitmiştir inşallahİyi geceler kızlar uzun süredir uğramadım buralara
Netim yoktu bi ara ve malesef talihsiz bazı durumlar yaşadım.Telefonu uzun bi süre elime alamadım
Nasılsınız @Antepia27gezegenfeza moni @Sarayca @yasom7272 @aeben özledim sizleri,yorumlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?