Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah 6 da işbaşı yapıyorlar.

Bi ara benimkide diyordu, sana küçük araba alıyım, benimkini rahat bırak diye. Ben aldırmadım

tebrikler saram hak ediyorsun kuzum

Fsh in kac divi. 13-15 in ustunu tup bebek bile yapmiyorlar.Ama asil AMH cok onemli.Anti Mullerien Hormon.Menapoz yasini asagi yukari belirliyo
12.45
Amh baktirmadim
Zaten FSH duyunca çok moralim bozuldu
Daha kötüsünü duymaya tahammül edemem dedim
İnofolic kullandım 9 ay
Hücre yenileyici ve oluşturucu folik asit
Yumurtam her ay 2 tane oluştu
Dr sadece inofolic ve glifor ile hamile kalabilirsin dedi

selam kızlar benimle birlikte tekrar şeke orucuna başlamak isteyen var mı yarın ben başlıyorum 16 ekimde bitecek
Ben isterdimde haftaya şehir dışına çıkacam
Perşembe bi arkadaşa hamurişi yapmaya gidecem, muhtemelen onlardan ikram eder.
Yinede elimden gelenin en iyisini yapmaya varım

Cok cok cooookkk tebrik ederim saram Pembe bulutlardan hic inme canim benim.Desene bireysel de 1.lik geliyo

Divi adin Mehtap di degil mi cnm.Gecen sene 10 ay ilac tedavisi gordum.Ve hayatimda ilk defa.Iki gebeligim oldu ikisinde de ilk ay hamile kaldim.Ama 2.gebelik 40 yasinda oldu ve bos gebelik oldu.6 yumurtam olusmasina ragmen bi daha hamile kalamadim.Bu arada 46 yasinda tedavi gordum.Kendi kendime ne cesaretmis diyorum.
Lafi uzatmayim.Bak ne dicem cnm.46 yasinda tedaviye ilk gittigimde fsh 22 cikti.Agnucaston diye bir ilacla 7 ye kadar dustu.Hayit tohumu icerikli bitkisel bir ilac.Netteki arastirmalarimda buldum bu ilaci ve dr ma sordum.Kullan kullan cok guzel bir ilac dedi.Fsh i 7 dusurdu ama yas itibariyle yumurta kalitesi dusuk olunca hamile kalamadim.Kk de "40 yasindan sonra anne olmaya calisanlar" diye bi topik var.Bi gozat istersen.Ben ordan cok sey ogrendim.
Rabbim gonlune gore versin divim

Beceriksizler,her isi beceriyorsunuz da manueli mi kullanamiyorsunuz Tembeller sizi otomatik rahat tabii,yokus da arabayi geri kaydirma ihtimaliniz de yok.Ohh ne rahat.Ben de manueli daha cok seviyorum.Ama sizleri daha cok seviyorum
Ayy utandımhe valla doğru dedin tembelliktenben bi denedim denememle inmem bir oldu, ay na ka gereksiz bi şii şu debriyaj
Sanki manueli ben hiç kullanmamışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…