- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sensiz pek tadi olmasa da ettik biraz.Sen gelince de kimse olmuyor canim sıkılıyor diyodun.Bugun ederiz insallahGeçmişi okumadım çok yoğunum ne çok sohbet etmişsiniz
Cookk tsk ederim canim benimDoğum günün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle beraber nice mutlu yılların olsun
Cok sagol SaraycamAylin42Konya nice mutlu yıllara canım
Merhaba canım geçmiş olsun inşallah her şey düzelmiştir bizde seni özledik canım
Bizi geriye çeken herşeyi bırakıp yolumuza devam edelim inşallah[/QUOTE Düzelmese bile alışıyo insan.ya da alışmak zorunda kalıyo diyelim.inşallah canım
Sağol canım daha iyiyim şimdi.Hayrolsun canım, şimdi iyisindir inşallah
Daha iyiyim canım.sağol. Bi girsem çıkamam.Biraz ailevi özel meselelerbizde seni özledik kuzum hamdolsun iyiyiz esas sen nasılsın ne oldu canım benim?
Ne güzel anne ... Günaydın ablam.
Sagol bi tanem.Ogrenirsin aslinda cok kolay
Kolay gelsin cnm.Yemek yok haa,artanini derin donrucuya koy hicbirsey olmuyor.Ben yemeyim diye oyle yapiyorum.Hemen ortadan kaldiriyorum
Aranıza katılabilir miyim
Günaydın Fatmacım, saat 04:30 da kalkıyorum, eşime kahvaltı hazırlıyorum, çantasını hazırlıyorum, büyük oğluma çanta hazırlıyorum, geri yatıyorum. 1 saat filan sürüyorCanım günaydın saat kaç oralarda bayağı erkencidin
Kaldım zatiOndanda eksik kal
Ay yok hiç almayım, 4 teker 2 ayak yeter bana. Bide düşüp biberimi sakatlıycamSagol bi tanem.Ogrenirsin aslinda cok kolay
Hemen sevinme
Ay yok hiç almayım, 4 teker 2 ayak yeter bana. Bide düşüp biberimi sakatlıycam
Günaydın Fatmacım, saat 04:30 da kalkıyorum, eşime kahvaltı hazırlıyorum, çantasını hazırlıyorum, büyük oğluma çanta hazırlıyorum, geri yatıyorum. 1 saat filan sürüyor
Çevremde herkesin ehliyeti var
Bı ben alamadım
Tembelim tembel
Ben dün ne dedimİstanbul'da hava çok soğudu
Aman dikkat edin
Tam hasta olma havası
Ondanda eksik kalÇevremde herkesin ehliyeti var
Bı ben alamadım
Tembelim tembel
Tebrikler saracım, senin adına çok sevindimMerhaba kızlar diyetisyenden geliyorum haberler çok iyi diyetisyenim iltifat yağmuruna tuttu harika olmuşsun dedi bu kararlılık ve disiplinle kısa zamanda hedefine ulaşacaksın dedi çok mutluyum tabiri caizse bulutların üstündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?