- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Geçmiş olsun kuzum, sonuçların güzel çıksın İnşallahTaşikardim vardı hemşom oda bu ara baya yokluyo beni bende kontrole geldim holter taktı şimdi dr bekliyorum sonuç göstermek için
Cok cok cooookkk tebrik ederim saram Pembe bulutlardan hic inme canim benim.Desene bireysel de 1.lik geliyo
Canim Aysem cok tsk ederim cnm.Evet ihtimalin dogru ben 71 liyim.Yasi bosver Aysem,bizim ruhumuz genc.Hissettigimiz yastayiz...
Dun aksam esim "taze fistik vardi getirir misin" dedi.Ben de hemen getiriyorum dedim kendim gittim.Iste geldi taze fistik dedim guluyo
Canim Aysem cok tsk ederim cnm.Evet ihtimalin dogru ben 71 liyim.Yasi bosver Aysem,bizim ruhumuz genc.Hissettigimiz yastayiz...
Dun aksam esim "taze fistik vardi getirir misin" dedi.Ben de hemen getiriyorum dedim kendim gittim.Iste geldi taze fistik dedim guluyo
dereceye girermiyim bilmiyorum ama 8 li rakamlar geliyor
çok mutluyum musmutluuuuuuuuuuu
Gecmis olsun cnm.Sonuclarin insallah iyi cikarTaşikardim vardı hemşom oda bu ara baya yokluyo beni bende kontrole geldim holter taktı şimdi dr bekliyorum sonuç göstermek için
Tabiiki canım, hoşgeldin.Aranıza katılabilir miyim
Harikasın maşallah sanaMerhaba kızlar diyetisyenden geliyorum haberler çok iyi diyetisyenim iltifat yağmuruna tuttu harika olmuşsun dedi bu kararlılık ve disiplinle kısa zamanda hedefine ulaşacaksın dedi çok mutluyum tabiri caizse bulutların üstündeyim
aynen öyle canim
Kizi okula goturcem gelirken kabak alcam
sara_28 gibi tavada soteleyip bugunu
Gecistirmeyi planlıyorum
Şunu fark ettim ki diyet menüsü değilde
Normal menu yediğim zaman
Ertesi gün yarım kg fazla cikiyirum
Tebrikler saracım, senin adına çok sevindim
tebrikler saram hak ediyorsun kuzum
12.45
Amh baktirmadim
Zaten FSH duyunca çok moralim bozuldu
Daha kötüsünü duymaya tahammül edemem dedim
İnofolic kullandım 9 ay
Hücre yenileyici ve oluşturucu folik asit
Yumurtam her ay 2 tane oluştu
Dr sadece inofolic ve glifor ile hamile kalabilirsin dedi
Doktordan geldik alciyi çıkarttırdik
Bu hafta okula gitmiycek haftaya okul basliycak inşallah
Pelinle ben hastayız..üsütmüsüz
Öyle işte
Taşikardim vardı hemşom oda bu ara baya yokluyo beni bende kontrole geldim holter taktı şimdi dr bekliyorum sonuç göstermek için
dereceye girermiyim bilmiyorum ama 8 li rakamlar geliyor
çok mutluyum musmutluuuuuuuuuuu
Tabikide, taptaze fıstık seni
Geçmiş olsun canım ikinizedeDoktordan geldik alciyi çıkarttırdik
Bu hafta okula gitmiycek haftaya okul basliycak inşallah
Pelinle ben hastayız..üsütmüsüz
Öyle işte
Biz girklilar hepimiz citiriz kizlar.Genclere tas cikartiriz.çok tatlısın sen yaaaaa tabikide fıstıksın
Amiiiinnnn gamzecim.Fit kelimesi benim musmutlu etti cnm.Ama bende müzelik olma yolundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?