Benimde bikac gündür eski arkadaşlar aklımda.
@miyaww__
@Dino1isi
zezeozge
@Nurciloji
Candysisters
@Ezgi osman
Nerelerdesiniz, bi kafayı uzatıp bakın, kim ölmüş, kim kalkmış
@gezegenfeza mezun oldugunu tabiki biliyorum ondan sonra konuştuk da biraz daha zayiflicam demistin oyle hatirliyorum.
Kilolar iyi selami var :))
Burdayımmmm.
Superr tebrikler ozlemcimGünaydın hayırlı cumalar geçen cumaki kilomu hatırlamıyorum
Bugün 99.6 bi arayayim bulurum belki
Ilk sayfada varmış 101.2
Fark 1.6
Ne kursuna gidiyonKursa gidicem şimdi öğleden sonra gelirim inşallah
Şimdiden tüm bacılarımı tebrik ederim
Saraam tebrik ederim arkadasim.8 lerin hayirli olsun
Tebrikler cnm.Geçen hafta:74.7
Bu hafta:74.2
Fark:0.5
%0,67
Benim sezon yeni açıldı aylinimNe kursuna gidiyon
Aa cok guzel aebenim.Ne iyi yapiyorsun cnm.Evet gunleri azaltma konusunda haklisin.Bende kuran-i kerim kursuna baslamayi dusunuyorum.Yarim yamalak biliyorum.Bu yasta daha bilmiyor musun diyorsunuzdur icinizden.Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip.Onceden utaniyordum cunkuBenim sezon yeni açıldı aylinim.
Canım hocamız var tecvid,makam ve tefsir, meal derslerimiz var , aynı zamanda kendi sohbet grubum var . Arkadaş gruplarıyla çeşitli günlerimiz var .
Bu yıl günleri biraz asıcam , çok dolu oluyorum eve çoçuklara daha fazla zaman ayırmam lazım
ölçüyü kaçırmamayı başarıp ekstra spor ekleyebilirsen birkaç sarma neden olmasın,ama çoğumuz başlayınca duramıyoruz,sen daha iyi bilirsin tatlım
Hayırlı cumalar güzel hanımlar
Saraam tebrik ederim arkadasim.8 lerin hayirli olsun
Aa cok guzel aebenim.Ne iyi yapiyorsun cnm.Evet gunleri azaltma konusunda haklisin.Bende kuran-i kerim kursuna baslamayi dusunuyorum.Yarim yamalak biliyorum.Bu yasta daha bilmiyor musun diyorsunuzdur icinizden.Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip.Onceden utaniyordum cunku
Ayıpmı niye ayıp olsunki , benim annem banan 60 yaşlarında öğrendiler . Kitabımızı okumak güzel ama aslolan içindeki rehber bilgileri hayata geçirmek , ne güzel demiş mehmet-akif-ersoy-kurana-hitab-şiirinde ...Aa cok guzel aebenim.Ne iyi yapiyorsun cnm.Evet gunleri azaltma konusunda haklisin.Bende kuran-i kerim kursuna baslamayi dusunuyorum.Yarim yamalak biliyorum.Bu yasta daha bilmiyor musun diyorsunuzdur icinizden.Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip.Onceden utaniyordum cunku
Bebegımı kaybettım
aminnn inşallah canım benim allah razı olsun inşallah
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar...
hayırlı cumalar olsun hepinize.....
kilomuda yazayım bugünde yoğun bir gün belki yazamam akşama kadar
geçen hafta 70.00kg
bu hafta 69.00kg
fark 1 kg
Günaydın hayırlı cumalar geçen cumaki kilomu hatırlamıyorum
Bugün 99.6 bi arayayim bulurum belki
Ilk sayfada varmış 101.2
Fark 1.6
Geçen hafta:74.7
Bu hafta:74.2
Fark:0.5
%0,67
Geçen hafta 62
Bu hafta 61
Fark -1
Aslında daha az olduğunu düşünüyorum
2 gündür wc cikamadim
Son kilom 96.7
Şimdi 96.15
Daha az bekliyodum ama sukur
Kilo bildirimim
Amudada kalksamda olmuyo
kendim sabredecem elbet takılma geçecek ama takıma karşı mahcup oluyorum.
Geçen hafta 66,2
Bu hafta 66
Fark 0.2
Yüzde % 0.302
Monim mezun kiloma ulaştımmı canım müsaid oldugunda bir bakarmısım?
Ayy canım 8 görmüşsün harikasın
Evet canim cok dogru diyorsun.Okuyup da icindeki rehber bilgileri bilmeyen okumayan ve okumadigi icinde hayatina geciremeyen o kadar cok insan var ki.Ayıpmı niye ayıp olsunki , benim annem banan 60 yaşlarında öğrendiler . Kitabımızı okumak güzel ama aslolan içindeki rehber bilgileri hayata geçirmek , ne güzel demiş mehmet-akif-ersoy-kurana-hitab-şiirinde ...
Hgdin canim.İlk sayfadaki kurallari okuduysan,kaptanimiz moni ilgilenecektir seninle.Bu arada nickin de 01 var.Adanali misiniz?Merhaba hanımlar
Beni de aranıza alabilir misiniz.kilo vermeye çok ihtiyaç im var ve kendim ugrasmaktan yoruldum.birkac takımı inceledim ama Bu gruptaki etkilesim cok hosuma gitti. Sizi daha yakin hissettim kendime.bu hesabi ilk actigimda baska bir takima da katilmis ama ozel durumlatdan idare edememistim.simdi hallettim sukur.Lütfen beni de alırsanız çok sevinirim.
Bende merakla bekliyorum fatmam.Kendimi de merakla bekliyomPazara gidicem inşallah bı hareket Edip gelince tartilacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?