Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hgdin canim.İlk sayfadaki kurallari okuduysan,kaptanimiz moni ilgilenecektir seninle.Bu arada nickin de 01 var.Adanali misiniz?
Kendini tanitirsan seviniriz.Kac kilosun hedefin ne...
Hosbuldum. Çok sevindim cevap vermenize.
Yok Adanalı değilim öylesine yazmıştım. Ben 2 çocuk annesiyim.1.sinifa başlayan kızım ve 1 buçuk yaşında aşırı yaramaz bir oğlum var.memurum ama ücretsiz doğum iznindeyim. Evdeyim yani.gunum baya yoğun geçiyor kucugun peşinden koş. Büyüğü okula getir götür ev işi yemek derken.arkadaslarim hep calusiyor ben cocuklardan cikamiyorum.hem çok sıkıldım biraz sohbet etmeye ihtiyacım var hem de kilo vermeye.
Kilom 80.5 boy 163. Hedef Allah Kerim.

1 . sayfayi da okudum bu arada kitap okuma fikrinize bayıldım zaten.en çok beni çeken de bu oldu. O kadar cok kitabim var ki alıp okumaya biriktirdigim.Kendime hep listeler yapıyorum takvimli falan iste su kadar kitap okuyacagim diyetime uyacagim diyr ama hiç uyamiyorum .Buraya da bunu gerçekleştirmek üzere geldim inşallah.

İnan ki canim dogru adrestesin.Bu takim oyle guzel eglenceli ki muhabbetine doyum olmayan bir takim.Herkes birbirini merak eder,sevincine mutluluguna ortak olur...Buraya geldigimden beri o kadar mutlu ve huzurluyum ki.Burasi sanki bizim terapi merkezimiz.İnsallah sana da iyi gelecektir.

Yaaa tam gönlüme dokundun çok mutlu ettin beni.boyle bir şeye o kadar cok ihtiyacım var ki. Hayatın karmasasindan bunaliyorum bazen idare edemiyorum.Allaha şükür bir şikayetim yok ama Bi nefes almaya ihtiyaç duyuyor um.insallah ben de o huzuruna istiyorum.

Geçmişi okuyorum da su mesaja çok İmrendim mesela. Allah muhabbetinizi artirsin.

Aynennn oyle cok gereksizz seylerde vaf

Olsun canım artı değilsin en azından
Üzülme caniiii

***10. Takım 589. ETAP ***

Moni(96,1///%)
zhre_ (94,3///% )
Ssy8491(87,4///%)
evinizinmimari(74,7///%)
Divinity(66,6///%)
Sara_28(91,0//0/%)
ya habibi(96,5/// %)
Gamze21(62,0//%)

Dtdentist(67,7///%)
Aylin42konya(73,0///%)
Aeben(66,2///% )
Antepia27 (104,5///%)
Sarayca (64,0///%)
Vorones(59,9///%)
Yasom7272(70,0///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Mavili38(70,2)3bYeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60

Ozlemkartal(101,2)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(73,4)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
Guziss35(76,3)581. Etapta 74,0 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(83,0)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme:?

hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ve aradığın huzura kavuşursun

seviyom men seni biliyonmu

Geçmişi okuyorum da su mesaja çok İmrendim mesela. Allah muhabbetinizi artirsin.

amin canım

Gunaydin, hayirli cumalar.
Kilom sabit

canın sağolsun canım

Bosuna meraklanmisim.
Kilom yine sabit.
Su 73 e sinir oldum yaa.Her zaman boyle oluyor.Bir keresinde bir ay cakili kalmistim

sağlık olsun aylinim bende 73 olmak için uğraşıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…