- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Hosbuldum. Çok sevindim cevap vermenize.Hgdin canim.İlk sayfadaki kurallari okuduysan,kaptanimiz moni ilgilenecektir seninle.Bu arada nickin de 01 var.Adanali misiniz?
Kendini tanitirsan seviniriz.Kac kilosun hedefin ne...
İnan ki canim dogru adrestesin.Bu takim oyle guzel eglenceli ki muhabbetine doyum olmayan bir takim.Herkes birbirini merak eder,sevincine mutluluguna ortak olur...Buraya geldigimden beri o kadar mutlu ve huzurluyum ki.Burasi sanki bizim terapi merkezimiz.İnsallah sana da iyi gelecektir.Hosbuldum. Çok sevindim cevap vermenize.
Yok Adanalı değilim öylesine yazmıştım. Ben 2 çocuk annesiyim.1.sinifa başlayan kızım ve 1 buçuk yaşında aşırı yaramaz bir oğlum var.memurum ama ücretsiz doğum iznindeyim. Evdeyim yani.gunum baya yoğun geçiyor kucugun peşinden koş. Büyüğü okula getir götür ev işi yemek derken.arkadaslarim hep calusiyor ben cocuklardan cikamiyorum.hem çok sıkıldım biraz sohbet etmeye ihtiyacım var hem de kilo vermeye.
Kilom 80.5 boy 163. Hedef Allah Kerim.
Yaaa tam gönlüme dokundun çok mutlu ettin beni.boyle bir şeye o kadar cok ihtiyacım var ki. Hayatın karmasasindan bunaliyorum bazen idare edemiyorum.Allaha şükür bir şikayetim yok ama Bi nefes almaya ihtiyaç duyuyor um.insallah ben de o huzuruna istiyorum.İnan ki canim dogru adrestesin.Bu takim oyle guzel eglenceli ki muhabbetine doyum olmayan bir takim.Herkes birbirini merak eder,sevincine mutluluguna ortak olur...Buraya geldigimden beri o kadar mutlu ve huzurluyum ki.Burasi sanki bizim terapi merkezimiz.İnsallah sana da iyi gelecektir.
Geçmişi okuyorum da su mesaja çok İmrendim mesela. Allah muhabbetinizi artirsin.evet nasıl oluyorsa oluyor birbirimizi görmeden hiç tanımadan birbirimizin dertlerine üzülüyor sevincine ortak oluyor hasta olduğunda merak ediyoruz tuhaf bir şey aslında ama çağımızın gereği olduğundan belkide herşey sanal olduğundan dolayı kendimizi böyle şartlıyoruz belkide kadınsal içgüdüyle birbirimizi anladığımızı düşünerek böyle davranıyoruz ama iyiki buradasınız ve iyiki sizi tanımışım kendi adıma bunları söyleyebilirim
Aynennn oyle cok gereksizz seylerde vafMerakla bekliyorum, daha ne kadar abartacaklar?
Bir an önce oğlanları evlendirip kurtarsaydım.
Tanışmadan tutunda, düğün sona erene kadar çöpe giden para en az 5 bin Euro
Valla ben çok üzülüyorum, oğlan evi olmak çok zor
Kilo bildirimim
Amudada kalksamda olmuyo
kendim sabredecem elbet takılma geçecek ama takıma karşı mahcup oluyorum.
Geçen hafta 66,2
Bu hafta 66
Fark 0.2
Yüzde % 0.302
Monim mezun kiloma ulaştımmı canım müsaid oldugunda bir bakarmısım?
Amiiinn canim.Geçmişi okuyorum da su mesaja çok İmrendim mesela. Allah muhabbetinizi artirsin.
Hosbuldum. Çok sevindim cevap vermenize.
Yok Adanalı değilim öylesine yazmıştım. Ben 2 çocuk annesiyim.1.sinifa başlayan kızım ve 1 buçuk yaşında aşırı yaramaz bir oğlum var.memurum ama ücretsiz doğum iznindeyim. Evdeyim yani.gunum baya yoğun geçiyor kucugun peşinden koş. Büyüğü okula getir götür ev işi yemek derken.arkadaslarim hep calusiyor ben cocuklardan cikamiyorum.hem çok sıkıldım biraz sohbet etmeye ihtiyacım var hem de kilo vermeye.
Kilom 80.5 boy 163. Hedef Allah Kerim.
İnan ki canim dogru adrestesin.Bu takim oyle guzel eglenceli ki muhabbetine doyum olmayan bir takim.Herkes birbirini merak eder,sevincine mutluluguna ortak olur...Buraya geldigimden beri o kadar mutlu ve huzurluyum ki.Burasi sanki bizim terapi merkezimiz.İnsallah sana da iyi gelecektir.
Geçmişi okuyorum da su mesaja çok İmrendim mesela. Allah muhabbetinizi artirsin.
Gunaydin, hayirli cumalar.
Kilom sabit
Bosuna meraklanmisim.
Kilom yine sabit.
Su 73 e sinir oldum yaa.Her zaman boyle oluyor.Bir keresinde bir ay cakili kalmistim
Hayirli cumalar sultanimHayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?