- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Noluyoruz zehracım,Iyi aksamlar kizlar , napiyonuz. Ben isten geldim ayaklarim agrimiskii nasil.
Gecmisi okuyorumda mantilar felan ne isvallahi hayir demezdim ama gecmiste iyi firca yedigim icin mantidan dolayi agzima surmem daha
Dur bi soruyum severmiymişBenide sever
Yavruna geçmiş olsun canım, sağlık olsun, gerisi yetiştirebildiğin kadarBende geçmiş yaptım. Ne güzel muhabbet ler. Ben gün içinde güya boş gunumdu iki bebeye kocam gelene kadar güya 3 te gelecek ti 7 de geldi tek başına baktım ev temizlik yemek derken pert ...
Simdide yavrum hasta ayagimda sallamasam aglio uyanıo. Napcm bakalım
Heralde yemedim, babam yapacaktı, bütün kardeşleri toplayıp, enişten sevmiyor diye yaptırmamıştım diye hatırlıyorum.Mu...'nun yaptığı çiğ köfte hiç yemedinmi
Bakarım :)
Merakla bekliyorum, daha ne kadar abartacaklar?Aynen bizim burdadanoyle erkek tarafi toplanirnkonvoyla gelin cikarmaya gidilir
Ahanda sen açtın,Canim zottirigim benim.Ben de seni seviyorum kizher takima her eve lazim senden.Seni sevmeyen ölsün...
Ayna ve ayak muhabbetini acma bi daha sakin.Uyuyamadim senin yuzunden
Canim zottirigim benim.Ben de seni seviyorum kizher takima her eve lazim senden.Seni sevmeyen ölsün...
Ayna ve ayak muhabbetini acma bi daha sakin.Uyuyamadim senin yuzunden
kadarNoluyoruz zehracım,
Perşembe evdekilere mantı yaptım, yemedim,
Patatesle köfte yaptım, 1 köfte yedim, patatesi tırtıkladım
10 kilo hamurişi yaptım, 1lokma ağzıma tıktılar
Benki hamurişine bayılırım,
Benim canım yokmu
Günaydın hayırlı cumalar geçen cumaki kilomu hatırlamıyorum
Bugün 99.6 bi arayayim bulurum belki
Ilk sayfada varmış 101.2
Fark 1.6
Yeni gördüm mesajı kusura bakmayın.Gittim ama hiç memnun kalamadım.Çok da seçkin bir yerdi oysa.Yeni birini bulana kadar kendim devam edeceğim.Spora gidiyorum ama düzenli olarak@evimizinmimarı canım gittinmi diyetisyene?
Günaydın hayırlı cumalar geçen cumaki kilomu hatırlamıyorum
Bugün 99.6 bi arayayim bulurum belki
Ilk sayfada varmış 101.2
Fark 1.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?