- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Istege bagli canim.Cok nadir de olsa istemeyen olabiliyor.Sen sevmiyorsun herhalde
Tebrikler canımGeçen hafta:74.7
Bu hafta:74.2
Fark:0.5
%0,67
Aferin zottirikGeçen hafta 62
Bu hafta 61
Fark -1
Aslında daha az olduğunu düşünüyorum
2 gündür wc cikamadim
Tebrik ederim canımSon kilom 96.7
Şimdi 96.15
Daha az bekliyodum ama sukur
Yok yaa pişmiş soğan sevmiyorumIstege bagli canim.Cok nadir de olsa istemeyen olabiliyor.Sen sevmiyorsun herhalde
Varsayalım ulaştın, gidecekmisinKilo bildirimim
Amudada kalksamda olmuyo
kendim sabredecem elbet takılma geçecek ama takıma karşı mahcup oluyorum.
Geçen hafta 66,2
Bu hafta 66
Fark 0.2
Yüzde % 0.302
Monim mezun kiloma ulaştımmı canım müsaid oldugunda bir bakarmısım?
Biz iyinizde sen nasılsın? Kilolar ne durumda
Burdayım ancak mesajını gördüm
Bizde taşınma telaşı felan vardı.
Nasılsınız canlar
Öğrenmenin yaşı yoktur Aylin cim, annemiz sağolsun, bizi boş bırakmadı, bizde küçükken öğrendik. Rabbim hakkıyla uygulamayı nasip etsinAa cok guzel aebenim.Ne iyi yapiyorsun cnm.Evet gunleri azaltma konusunda haklisin.Bende kuran-i kerim kursuna baslamayi dusunuyorum.Yarim yamalak biliyorum.Bu yasta daha bilmiyor musun diyorsunuzdur icinizden.Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip.Onceden utaniyordum cunku
Hoşgeldin canım, kuralları okudunmuMerhaba hanımlar
Beni de aranıza alabilir misiniz.kilo vermeye çok ihtiyaç im var ve kendim ugrasmaktan yoruldum.birkac takımı inceledim ama Bu gruptaki etkilesim cok hosuma gitti. Sizi daha yakin hissettim kendime.bu hesabi ilk actigimda baska bir takima da katilmis ama ozel durumlatdan idare edememistim.simdi hallettim sukur.Lütfen beni de alırsanız çok sevinirim.
Hosbuldum.cook tesekkur ederim.Hoşgeldin canım, kuralları okudunmu
Bi mazlum daha gelmiş Aylinİnan ki canim dogru adrestesin.Bu takim oyle guzel eglenceli ki muhabbetine doyum olmayan bir takim.Herkes birbirini merak eder,sevincine mutluluguna ortak olur...Buraya geldigimden beri o kadar mutlu ve huzurluyum ki.Burasi sanki bizim terapi merkezimiz.İnsallah sana da iyi gelecektir.
Ooo sen diyete başlayalı çok olmuşTamam teşekkür ederim. Benim şimdi ne yapmam lazım kaptan bana mı dönecek gen beklemedeyim. Sabahtan beri diyetteyim.
Bosuna meraklanmisim.
Kilom yine sabit.
Su 73 e sinir oldum yaa.Her zaman boyle oluyor.Bir keresinde bir ay cakili kalmistim
Biliyom mi ki acaba?Seviyon mu inansam mi ki?
Caniimm saraammm bende seni seviyom bir tanem
Hepinizi ayri ayri seviyorum
Zottirigi de bi ayri seviyom çilgin şeyAyni bunlar gibisin
Ooo sen diyete başlayalı çok olmuş
Kaptanımız mesajını görünce sana döner canım
Bu arada örnek menü yazarmısın, mesela diyette olmasan nasıl beslenirdin? Diyetteyken nasıl beslenmeyi düşünüyorsun
Sogansiz hicbiseyin tadı yokTebrikler canım
Aferin zottirik
Tebrik ederim canım
Yok yaa pişmiş soğan sevmiyorum
Aynennn sogansiz olmazzzSogansiz hicbiseyin tadı yok
Dur bi soruyum severmiymiş
Sordum, seviyormuş
Hadi yine iyisin
Dun is yerine , bayagidir gormedigim arkadas ne cok zayiflamissin dedi, cok sevindim tabiki, daha fazla vermeyi dusunmuyorsun heralde dedi, tabikide dusunuyorum daha vermem gereken cok var dedim. Yuzum ve karin bolgem zayif oldugu icin kilom belli olmuyor
Sogansiz hicbiseyin tadı yok
Sen öyle sanıverSogansiz hicbiseyin tadı yok
Babam herkesi topladı yedirdi siz yoktunuz sadeceHeralde yemedim, babam yapacaktı, bütün kardeşleri toplayıp, enişten sevmiyor diye yaptırmamıştım diye hatırlıyorum.
Bizim için yaptırırsan yanına bişeyde yapalım
Geçmiş olsundün gece regl oldum üstüne üşütmüşümde heryerim ağrıyor
Bencedesoğansız ve sarımsaksız yemek düşünemiyorum ben
Şimdi ayran çorbası için 3 soğan doğradimSen öyle sanıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?