Adam güzel güzel bakıyoSende geldin tam olduk
Her sene 1 bidonu heba ediyorsunuz yaniBenimde böbreklerde sorun var canımprotein kaçagım var oda 24 saatlik tahlilde belli oluyor senelik kontrollerimde bende yaptırıyorum bu tahlili ...
Sende ona bakAdam güzel güzel bakıyo
Ne kadar içersen o kadar
5 lt. Bidon iyidir . Töbe töbe benide bozdunuzya ne diyim
Tam tersi, bol su içki milletin burnu düşmesin
Sendemi götürüyordun evlerden ırak
Benimde böbreklerde sorun var canımprotein kaçagım var oda 24 saatlik tahlilde belli oluyor senelik kontrollerimde bende yaptırıyorum bu tahlili ...
Adam güzel güzel bakıyo
Her sene 1 bidonu heba ediyorsunuz yani
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımBenimde böbreklerde sorun var canımprotein kaçagım var oda 24 saatlik tahlilde belli oluyor senelik kontrollerimde bende yaptırıyorum bu tahlili ...
Benim ilk aklima gelen Kemal Sunalin filmi.Getirin mazlumu banaHababam sınıfında yeni gelenleri karşılama şekilleri varya. Bizde takılarak karşılıyoruz, uyum sağlarsa ne güzel ne ala, sağlamazsahepsi sağolsun uyum sağladı
Kızlar 3. Olduk
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 589. ETAP
( 21 - 28 EYLÜL )
TAKIM DERECELERİ
1..............0.776 %........ 6. TAKIM
2..............0.702 %........ 2. TAKIM
3................0.538 %......10. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,12 %...... fattylamb94 (6. Takım)
2.......... 1,82 % ..... Meryozcan (3. Takım)
3.......... 1,73 % ..... Nisaca ( 13. Takım)
Etap sonuncusu........ Hande_buse88 ....... - 1,54% ..... 3.Takım
Benim ilk aklima gelen Kemal Sunalin filmi.Getirin mazlumu bana
Evet hepsi uyum sagladi arkadaslarin
Cok sukur,cok sevindim canim.Telefonum tamir olmuş, eşim almaya gitti. Muhtemelen akşam getirir
Hosbuldum ablacim.Oy maşallah Allah bagislasin. Benim de biyolojik yaşım 31 ama görünüş en az 50 .canım hgdin aramıza ben yaso 46 yaşında ama gönlü 17.5evliyim memurum 24 yaşında 1 oğlum var.
Biz bu grupta olumsuz bişey konuşmuyoruz büşracım, 31 yaşındasın, biraz kendini ihmal etmişsin, artık toparlanma vaktiHosbuldum ablacim.Oy maşallah Allah bagislasin. Benim de biyolojik yaşım 31 ama görünüş en az 50 .hem kilodan hem yorgunluktan tipim kaydı iyice.
yo yo burda incecik olacağız büşracım 18den gün alacanHosbuldum ablacim.Oy maşallah Allah bagislasin. Benim de biyolojik yaşım 31 ama görünüş en az 50 .hem kilodan hem yorgunluktan tipim kaydı iyice.
Bugun ku ruh halim ayni senin gecen gun ku gibi saramAylinim hoşgeldin neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?