Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biz bu grupta olumsuz bişey konuşmuyoruz büşracım, 31 yaşındasın, biraz kendini ihmal etmişsin, artık toparlanma vakti

Bak bende 43 yaşındayım
Evliyim, 3 çocuğum, 2 torunum var
Hmmm tamam. Ay oyle de ben mi beceremiyorum bilmiyorum. Oğlan emme bağımlısı kızım aşırı yemek seçer eşimin işi nobetli haftada en az 1 gün yok. Ev işi alır başını gider. Bazen baya zorlanıyorum. O yüzden kendimi yemeye vurdum ben de.cok şükür halimize ama bazen bunaliyorum üste. Allah razı olsanız böyle okumak bile iyi geliyor.

Bugun ku ruh halim ayni senin gecen gun ku gibi saram ...........
Ne bileyim niye boyleyim bilemedim.Kiloma biraz canim sıkılıyo galiba.Bu hafta farkli beslenicem metabolizmayi sasirtmaya calisicam

Noldu canım reglin yakınsa hormonların olabilir kiloyu takma geçen hafta bende duraklamadaydım bu doğal bir süreç geçecek gel öpen seni

Noldu canım reglin yakınsa hormonların olabilir kiloyu takma geçen hafta bende duraklamadaydım bu doğal bir süreç geçecek gel öpen seni
saracım aylin boşuna üzülüyor haftada 3 kilo 4 kilo verince normal duraklaması bikaç hafta sonra düzelecek.

canım büşracım hepimizin sıkıntıları var emin ol tek değilsin ama biz burda aile gibi olduk sadece diyet değil burda konuşmalarımız görüyorsun dertlerimizi sıkıntılarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz.kocalarımızla olan çoçuklarımızla olan sıkıntılarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…