Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben o 3 çocuğu büyütürken evde 1 kaynana vardı, sürekli misafir gelirdi, geceyarılarına kadar otururlardı. Gece çocuklar çok uyanırdı, kayınvalide hasta, yaşlı ve alıngandı . Koca işten gelir gelmez sofraya oturmak isterdi, çok yemek seçerdi. Sonra bi çıkar bidaha yatmaya gelirdi. Dışardan müdahele edenleri saymıyorum bile. 6 senede çalışmışlığım var. Evimi her daim tertemiz tuttum. Annemin bir lafı vardı,” giderken birini, gelirken birini”. Kaynanamda” o iş yapılacakki yapılacak, yapda kurtar” derdi
Bizde o yollardan geçtik. Herbirinin ayrı ayrı tribini çektim. 20 li yaşlarda bende senin gibi hissettim, herşey yoluna giriyor, planlı ol, yetiştiği kadar

Dünkü menüm

Uyanınca
1b ılık su ballı limonlu

Kahvaltı
3 yumurtadan, lorlu maydanozlu omletin yarısı
Yeşil çay

Ara
sade Türk kahvesi

Öğle
Sabahki omletin diğer yarısı
1 dilim süzme peynir

Ara
Yeşil çay

Akşam
Fırında sebzeli tavuk
yoğurt
3 çiğköfte/yeşillik

Ara
Sade filtre kahve

Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

hemen demleyim bacım hiç üşenmem pek severimm gündüz çok içemiyorum çay eve gelir gelmez çay demiliyorum bir demlik çayı kendim içiyom
Afiyet olsun, bende gece eşime derlediğim çayı sabah ısıtıp içiyorum. Dahada eşim yoksa demlemiyorum, olursa içerim olmazsa aramam

Bugünkü menüm

Uyanınca
1b ılık su ballı limonlu

Kahvaltı
1 h. yumurta
1 dilim b. Peynir
1 d. Kaşar peynir
2 çeri domates
2 d. Tam buğday ekmeği
Yeşil çay

Ara
sade Türk kahvesi

Öğle
Haşlama et
Salata

Ara
Yeşil çay

Akşam
Fırında sebzeli tavuk
yoğurt

Ara
Sade filtre kahve

Su: 2 litre
Spor: 20 dk yürüyüş

ay ben bir çay içiyim gelin hepinize yeşil çay demleyimmm

Bir bardak koy geliyorum canım

Sorma yaa, dün babaannesi diyorki”annanneni dövdüm eve gönderdim”
Kadına girişti, annannemi dövme diye.
Yarınki düğünde benim kız sağdıç, yani torunlar yine bende

Hadi gözün aydın canım torun sevgisi en müthiş ağrı kesiciymiş en iyi terapiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…