Ben o 3 çocuğu büyütürken evde 1 kaynana vardı, sürekli misafir gelirdi, geceyarılarına kadar otururlardı. Gece çocuklar çok uyanırdı, kayınvalide hasta, yaşlı ve alıngandı . Koca işten gelir gelmez sofraya oturmak isterdi, çok yemek seçerdi. Sonra bi çıkar bidaha yatmaya gelirdi. Dışardan müdahele edenleri saymıyorum bile. 6 senede çalışmışlığım var. Evimi her daim tertemiz tuttum. Annemin bir lafı vardı,” giderken birini, gelirken birini”. Kaynanamda” o iş yapılacakki yapılacak, yapda kurtar” derdiHmmm tamam. Ay oyle de ben mi beceremiyorum bilmiyorum. Oğlan emme bağımlısı kızım aşırı yemek seçer eşimin işi nobetli haftada en az 1 gün yok. Ev işi alır başını gider. Bazen baya zorlanıyorum. O yüzden kendimi yemeye vurdum ben de.cok şükür halimize ama bazen bunaliyorum üste. Allah razı olsanız böyle okumak bile iyi geliyor.
İnşallah yaabacım torunlar boya badana temizlik hayır işleri bukadar yoğunlukta normal yapmaman düzene girince yaparsın sen .MUCUKKKKKKKKK
Sorma yaa, dün babaannesi diyorki”annanneni dövdüm eve gönderdim”Oyyyy yerim torununu cimcime ne tatlıdır kimbilir
Onu 2 bardak içtim, şöyle siyah çay olsa fena olmazdıay ben bir çay içiyim gelin hepinize yeşil çay demleyimmm
hemen demleyim bacım hiç üşenmem pek severimm gündüz çok içemiyorum çay eve gelir gelmez çay demiliyorum bir demlik çayı kendim içiyomOnu 2 bardak içtim, şöyle siyah çay olsa fena olmazdı
Afiyet olsun, bende gece eşime derlediğim çayı sabah ısıtıp içiyorum. Dahada eşim yoksa demlemiyorum, olursa içerim olmazsa aramamhemen demleyim bacım hiç üşenmem pek severimm gündüz çok içemiyorum çay eve gelir gelmez çay demiliyorum bir demlik çayı kendim içiyom
benimle olan çay içer kahveyi unutur.Afiyet olsun, bende gece eşime derlediğim çayı sabah ısıtıp içiyorum. Dahada eşim yoksa demlemiyorum, olursa içerim olmazsa aramam
Sohbet, muhabbet olsun, Gönüller’ bir olsun, deyil çay, soğan suyu bile içerimbenimle olan çay içer kahveyi unutur.
canımsınSohbet, muhabbet olsun, Gönüller’ bir olsun, deyil çay, soğan suyu bile içerim
GEZEGENİ GÖRDÜNÜZMÜYESİN O PESTİLLERİ
demi mesir macunları pestiller bilemiyommmYeminleee gülmekten öldüm
Çok yaşa yasom
Hep kendi yerse olacağı buuu iste
ay ben bir çay içiyim gelin hepinize yeşil çay demleyimmm
Sorma yaa, dün babaannesi diyorki”annanneni dövdüm eve gönderdim”
Kadına girişti, annannemi dövme diye.
Yarınki düğünde benim kız sağdıç, yani torunlar yine bende
Abla ev boyanırken defteri nereye koydum bilmiyorum, zaten 2 haftadır bişey yazamadımgezegenfeza aeben kıxlar bu haftaki menü puanları kimde var? Bana yazabilir mi, menü tablosuna eklicem
Kamu spotu Külliyen yalandır, sözlerine itibar etmeyiniz
Sogansiz olur mu giii.Yapayim da ye afiyet olsun cilgin bacim benim.
kadarYok ben çenemin üstünü dolduruyorum
Eline fırsat geçti nasıl olsa Gül gülebildiğin kadarYeminleee gülmekten öldüm
Çok yaşa yasom
Hep kendi yerse olacağı buuu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?