sezaryan canım aslında ben içapcı değildim arkadaş rica etmişti birkaç saat yerime bak diye şans sezeryan çıktı.
Al benden de o kadar.Ben dün de menu yazamadim. Sabah akşam hadi neyse de benim şu abur cuburlar la başım belada. Eve sokmayim diyorum ama gözüm donuyo resmen markette. Çaya bisküvi banmasam ölecem sanki
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar napiyorsunuz nasil gidiyor.
Ben cocukla ugrasiyom 2 gecedir kalkip duruyordu, bu gecede yanima aldim. Atesi dustu sukur, ama uykusuz yorgunum
aslında bana kilomla ilgili pek birşey diyemediler yada yüzüme diyemediler,geçen gün yeni işyerinin tuvaletine girdim,lavaboda kat görevlisi kadın vardı,birden içeri biri girdi ve...yeni gelen...şişko ..lafını duydum sanırım benden bahsedecekti diğeri susturdu, o benim wc de olduğumu bilmediği için..o gün modum düştü resmen,görevim gereği karşımda konuşamayacak insanlar arkadan neler diyor kimbilir,ama kendi ayıpları ne diyimNe güzel yazmışsın. Aynen ben de öyle Allaha Şükür iyi kötü alacak imkanimiz var ama istediğimi alıp giremiyorum sırf pisbogazim yüzünden. Patavatsiz insanlardan çok incitici laflar duymusumdur kilo yüzünden.
yağ depolanmıyor,karbon depoları dolduran..salata yağsız olursa içindeki vitaminleri tam alamayız diye az da olsa koyuyorum benEvet canım bugün eşimde öyle dedi salatayı yağsız yiyorsun İnsan oluyor diye
ben oldum olası balık etliydim,üniversite birirnci sınıf bitince 68 kiloydum kendimi şişman bulup ilk diyetimi yaptım,54 oldum,sonra hızla ve fazlasıyla geri alma,o günden beri zaman zaman diyet yaparım ,çocuklar olduktan sonra gördüğüm en düşük kilo 73,ben zayıflamaktan ziyade artık sağlıklı yaşamak için yapıyorum,zayıflama bonus oalarak gelecek,zayıf olınca ucuza ve bol çeşitli giyebiliyosun,aahh tam karatay yapabilsem süper olacak ama yapamıyorum
aynen öyle kuzum. çok şükür imkanım varken istediğimi alıp giyemedim.
ama doğruyu söyleyeyim ben önceden çok zayıftım. zamanla hareketsizlik ve abur cubur düşkünlüğü, tatlı ve karbonhidrat düşkünlüğü beni bu hale getirdi.
dediğin gibi beş para etmez insanlar hava atıyor zayıfım diye. ama ben her zaman Allaha şükrettim sağlıklıyım diye. benim ve ailemin sağlığı huzuru yerinde olsun. önemli olan o. bir gün biz de zayıflarız Allahın izniyle
aynen,ben de son kitabı var,45 yaş üstü hatta 50-60 yaşındakiler zayıflamış,tabi yavaş yavaş..olsun hem hastalıkları gerilemişo dönem karataya devam etseydim şimdi çıtır olmuştum çoktan
kolay gelsin hatunum..ya haftasonu evde dinlenmeyecek miydik biz,ben iki gündür oturmuyorum yorgun argın işr gitcem yarın ne güzel dimiAmeliyata geldim
Merhabaaaa. Biz tanismadik sanırım. Telefonun hayırlı olsun.ben büşra.ben dün sabah 1 yk zeytinyağı içtim aç karnına. 1 bardak da su. sonra kahvaltı yaptım. çıktım. bu sabah içmememe rağmen yine kahvaltıdan sonra çıktım. kabızlık çok kötü bir şey ve sürekli yaşıyorum saracım. seni çok iyi anlarım. zayıflamama sekte vuran en büyük etkenim
TmmGezegenim yanlız rendeleyince suyunu sikacan unutma önemli bir ayrintii
Bizde onun gibiyizAmeliyata geldim
korkma gezegenim hiç duymuyon bile diyet yaptınmı peki?Bizde onun gibiyizhacamat eşimden sonra sıra bende
özlemim boşver insanları nedediklerini yada ne tür yakıştırma yaptıklarını eskiden takıyordum hatta geçenlerde eşimin akrabalarından biri benim için ne almış bunu şişko demiş sanki evlenirkende şişkoydum hem sonra şişkoda olabilirim kimi ne ilgilendiriyorsageçmiş olsun canım
aslında bana kilomla ilgili pek birşey diyemediler yada yüzüme diyemediler,geçen gün yeni işyerinin tuvaletine girdim,lavaboda kat görevlisi kadın vardı,birden içeri biri girdi ve...yeni gelen...şişko ..lafını duydum sanırım benden bahsedecekti diğeri susturdu, o benim wc de olduğumu bilmediği için..o gün modum düştü resmen,görevim gereği karşımda konuşamayacak insanlar arkadan neler diyor kimbilir,ama kendi ayıpları ne diyim
yağ depolanmıyor,karbon depoları dolduran..salata yağsız olursa içindeki vitaminleri tam alamayız diye az da olsa koyuyorum ben
ben oldum olası balık etliydim,üniversite birirnci sınıf bitince 68 kiloydum kendimi şişman bulup ilk diyetimi yaptım,54 oldum,sonra hızla ve fazlasıyla geri alma,o günden beri zaman zaman diyet yaparım ,çocuklar olduktan sonra gördüğüm en düşük kilo 73,ben zayıflamaktan ziyade artık sağlıklı yaşamak için yapıyorum,zayıflama bonus oalarak gelecek,zayıf olınca ucuza ve bol çeşitli giyebiliyosun,aahh tam karatay yapabilsem süper olacak ama yapamıyorum
manuş babanın o şarkısını bi ara yürürken ne dinledim..
aynen,ben de son kitabı var,45 yaş üstü hatta 50-60 yaşındakiler zayıflamış,tabi yavaş yavaş..olsun hem hastalıkları gerilemiş
kolay gelsin hatunum..ya haftasonu evde dinlenmeyecek miydik biz,ben iki gündür oturmuyorum yorgun argın işr gitcem yarın ne güzel dimi
Biz işimize bakicaz tabi kim ne derse desin...benim emekliliğe ay sayiyorum 32 ay kaldı çok şükür rabbim hayirlisiyla o günleri nasip etsin tüm çalışanlara inşallahözlemim boşver insanları nedediklerini yada ne tür yakıştırma yaptıklarını eskiden takıyordum hatta geçenlerde eşimin akrabalarından biri benim için ne almış bunu şişko demiş sanki evlenirkende şişkoydum hem sonra şişkoda olabilirim kimi ne ilgilendiriyorsa
evet bizim işte gece gündüz hafta sonu yok çağrıldınmı gidecen malesefneyse az kaldı rabbim ömür verirse 4 sene sonra emekliyim.
Benim yerime de oyna gızBen düğüne geldim yine
ay nekadar az kalmış peki emekli olacanmı ?kıskandım şimdiBiz işimize bakicaz tabi kim ne derse desin...benim emekliliğe ay sayiyorum 32 ay kaldı çok şükür rabbim hayirlisiyla o günleri nasip etsin tüm çalışanlara inşallah
afiyet olsun saracım tuvalete gidebildinmi?
afiyet olsun saracım tuvalete gidebildinmi?
çok sevindim iyi eğlenceler canımEvet canım çok şükür
aslında bana kilomla ilgili pek birşey diyemediler yada yüzüme diyemediler,geçen gün yeni işyerinin tuvaletine girdim,lavaboda kat görevlisi kadın vardı,birden içeri biri girdi ve...yeni gelen...şişko ..lafını duydum sanırım benden bahsedecekti diğeri susturdu, o benim wc de olduğumu bilmediği için..o gün modum düştü resmen,görevim gereği karşımda konuşamayacak insanlar arkadan neler diyor kimbilir,ama kendi ayıpları ne diyim
insanın önünden ya da arkasından böyle sözler söylenmesi ya da ima yapılması hoş değil. tabi ki o insanların basitliği. ama diğer taraftan da moral bozuyor. modunu düşürüyor.ben oldum olası balık etliydim,üniversite birirnci sınıf bitince 68 kiloydum kendimi şişman bulup ilk diyetimi yaptım,54 oldum,sonra hızla ve fazlasıyla geri alma,o günden beri zaman zaman diyet yaparım ,çocuklar olduktan sonra gördüğüm en düşük kilo 73,ben zayıflamaktan ziyade artık sağlıklı yaşamak için yapıyorum,zayıflama bonus oalarak gelecek,zayıf olınca ucuza ve bol çeşitli giyebiliyosun,aahh tam karatay yapabilsem süper olacak ama yapamıyorum
manuş babanın o şarkısını bi ara yürürken ne dinledim..
aynen,ben de son kitabı var,45 yaş üstü hatta 50-60 yaşındakiler zayıflamış,tabi yavaş yavaş..olsun hem haondan stalıkları gerilemiş
evet tanışmadık canım. ben de fulya. teşekkür ederim.Merhabaaaa. Biz tanismadik sanırım. Telefonun hayırlı olsun.ben büşra.
özlemim boşver insanları nedediklerini yada ne tür yakıştırma yaptıklarını eskiden takıyordum hatta geçenlerde eşimin akrabalarından biri benim için ne almış bunu şişko demiş sanki evlenirkende şişkoydum hem sonra şişkoda olabilirim kimi ne ilgilendiriyorsa
ama insan kırılıyor işte sorun orada. halbuki kilonun kişilikle ne ilgisi var. bu bir tür rahatsızlık aslında.evet bizim işte gece gündüz hafta sonu yok çağrıldınmı gidecen malesefneyse az kaldı rabbim ömür verirse 4 sene sonra emekliyim.
saol canım ya valla sen söylemesen ben kartı yerleştiremezdim. gittim kutuyu açtım. meğer kılavuzun konduğu incecik kılıfa takmışlar üçgen metali ucunda da iğne. ama kılavuzu yeniden aldım elime okudum. iyi ki o kısmı okumuşum. meğer benim öteki gibi arka kapağı açılmıyormuş. orası tamir için açılıyormuş serviste. üstteki deliğe iğneyi batırıyon raylı sistem kartın takılacağı kısım dışarı çıkıyor. valla kendimi aptal gibi hissettim. Allahtan okumadan o iğneyle arka kapağı dürtmedim. valla ilk günden halledecektimçok sevindim iyi eğlenceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?