Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

neyse
kızlar son zamanlarda menülerimi iyice bozmuştum. zaten kaç gündür yazmadım da. halamın gecikmesi beni çok kastı. diğer etkenlerle birlikte çok zorladı. düzenim iyice bozuldu. ama bu sabah az daha ayarlıydım.
Allahın izniyle toparlayacağım artık

İki gündür kabızlık çekiyordum ama bu sabah daha kötüyüm o kadar su içiyorum yürüyorum bu kabızlık niye oluyor anlamıyorum ıkınmaktan beynim patlayacaktı nerdeyse
ben dün sabah 1 yk zeytinyağı içtim aç karnına. 1 bardak da su. sonra kahvaltı yaptım. çıktım. bu sabah içmememe rağmen yine kahvaltıdan sonra çıktım. kabızlık çok kötü bir şey ve sürekli yaşıyorum saracım. seni çok iyi anlarım. zayıflamama sekte vuran en büyük etkenim

Bende deneyeyim canım çok kötü evet bu sabah tartıda bende fazla çıktım ama biliyorum kilo değil bu kabızlıktan

Günaydın hayırlı sabahlar

kolay gelsin canım benim. sakın o tatlıdan ağzına sürme kuzum

Güle güle kullan telefonunu canım
saol tatlım. kabak detoksunu nasıl uyguluyorsun ?

Niye para verdin? Yasemin sanada alırdı
he valla bileydim alacağını para vermezdim. önceden söyleyeydin ya göçtüm zira yaseminin cep telefonu dükkanı mı var

aynen öyle kuzum. çok şükür imkanım varken istediğimi alıp giyemedim.
ama doğruyu söyleyeyim ben önceden çok zayıftım. zamanla hareketsizlik ve abur cubur düşkünlüğü, tatlı ve karbonhidrat düşkünlüğü beni bu hale getirdi.
dediğin gibi beş para etmez insanlar hava atıyor zayıfım diye. ama ben her zaman Allaha şükrettim sağlıklıyım diye. benim ve ailemin sağlığı huzuru yerinde olsun. önemli olan o. bir gün biz de zayıflarız Allahın izniyle

hıhı cep telefonu dükkanım var ay ne güldüm allah iyiliğinizi vere.fulyacım geçmişi okumamışsın şaka hepsi.

Kabakları rendeleyip bir yemek kaşığı zeytinyağı ile soteliyorum içine dereotu doğuyorum üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek öğlen akşam bunu yiyorum sabah kahvaltısınıds yumurtalı bol yeşillikli peynir zeytinle yapıyorum günde 3.5 litre su içiyorum bu kadar canım

Bende deneyeyim canım çok kötü evet bu sabah tartıda bende fazla çıktım ama biliyorum kilo değil bu kabızlıktan
ben kaç gündür öyleydim. o da bunaltmıştı. ruh halim bile değişiyor. bağırsaklar ikinci beyinmiş. tartı şaşırıyor valla

hıhı cep telefonu dükkanım var ay ne güldüm allah iyiliğinizi vere.fulyacım geçmişi okumamışsın şaka hepsi.
okumadım evet yine de alaydın iyiydi ama

bu arada telefon sinir etti beni. hattı takacağım diğer telefondan. ama bu yeni telefonun arkasını açamadım hala öyle duruyor

Kefirim var içeyim hemen sağol canım
kefir, kombucha çayı, fermente gıdalar çok etkili canım.

iyiymiş yapmak lazım aslında. kabak bağırsakları da iyi çalıştırır. bol lif var içeriğinde

Son düzenleme:
fulyacım nedemek heman alayımhaftaya cuma mendil açarım şaka biyana zamanla alışırsın acele etme telefonuna.

Benim de zaman zman yiyip yiyip kilo almamami sağlayan bu sorunu yasamamamdir. Kabızlık vs kilo verme sürecinde ben de de çok etkili

fulyacım nedemek heman alayımhaftaya cuma mendil açarım şaka biyana zamanla alışırsın acele etme telefonuna.
alışırım da arka kapağı açamadım. sanırım vatana geri götürmem gerekecek orda açarlar. yolum üstümdeki teknosadan falan yardım alacağım. evde açmak imkansız. çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…