bende bu ara mücverine taktım kabağın kolay oluyor hemde lezettli bende 1yumurta bol dereotu maydonoz kuru soğan koyuyorum ben yeşil soğan dokunuyor 1 kaşıkta yulaf kepeği tavada krep gibi yapıyom .iyiymişyapmak lazım aslında. kabak bağırsakları da iyi çalıştırır. bol lif var içeriğinde
fulyacım kutuyu karıştır iğne gibi bişey olması lazım onla açılıyor.alışırım da arka kapağı açamadım. sanırım vatana geri götürmem gerekecek orda açarlar. yolum üstümdeki teknosadan falan yardım alacağım. evde açmak imkansız. çok ilginç.
etipufum çoçuklar nasıl?Benim de zaman zman yiyip yiyip kilo almamami sağlayan bu sorunu yasamamamdir. Kabızlık vs kilo verme sürecinde ben de de çok etkili
etipufum evde diyet kurabiyeler yap ozaman dur bulayım sana hem besleyici hemde zararsız olur.Ben dün de menu yazamadim. Sabah akşam hadi neyse de benim şu abur cuburlar la başım belada. Eve sokmayim diyorum ama gözüm donuyo resmen markette. Çaya bisküvi banmasam ölecem sanki
Burunlari Akio ablam. Minik dış cikario. Gece ikiside huysuzdu. Ama şükür öyle aman aman mutsuz hasta degiller.etipufum çoçuklar nasıl?
Tamam ablam sen dersen yaparım . Hatirlarmisin bana etipuf kurabiye tarifi vermitin. Denemedim ama etipufum yemem o zmandan berietipufum evde diyet kurabiyeler yap ozaman dur bulayım sana hem besleyici hemde zararsız olur.
aynen. ben çok yaşıyorum. ama mesela takımlarda menü yazanların öğünlerine bakıyorum. çoğu zaman yeterince lif yok, sebze meyve yok. mesela öğle akşam protein ayran tüketmiş. ben her zaman salata yerim etin yanında. sebze dengeli olur. ama bakıyorum o insanlarda kabızlık çok yaşanmıyor. şaka gibi ben sürekli kabızım. resmen kilo vermeme engel oluyor. ruh halimi değiştiriyor. yeme düzenimi bozuyor. belki bu bahane gibi gelebilir ama gerçekten öyle oluyor.Benim de zaman zman yiyip yiyip kilo almamami sağlayan bu sorunu yasamamamdir. Kabızlık vs kilo verme sürecinde ben de de çok etkili
yapabilirim aslında evde kabak varbende bu ara mücverine taktım kabağın kolay oluyor hemde lezettli bende 1yumurta bol dereotu maydonoz kuru soğan koyuyorum ben yeşil soğan dokunuyor 1 kaşıkta yulaf kepeği tavada krep gibi yapıyom .
bakayım canım hiç dikkatimi çekmedi. sinirlerim bozuldu zirafulyacım kutuyu karıştır iğne gibi bişey olması lazım onla açılıyor.
bende bu ara mücverine taktım kabağın kolay oluyor hemde lezettli bende 1yumurta bol dereotu maydonoz kuru soğan koyuyorum ben yeşil soğan dokunuyor 1 kaşıkta yulaf kepeği tavada krep gibi yapıyom .
fatmacım kolay gelsin çoçuklar hayırlısı ile gitsinler rabbim bahtlarını açık etsin tüm evlatlarımızın.
kolay gelsin canım benim. sakın o tatlıdan ağzına sürme kuzum
Bunu denemem lazım ama haftayabende bu ara mücverine taktım kabağın kolay oluyor hemde lezettli bende 1yumurta bol dereotu maydonoz kuru soğan koyuyorum ben yeşil soğan dokunuyor 1 kaşıkta yulaf kepeği tavada krep gibi yapıyom .
Gezegenim yanlız rendeleyince suyunu sikacan unutma önemli bir ayrintiiBunu denemem lazım ama haftaya
pazar pazarAmeliyata geldim
Ameliyata geldim
sezaryan canım aslında ben içapcı değildim arkadaş rica etmişti birkaç saat yerime bak diye şans sezeryan çıktı.pazar pazarne ameliyatı olacak ?
teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?