Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyiymiş yapmak lazım aslında. kabak bağırsakları da iyi çalıştırır. bol lif var içeriğinde
bende bu ara mücverine taktım kabağın kolay oluyor hemde lezettli bende 1yumurta bol dereotu maydonoz kuru soğan koyuyorum ben yeşil soğan dokunuyor 1 kaşıkta yulaf kepeği tavada krep gibi yapıyom .

Ben dün de menu yazamadim. Sabah akşam hadi neyse de benim şu abur cuburlar la başım belada. Eve sokmayim diyorum ama gözüm donuyo resmen markette. Çaya bisküvi banmasam ölecem sanki
etipufum evde diyet kurabiyeler yap ozaman dur bulayım sana hem besleyici hemde zararsız olur.

etipufum çoçuklar nasıl?
Burunlari Akio ablam. Minik dış cikario. Gece ikiside huysuzdu. Ama şükür öyle aman aman mutsuz hasta degiller.
Eşimle aramız bozuk bozuluyor abla ya. Çocuk kusma bile bana suç bulup beni eleştiri r oldu az önce neymiş ben fazla yedrmeseymisim o da üstüne kusmazmis. Ya da büyük oğlan yaramaz lik yapsa etse aşırı tepki verio beni geriyor bu adam . Wc gitsem nerde anneniz içerde oyun oynamasa gelir gbi saçma şeyler söyleyip sabrim i zorluo.

etipufum evde diyet kurabiyeler yap ozaman dur bulayım sana hem besleyici hemde zararsız olur.
Tamam ablam sen dersen yaparım . Hatirlarmisin bana etipuf kurabiye tarifi vermitin. Denemedim ama etipufum yemem o zmandan beri zahmet etme .gerçi . Bu eşşek kafalı uslanmiyo.

Benim de zaman zman yiyip yiyip kilo almamami sağlayan bu sorunu yasamamamdir. Kabızlık vs kilo verme sürecinde ben de de çok etkili
aynen. ben çok yaşıyorum. ama mesela takımlarda menü yazanların öğünlerine bakıyorum. çoğu zaman yeterince lif yok, sebze meyve yok. mesela öğle akşam protein ayran tüketmiş. ben her zaman salata yerim etin yanında. sebze dengeli olur. ama bakıyorum o insanlarda kabızlık çok yaşanmıyor. şaka gibi ben sürekli kabızım. resmen kilo vermeme engel oluyor. ruh halimi değiştiriyor. yeme düzenimi bozuyor. belki bu bahane gibi gelebilir ama gerçekten öyle oluyor.

geçen aylarda karataya başlamaya karar verdim. dedim ben bununla kilo veririm. hem de sağlıklı beslenmiş olurum. sıfır ekmek. sabahları bol zeytin, yumurta, peynir, bol salata, ceviz, badem, fındık, bazen kuru kayısı... öğlen ev yoğurdu bol çiğ kuruyemiş. akşam da salata et tavuk balık sebze falan. bol su ve yeşil çay. bol sebzeli ve yağlı menüler yani. şaka gibi cuma sabahından salı akşamına kadar 2,7 kilo verdim. dedim cuma sabahına kadar 4 kilo rahat olur. salı günü bir kabız olmuşum. tartı gününe kadar wc yok. diyeti de bozmadım. bu arada hergün yürüyüş akşam evde ortalama 30 dk da leslie. yani spor da var. inanır mısın cuma günü halen salı akşamındaki rakamla yani 2,7 kilo vermiş olarak kaldım.

tabi benim ayarlar bozuldu. karatay maceram sona erdi.
aslında aç karnına zeytinyağı olayına devam ederek devam etsem belki işe yarar. face den sağlıklı yaşıyoruz sayfasında yazdım bu durumu. kabızlık bizde de vardı yazmış. o zaman kahvaltıda zeytinyağı içtik, siz de öyle deneyin başarırsınız yazmıştı. moralim bozulmuştu devamını getirmedim.

bende bu ara mücverine taktım kabağın kolay oluyor hemde lezettli bende 1yumurta bol dereotu maydonoz kuru soğan koyuyorum ben yeşil soğan dokunuyor 1 kaşıkta yulaf kepeği tavada krep gibi yapıyom .
yapabilirim aslında evde kabak var

fulyacım kutuyu karıştır iğne gibi bişey olması lazım onla açılıyor.
bakayım canım hiç dikkatimi çekmedi. sinirlerim bozuldu zira

Bende dün yulaf kepeği aldım bundan sonra köftelere galeta unu yerine onu koyacam mücverede yulaf kepeği katarak yapacam daha sağlıklı olur hemde kabızlığa çözüm olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…