Geçmiş olsun anlacimm..eee doğrudur şimdi bende tatli yesem benimde agrirYapmadım. Sabah 11 deki kahvaltiyla aksam 9 da 1 kase aşure yedim.
Şimdide midem ağrıyor
amin inşallah canım benim allah razı olsun inşallahAllah tamamına erdirsin canım. Her iki tarafta, her iki gençde musmutlu olun inşallah
sağol canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz inşallah hayırlı olur hayirli olsun inşallahHayırlı uğurlu olsun canım iki taraf için de gençlerde bir ömür boyu mutlu olur inşallah
Menumu yazdijtann sonra 1 ssat spor yaptim.30 dk leslieBuralar cok sakin kalmis.Kimsecikler yok.Sarada dugune gitmis.Bende munumu yazayim
Sabah : 2 yumurta peynir
Ara : Bir kase tarcinli yogurt
Ogle : 5 tane kofte az yogurt salata
Ara : 1 tane elma
Aksam : 3 kasik bamya
3 kasik kavurma
3 kasik yogurtlu corba
Su : 1.5 lt Spor sadece 7235 adim
Ne bileyim cnm ben doyuyorum.Az once de kucuk bir kase aci pul biberli limonlu yogurt yedim.Bugun basladim hergun yicem.Belki faydasi olur,nette zayiflattigi yaziyorMerhaba. Ay bu çok az değil mi yani bilmediğim için soruyorum. Bana çok az geldi ben hiç doymam sanki böyle 3 kasik 3 kasik
Ayy ne guzel yasemincim.Keske bende sevmeseydim.Ama cok severim.Findik fistik ezmesi,abur cuburlar,helede cikolata.Ama bunlari en son ne zaman yedigimi hatirlamiyorumallahtan sevmiyorum böyle şeyler
Sağ dizime 2 tane yaptırdım
Ne güzel miden kuculmus demek ki.ben de yukarilarda bi yerlerde yazdım ama biraz çok karbonat li.Ne bileyim cnm ben doyuyorum.Az once de kucuk bir kase aci pul biberli limonlu yogurt yedim.Bugun basladim hergun yicem.Belki faydasi olur,nette zayiflattigi yaziyor
Menunu yazdin mi?Seni nasil gidiyor busram
Canım seviyorum seni. Istanbuldayim yeğenimin düğünü oldu. Yarın eve dönüş insallah
aylinim tatlı sevmem öyle fındık ezmeleri falan aburcubur sevmem ama fındık ceviz kuru meyve bayılırım tabi eskiden kaseyle koy yerdim 3yıldır taneyle yiyorum.Ayy ne guzel yasemincim.Keske bende sevmeseydim.Ama cok severim.Findik fistik ezmesi,abur cuburlar,helede cikolata.Ama bunlari en son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum
bende seni seviyom canım allah tamamına erdirsin mutlu etsin inşallah yiğenini.Canım seviyorum seni. Istanbuldayim yeğenimin düğünü oldu. Yarın eve dönüş insallah
gezegenim hacamat yaptıracağın zaman 3gün süt ve ürünleri ve et yemiyorsun ve onun günleri var diyet derken onu sormuştum korktuğun kadar acı verdimi peki?Sağ dizime 2 tane yaptırdım3 tanede sülük koydurdum
İnşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?