Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hayirli aksamlar hayırlı geceler kızlar..
gün bitti gitti hicbirsey anlamadim nasil geçti 11 de kahvaltı yaptik
pazara gittim kv demle
ortanca kizla alış-veriş ee gittik mont bot derken
ordan ablama gittim eve 8 de geldim küçük kizimla ilgilendim camasir katla yerleştir bu saat oldu minik kizimi uyutacagim daha ..
inşallah herkez iyidir sağlıkla kilolar gitsin inşallah..

Menumu yazdijtann sonra 1 ssat spor yaptim.30 dk leslie
30 dk aerobik yer hareketleri(karin basen baldir)
300 tane de ip atladim
aeben

Merhaba. Ay bu çok az değil mi yani bilmediğim için soruyorum. Bana çok az geldi ben hiç doymam sanki böyle 3 kasik 3 kasik
Ne bileyim cnm ben doyuyorum.Az once de kucuk bir kase aci pul biberli limonlu yogurt yedim.Bugun basladim hergun yicem.Belki faydasi olur,nette zayiflattigi yaziyor
Menunu yazdin mi?Seni nasil gidiyor busram

Ne bileyim cnm ben doyuyorum.Az once de kucuk bir kase aci pul biberli limonlu yogurt yedim.Bugun basladim hergun yicem.Belki faydasi olur,nette zayiflattigi yaziyor
Menunu yazdin mi?Seni nasil gidiyor busram
Ne güzel miden kuculmus demek ki.ben de yukarilarda bi yerlerde yazdım ama biraz çok karbonat li.

İyi geceler kızlar, ancak geldik, bükün eltimdeydik. Misafiri vardı, binide çağırmıştı, yemeklerini hazırlamış bitek lahmacun kalmıştı, beraber yaptık. Misafiri gelir gelmez eşime hacamat ve sülük yaptı, sonra kaynıma yaptı. Onlar yemeklerini yedi, sofra toplandı sonra benımki yapıldı. O yüzden geç kaldım. İlk defa yaptırdım, inşallah faydasını görürüm

Ayy ne guzel yasemincim.Keske bende sevmeseydim.Ama cok severim.Findik fistik ezmesi,abur cuburlar,helede cikolata.Ama bunlari en son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum
aylinim tatlı sevmem öyle fındık ezmeleri falan aburcubur sevmem ama fındık ceviz kuru meyve bayılırım tabi eskiden kaseyle koy yerdim 3yıldır taneyle yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…