saracım normal dün kabızlık cektin cumaya kilo verecen merak etme.Bir kilo artıdaydım malesef
saracım normal dün kabızlık cektin cumaya kilo verecen merak etme.
Günaydın herkese hanımlar. Dün gece bir üşüme girdi tir tir titredim. Ve aşırı midem bulanıyor başım dönüyor. Çok fenayim yani. Bugün oğlumun da aşısı vardı. Bi gidicem bakalım ben de aile hekimine. Emzirince ilaç da vermiyor lar.bakalimnasil olacak. Herkese mutlu bir hafta diliyorum.
Günaydın herkese hanımlar. Dün gece bir üşüme girdi tir tir titredim. Ve aşırı midem bulanıyor başım dönüyor. Çok fenayim yani. Bugün oğlumun da aşısı vardı. Bi gidicem bakalım ben de aile hekimine. Emzirince ilaç da vermiyor lar.bakalimnasil olacak. Herkese mutlu bir hafta diliyorum.
geçmiş olsun kızlar aman dikkat havalar çok dengesiz oldu,saram diyetisyen tartısında yağdan verdiğin ama ödem tuttuğun çıkacak muhtemelen canını sıkma kuzum,detoksu boşver diyette istikrar sağlayınca dursa bile birden gidiyogeçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür
muhtemelen hemen olamam çocuklar okuyo daha,kız yaşı bekliyoruz işte ikimiz de sen azcık daha küçük olduğun için seninki azcık daha çok,kıskanmaay nekadar az kalmış peki emekli olacanmı ?kıskandım şimdi
mutluluklar dilerim yeğenine canımCanım seviyorum seni. Istanbuldayim yeğenimin düğünü oldu. Yarın eve dönüş insallah
kuruyemişi önüme koy bütün gün başka bişey yemem,keşke bende taneyle yiyebilsem hiç almıyorum çoğu zaman aldım mı da hemen bitiyoaylinim tatlı sevmem öyle fındık ezmeleri falan aburcubur sevmem ama fındık ceviz kuru meyve bayılırım tabi eskiden kaseyle koy yerdim 3yıldır taneyle yiyorum.
geçmiş olsun kızlar aman dikkat havalar çok dengesiz oldu,saram diyetisyen tartısında yağdan verdiğin ama ödem tuttuğun çıkacak muhtemelen canını sıkma kuzum,detoksu boşver diyette istikrar sağlayınca dursa bile birden gidiyo
60kiloyum fulya çakma da olsa karatay yapalım az da spor ne dersin,şu reglim bitmeye yakın spora başlıcam ben
Sarayca Düğününüz hayırlı olsun, mutlu mesud olsunlar inşallah
Düğün demişken saram gene düğüne gitmişsin kız
Ben seviyorsun sandiydim.Mecburen gidiliyor canim.Esim konyali olunca bizimde oyle.Dugunler,gecmis olsunlar,hacidan umreden gelenler...hic bitmiyor.
fulya bende işte yapıyodum kahvaltıyı aslında aynı şeyleri yiyordum küçük kaçamaklar tabi oluyodu biz toplu yapıyoruz kahvaltıyı saat 9 falan oluyodu sonra 12 1 arası yemek yemem lazım acıkmıyordum ama yemessem 2de başka şeylere saldırdığım için bende evde kahvaltı yapmaya karar verdim evde yapınca öğlen açıkmış oluyorum .
bence sende işte değil evde kahvaltı yapmaya çalış sabah üstünü giyinirken yumurtanı haşla yeşil çayınıda koy peynirini zeytinini ye öğlende zaten götürüyormuşsun akşam geç geldiğin için küçük bir ara ögün yap ikindide akşamda hep hafif ye sebze agırlıklı olsun.
Sağ dizime 2 tane yaptırdım3 tanede sülük koydurdum
İnşallah iyi gelir
Canım seviyorum seni. Istanbuldayim yeğenimin düğünü oldu. Yarın eve dönüş insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?