Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın herkese hanımlar. Dün gece bir üşüme girdi tir tir titredim. Ve aşırı midem bulanıyor başım dönüyor. Çok fenayim yani. Bugün oğlumun da aşısı vardı. Bi gidicem bakalım ben de aile hekimine. Emzirince ilaç da vermiyor lar.bakalimnasil olacak. Herkese mutlu bir hafta diliyorum.

geçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür

geçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür
geçmiş olsun kızlar aman dikkat havalar çok dengesiz oldu,saram diyetisyen tartısında yağdan verdiğin ama ödem tuttuğun çıkacak muhtemelen canını sıkma kuzum,detoksu boşver diyette istikrar sağlayınca dursa bile birden gidiyo

ay nekadar az kalmış peki emekli olacanmı ?kıskandım şimdi
muhtemelen hemen olamam çocuklar okuyo daha,kız yaşı bekliyoruz işte ikimiz de sen azcık daha küçük olduğun için seninki azcık daha çok,kıskanma

Canım seviyorum seni. Istanbuldayim yeğenimin düğünü oldu. Yarın eve dönüş insallah
mutluluklar dilerim yeğenine canımiyi yolculuklar

aylinim tatlı sevmem öyle fındık ezmeleri falan aburcubur sevmem ama fındık ceviz kuru meyve bayılırım tabi eskiden kaseyle koy yerdim 3yıldır taneyle yiyorum.
kuruyemişi önüme koy bütün gün başka bişey yemem,keşke bende taneyle yiyebilsem hiç almıyorum çoğu zaman aldım mı da hemen bitiyo

haklısın canım detokslardan sıkıldım yarın konuşalım bakalım ne olacak

Az geçmişe bakabildim çokkk işim var öğlende kurs var . Bi ceee diyim dedim sizlere .

moni Ayşem seni göremedim iyimiin ? Merak ettim açıkçası.

Haftasonu yasemin sağolsun heryere yetişmiş

Bu arada mendili biraz geniş tutta bi telde bana al yaseminnn benim telde gitti dün

Son düzenleme:
Büşracım sende takıma güzel adepte olmuşsun , inşallah istediğin kiloya inersin, emzirirken + 500 kl fazladan şansız var canım sağlıklı beslenmeyle çok güzel kilolar verebilirsin. Bu arada eşler pek destek olmuyor bu konuda bizlere

Ben seviyorsun sandiydim.Mecburen gidiliyor canim.Esim konyali olunca bizimde oyle.Dugunler,gecmis olsunlar,hacidan umreden gelenler...hic bitmiyor.

yok canım kendi can ciğer akrabamın yada ailemden birinin düğünü olmadıktan sonra hiç bir düğüne isteyerek gitmem ama mecburen gidiyoruz o başka

bende iş yerime getiriyorum kahvaltımı çünkü sabah erken saatte yemek istemiyor canım ama yumurtamı yeşilliklerimi peynirimi zeytinimi hazırlıyorum öyle getiriyorum

Sağ dizime 2 tane yaptırdım 3 tanede sülük koydurdum
İnşallah iyi gelir

geçmiş olsun canım inşallah şifa olur

Canım seviyorum seni. Istanbuldayim yeğenimin düğünü oldu. Yarın eve dönüş insallah

düğününüz hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…