Malesef, her kahvaltıda peynir yerim, 1 gün önceki düğündede yemek olarak et vardı. Benim için bişey olmaz dedi, az yaptı çünkü. Eşime dikkat etsen ıyi ölür dedi. Bazı hareketlerim çok rahat, bu kadar çabuk etkisini göreceğimi düşünmüyordum.gezegenim hacamat yaptıracağın zaman 3gün süt ve ürünleri ve et yemiyorsun ve onun günleri var diyet derken onu sormuştum korktuğun kadar acı verdimi peki?
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese hanımlar. Dün gece bir üşüme girdi tir tir titredim. Ve aşırı midem bulanıyor başım dönüyor. Çok fenayim yani. Bugün oğlumun da aşısı vardı. Bi gidicem bakalım ben de aile hekimine. Emzirince ilaç da vermiyor lar.bakalimnasil olacak. Herkese mutlu bir hafta diliyorum.
Sanada geçmiş olsun saracimgeçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür
İkisi birden oluyormuş, diyetini yapamadık malesef, bidahasina inşallah.Gezegen bacı hacamat ve sülük şifa olsun inşallah .. yaseminin dediği gibi öncesi ve sonrası diyeti var onun . Birde ikisi birden oluyormuymuşkii?
Bu arada yazmayan ama düzenli beğeni atandivinity mortimede selam olsun
Gönlümden geçen alinaziği yapan arkadaştı, çok sevindim.
Günaydın hayırlı haftalar herkeseGezegen bacı hacamat ve sülük şifa olsun inşallah .. yaseminin dediği gibi öncesi ve sonrası diyeti var onun . Birde ikisi birden oluyormuymuşkii?
Bu arada yazmayan ama düzenli beğeni atandivinity mortimede selam olsun
Abla pro olmuşsun hayırlı olsunGönlümden geçen alinaziği yapan arkadaştı, çok sevindim.
Sağlık olsun canım
Zehra , vero , habibe çoçuklar yormuş sizi Allah kolaylık versin
Fatmanur oğlanların gitmesine az kalmış okulları geçmi açılıyor?
Perşembe günü inşallah gidiyor lar canim
Okulları açıldı 1. Nin yurdu yedeklerde çıktı yedeklerin açıklanmasını beklediler özel yurda yazdırıp devlete geçince ciddi masraf oluyor özelde yazdırma dik bugün inşallah tekrar yedek listesinden yerleşenler açıklanacak yerlesirde direk yurduna gider
Onun için bugünlerde hiç düzenim yok
Hayırlısı ile kuzularimi göndereyim mende tam başlarım inşallah
Antep'te nerdeyse hiç bahar yaşanmaz düne kadar sıcaktan terliyorduk bugün Oğlananası kapşonlu giydirdim hava birden soğudu ayy çok özlemişim serin havayı
HayiHay sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle mutlu haftalar
Verseydin kız nolacak, ben kazanamayacagimi bile bile katıldım,Abla pro olmuşsun hayırlı olsun
Senin kazanmani isterdim ama bende alinazik veya İskender e oy atardım sen yarışmada olmasaydın
Elim varmadı senden başkasına oy vermeye o yüzden oy vermeme hakkımı kullandim
Hayırlısı olsun inşallahPerşembe günü inşallah gidiyor lar canim
Okulları açıldı 1. Nin yurdu yedeklerde çıktı yedeklerin açıklanmasını beklediler özel yurda yazdırıp devlete geçince ciddi masraf oluyor özelde yazdırma dik bugün inşallah tekrar yedek listesinden yerleşenler açıklanacak yerlesirde direk yurduna gider
Onun için bugünlerde hiç düzenim yok
Hayırlısı ile kuzularimi göndereyim mende tam başlarım inşallah
Antep'te nerdeyse hiç bahar yaşanmaz düne kadar sıcaktan terliyorduk bugün Oğlananası kapşonlu giydirdim hava birden soğudu ayy çok özlemişim serin havayı
Herşey gönlünüzden geçen gibi olur inşallah fatmacım şimdiden Allah kavuştursun yollarıda zihinleride açık olsun Allah herkesin evladını tüm kötülüklerden korusun
geçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür
geçmiş olsun kızlar aman dikkat havalar çok dengesiz oldu,saram diyetisyen tartısında yağdan verdiğin ama ödem tuttuğun çıkacak muhtemelen canını sıkma kuzum,detoksu boşver diyette istikrar sağlayınca dursa bile birden gidiyo
fBüşracım sende takıma güzel adepte olmuşsun, inşallah istediğin kiloya inersin, emzirirken + 500 kl fazladan şansız var canım sağlıklı beslenmeyle çok güzel kilolar verebilirsin. Bu arada eşler pek destek olmuyor bu konuda bizlere
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?