Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenim hacamat yaptıracağın zaman 3gün süt ve ürünleri ve et yemiyorsun ve onun günleri var diyet derken onu sormuştum korktuğun kadar acı verdimi peki?
Malesef, her kahvaltıda peynir yerim, 1 gün önceki düğündede yemek olarak et vardı. Benim için bişey olmaz dedi, az yaptı çünkü. Eşime dikkat etsen ıyi ölür dedi. Bazı hareketlerim çok rahat, bu kadar çabuk etkisini göreceğimi düşünmüyordum.
3 hafta sonra belimede yaptırmayı düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım

İkisi birden oluyormuş, diyetini yapamadık malesef, bidahasina inşallah.
Düşükten çok korkmadım, biraz huylandım ama jiletlerken daha jilet gelmeden feci tedirgin oldum korktum

Günaydın hayırlı haftalar herkese
Geçmişi okumayı bitiremedim ki masallah ne kadar yazismissiniz
Daha 149 mesaj var okumam gereken

Gönlümden geçen alinaziği yapan arkadaştı, çok sevindim.
Sağlık olsun canım
Abla pro olmuşsun hayırlı olsun
Senin kazanmani isterdim ama bende alinazik veya İskender e oy atardım sen yarışmada olmasaydın
Elim varmadı senden başkasına oy vermeye o yüzden oy vermeme hakkımı kullandim

Zehra , vero , habibe çoçuklar yormuş sizi Allah kolaylık versin

Fatmanur oğlanların gitmesine az kalmış okulları geçmi açılıyor?

Perşembe günü inşallah gidiyor lar canim
Okulları açıldı 1. Nin yurdu yedeklerde çıktı yedeklerin açıklanmasını beklediler özel yurda yazdırıp devlete geçince ciddi masraf oluyor özelde yazdırma dik bugün inşallah tekrar yedek listesinden yerleşenler açıklanacak yerlesirde direk yurduna gider
Onun için bugünlerde hiç düzenim yok
Hayırlısı ile kuzularimi göndereyim mende tam başlarım inşallah
Antep'te nerdeyse hiç bahar yaşanmaz düne kadar sıcaktan terliyorduk bugün Oğlananası kapşonlu giydirdim hava birden soğudu ayy çok özlemişim serin havayı

Herşey gönlünüzden geçen gibi olur inşallah fatmacım şimdiden Allah kavuştursun yollarıda zihinleride açık olsun Allah herkesin evladını tüm kötülüklerden korusun

Abla pro olmuşsun hayırlı olsun
Senin kazanmani isterdim ama bende alinazik veya İskender e oy atardım sen yarışmada olmasaydın
Elim varmadı senden başkasına oy vermeye o yüzden oy vermeme hakkımı kullandim
Verseydin kız nolacak, ben kazanamayacagimi bile bile katıldım,
Kısmet artık napalim

Hayırlısı olsun inşallah

Şimdi geldik açıdan. Bana bademciklerin çok şişmiş ağır grip de geciriyorsun dedi.antibiyotik falan verdi. Oğluma da şimdiye kadar ateş yapmamisti asilar ama si anda olctum 37.3 çıktı. Inşallah daha artmaz. Dinleniyorum bakalım şimdi. Ayakta duracak halim yok.
Çok teşekkür ederim aeben sağolun öyle güzel kucak actiniz ki alıştım gittim ben de.
geçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür

f

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…